Αλλαγή πλεύσης .... αναζητείται προορισμός

Πολλά,σου έχω στείλει π.μ να μιλήσουμε και βέβαια μέσα από τις αγγελίες του φόρουμ μπορείς να βρείς εξαιρετικές ευκαιρίες

Last edited:
Απάντηση: Re: Αλλαγή πλεύσης .... αναζητείται προορισμός

Τελικά κατέληξα και αγόρασα τον Harman Kardon 980.

Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής τώρα ... Υπάρχει θέμα στρωσίματος ηχείων ή αυτό αφορά μόνο τα καινούργια ηχεία ???

Οτι είναι καινούριο στην αρχή ακούγεται διαφορετικά. Μετά από λίγες ώρες παρουσιάζει την φυσιολογική του απόδοση.

Re: Απάντηση: Re: Αλλαγή πλεύσης .... αναζητείται προορισμός

Τελικά κατέληξα και αγόρασα τον Harman Kardon 980.

Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής τώρα ... Υπάρχει θέμα στρωσίματος ηχείων ή αυτό αφορά μόνο τα καινούργια ηχεία ???
Ώωω, καλορρίζικος, καλορρίζικος, μεγειά! :music-smiley-005:
Πήρες το βάπτισμα του πυρός. αγόρασες τον πρώτο σου ενισχυτή... :smile1:

Από ηχεία όμως τι γίνεται; Έχεις ήδη κάτι, ή τώρα ξεκινάει καινούργιο ψάξιμο; :hmmmm:

Κι' ένα θεματάκι ακόμα: Βλέπω στο σχεδιάγραμμα που έχεις επισυνάψει στην αρχή του νήματος θέση ηχείου δίπλα στο τζάκι.
Θα έχεις πρόβλημα στην ακρόαση, μπουμάρισμα και ηχητική ανισορροπία, αν τοποθετηθούν τελικά έτσι... :grandpa:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αλλαγή πλεύσης .... αναζητείται προορισμός

Ώωω, καλορρίζικος, καλορρίζικος, μεγειά! :music-smiley-005:
Πήρες το βάπτισμα του πυρός. αγόρασες τον πρώτο σου ενισχυτή... :smile1:

Από ηχεία όμως τι γίνεται; Έχεις ήδη κάτι, ή τώρα ξεκινάει καινούργιο ψάξιμο; :hmmmm:

Κι' ένα θεματάκι ακόμα: Βλέπω στο σχεδιάγραμμα που έχεις επισυνάψει στην αρχή του νήματος θέση ηχείου δίπλα στο τζάκι.
Θα έχεις πρόβλημα στην ακρόαση, μπουμάρισμα και ηχητική ανισορροπία, αν τοποθετηθούν τελικά έτσι... :grandpa:

Ευχαριστώ για τις ευχές ..

Ηχεία έχω τα acoustic energy AE109
Όσο για τη θέση των ηχείων ... λίγο δύσκολο να προσαρμοστούν αλλιώς ... θα χαλάσει η συμμετρία (έτσι λέω εγώ ο άσχετος δηλαδή)...
Ωστόσο είμαι ανοιχτός σε προτάσεις

Υπάρχει και πιο απλή & οικονομική λύση, μόνο για να βελτιωθεί ο ήχος της τηλεόρασης, δηλ Q-Acoustics TV-2 & TV2X για εως 30"-40" και 40"-50" αντίστοιχα. Τα είδα σε εμπορική εκδήλωση παρουσίασης κάποιων άλλων προϊόντων και ήταν μια χαρά.