Αλλαγή πυκνωτών ?

Mihalis

New member
28 December 2007
58
Σκέφτωμαι να αλλαξω τους πυκνωτες ισχύος σε ολοκληρωμένο ενισχυτη που εχω,"φοραει" Jamicon 4x10.000μf/63v η εναλλακτική ειναι Mundorf
M-lytic SI.Ποια η γνώμη σας,αξιζει τον κοπο,τοχει κανει κανεις σας ?
Διαβασα οτι η αλλαγη αυτη μπορει να βελτιώσει τον ήχο.....
Ευχαριστώ.

Musical fidelity είναι ?
Εγώ σε ένα cd αυτής της εταιρείας που είχα, όταν άλλαξα τους πυκνωτές αυτούς, κατέληξα αμέσως στο συμπέρασμα ότι το jamicon προέρχεται από το τσάμικο. Και ήταν 2 ετών.

Musical fidelity είναι ?
Εγώ σε ένα cd αυτής της εταιρείας που είχα, όταν άλλαξα τους πυκνωτές αυτούς, κατέληξα αμέσως στο συμπέρασμα ότι το jamicon προέρχεται από το τσάμικο. Και ήταν 2 ετών.
Καλησπέρα 1track,
Ναι ειναι Musical Fidelity,τι εννοεις "...απο το τσάμικο" ?
Ποιο Cd είχες..?

Για τα πανηγύρια.
Το 3.2
Ποιούς εβαλες και είδες διαφορά Track 1 ?
Αυτο που δεν ξερω ειναι αν ταιριάζουν οι υποδοχες στη πλακετα με τη μεταξύ αποσταση των ακροδεκτών των ...οι διαστασεις παντως ειναι σχεδον ιδιες ..

Απάντηση: Re: Αλλαγή πυκνωτών ?

Ποιούς εβαλες και είδες διαφορά Track 1 ?
Αυτο που δεν ξερω ειναι αν ταιριάζουν οι υποδοχες στη πλακετα με τη μεταξύ αποσταση των ακροδεκτών των ...οι διαστασεις παντως ειναι σχεδον ιδιες ..

Πεταξε τους... Για τις αποστασεις των ακροδεκτων τους που ρωτας,99% ειναι ιδιες,απο την στιγμη που ειναι ιδιας διαμετρου πυκνωτες. Για να εισαι 100% σιγουρος ομως,αφου θα τους βγαλεις που θα τους βγαλεις,βγαλε εναν και συγκρινε τον με τους αλλους υποψηφιους...