Αλλαγη προενισχυτη

Aleph

New member
4 March 2013
41
Γεια σας.
Θελω να αλλαξω τον προ που ειναι ο Croft Vitale. Η πηγη ειναι cd player, o τελικος ο Pass Aleph 3 ( αντισταση εισοδου 23ΚΩ) και τα ηχεια τα Klipsch Heresy 3.
Σκεφτομαι για μεταχειρισμενο. Εως 2000Ε. Καμια προταση;
Ευχαριστω.

Το σύστημά σου ακούγεται εξαιρετικό!

Τι είναι αυτό που σε κάνει να θες να αλλάξεις τον προενισχυτή σου;

Το σύστημά σου ακούγεται εξαιρετικό!

Τι είναι αυτό που σε κάνει να θες να αλλάξεις τον προενισχυτή σου;

Επειδη ο τελικος ειναι πολυ καλος σκεφτομαι μηπως του χαλαει τη δουλεια ο προ που ειναι εισαγωγικο μοντελο.

Πριν προχωρήσεις σε κάποια αγορά καλό είναι να δανειστείς κάποιο μηχάνημα και να το ακούσεις στο σύστημά σου για να διαπιστώσεις αν πραγματικά υπάρχει λόγος να προχωρήσεις σε κάποια αναβάθμιση.

Έχεις κάποια υποψία στον ήχο του συστήματός σου; Αν είσαι ικανοποιημένος δεν υπάρχει λόγος να κουράζεις το μυαλό σου με υποθέσεις. Υπάρχει κάτι στον προ σου που δεν σε ικανοποιεί;

Πριν προχωρήσεις σε κάποια αγορά καλό είναι να δανειστείς κάποιο μηχάνημα και να το ακούσεις στο σύστημά σου για να διαπιστώσεις αν πραγματικά υπάρχει λόγος να προχωρήσεις σε κάποια αναβάθμιση.

Έχεις κάποια υποψία στον ήχο του συστήματός σου; Αν είσαι ικανοποιημένος δεν υπάρχει λόγος να κουράζεις το μυαλό σου με υποθέσεις. Υπάρχει κάτι στον προ σου που δεν σε ικανοποιεί;
Οχι, γενικα ακουγεται καλα το συστημα.

Άπαξ και χρησιμοποιείς μόνον μια πηγή, θα σου πρότεινα να φτιάξεις ή να δώσεις να σου φτιάξουν τον death of zen του Rod Elliot με μία είσοδο ... κόστος στο 1/10 αυτών που θέλεις να δώσεις ... ηχητική αξία : priceless ...

ασε τι λεει, εμπορος ολλανδος ειναι και στελνει και στον αρη. αν του προσφερεις και ενα κλικ λιγοτερο θα το δεχτει. στην θεση σου θα τον επερνα εχθες...

θα συμφωνήσω με τον Dr Pan K ... πάρε τον προ να ακούσεις πολλή πληροφορία που μπαίνει στον βιταλ άλλα δεν βγαίνει από αυτόν... να πάρεις και +30% διαφάνεια...

Άπαξ και χρησιμοποιείς μόνον μια πηγή, θα σου πρότεινα να φτιάξεις ή να δώσεις να σου φτιάξουν τον death of zen του Rod Elliot με μία είσοδο ... κόστος στο 1/10 αυτών που θέλεις να δώσεις ... ηχητική αξία : priceless ...

Eυχαριστω αλλα θα κοιταξω για τον Pass.

Μπορω να πληρωσω με αντικαταβολη; Ξερει κανεις πως γινεται;

αντικαταβολη για εξωτερικο σε σχετικα μεγαλο ποσο δυσκολο. γραψε του ενα μαιλ και ζητα του τις δυνατοτητες πληρωμης. μαλλον bank trasnfer που θα παει καμια 10-15 ευρω περιπου. θα πρεπει να γινει απο τραπεζα που εχεις λογαριασμο γιατι οι προ-πληρωμενες καρτες δεν σηκωνουν εφαπαξ πληρωμη πανω απο 800 (εαν συνενοηθεις μπορεις να σπασεις την πληρωμη και με προπληρωμενη σε 2 μερες).

πριν απ ολα ομως ζητα λεπτομερειες και φωτογραφιες απο το εσωτερικο του μηχανηματος, καθως και ιστορικο service, αριθμο προηγουμενων ιδιοκτητων κτλ.

Πρωτα κανω bank transfer και μετα μου το στελνει; Ειναι σχετικα ασφαλες;

Να πω κι εγώ τη γνώμη μου. Τα μηχανήματα της σειράς X έχουν διαφορετική προσέγγιση και ηχητικά και κατασκευαστικά από τη σειρά Aleph.
Επίσης έχουν μεγάλη διαφορά στον ήχο αν παίζουν Balanced σε σχέση με single ended.
Οπότε το ν' αγοραστεί τέτοιο μηχάνημα "γουρούνι στο σακί", δηλαδή χωρίς ακρόαση το θεωρώ παρακινδυνευμένο, πόσο μάλλον όταν ο Aleph 3 έχει μόνο single ended εισόδους.
Αν δεν υπάρχει η δυνατότητα ακρόασης, πιο ασφαλής είναι μία αγορά ενός Aleph P που θα βρεθεί μάλλον και πιο φθηνά (βέβαια του λείπει ο τηλεχειρισμός)

το τραπεζικο εμβασμα ειναι ασφαλες χωρις αμφιβολια και δεδομενου οτι προκειται για εμπορο δεν θα επρεπε να υπαρχει κανενα προβλημα. παρολαυτα ζητα του εχτρα στοιχεια αν δεν εισαι σιγουρος, πχ μια σαρωση της ταυτοτητας.

τωρα για το ακουστικο κομματι στο οποιο αναφερεται ο Εκτωρας, δικιο εχει. θα ηταν καλυτερα να τον ακουσεις πρωτα. ισως οχι τοσο ευκολο στην Ελλαδα. εγω θα τον επερνα "γουρουνι στο σακι"..

απ την αλλη αν εχεις υπομονη μπορει να βρεθει καποιος Aleph pre..

το τραπεζικο εμβασμα ειναι ασφαλες χωρις αμφιβολια και δεδομενου οτι προκειται για εμπορο δεν θα επρεπε να υπαρχει κανενα προβλημα. παρολαυτα ζητα του εχτρα στοιχεια αν δεν εισαι σιγουρος, πχ μια σαρωση της ταυτοτητας.

τωρα για το ακουστικο κομματι στο οποιο αναφερεται ο Εκτωρας, δικιο εχει. θα ηταν καλυτερα να τον ακουσεις πρωτα. ισως οχι τοσο ευκολο στην Ελλαδα. εγω θα τον επερνα "γουρουνι στο σακι"..

απ την αλλη αν εχεις υπομονη μπορει να βρεθει καποιος Aleph pre..

Ναι, aleph pre χρειαζομαι, αν δεις τιποτα στο νετ πες μου.

στην ευρωπη τα πιο παλια μοντελα του Παςς δεν εχουν πουλησει τοσο πολλα κοματια ωστε να βρισκονται ευκολα. αμερικη αυτη την στιγμη πουλιεται ενα αλλα δεν σου κανουν τα ρευματα. ριχνε καμια ματια στο audio markt, κατι μπορει να σκασει