αλλαγη ρουτερ λογω smart tv

giabritsos

Established Member
18 March 2013
171
forthnet συνδρομητης ειμαι και εχω το κλασσικο thomson tg585.ειμαι πολυ ευχαριστημενος μεχρι προχτες που αγορασα την νεα μου smart tv ,lg 42lm640 και ειπα να δοκιμασω το dlna.να στειλω δηλαδη ασυρματα απο το λαπτοπ μεσω wifi -router ταινια.κατεβασα λοιπον μια 3d ταινια,και ξεκινησε,συνδεθηκε μια χαρα αλλα κατα την διαρκεια της ταινιας 10-15 φορες κολλουσε και φορτωνε για μερικα δευτερολεπτα.μου ειπε ενας φιλος που εχει το ιδιο οτι αν αλλαξω ρουτερ και παρω γρηγοροτερο θα λυθει το προβλημα και θα δω και διαφορα και στην ταχυτητα του ιντερνετ μου.

ειδα αυτο στο e-shop.

http://www.e-shop.gr...l?id=PER.612523

ειναι καλο?κανει?

το οριο μου ειναι εκει γυρω στα 40 ευρω.εσεις τι προτεινετε?

να πω οτι ειμαι απο επαρχια οποτε ψαχνω απο ιντερνετικο μαγαζι για να παραγγειλω...

1. Πρεπει να μας μισεις για να γραφεις με αυτο το χρωμα γραμματων. Ειδικα οσους ειμαστε με λευκο skin....
2. Προφανως μιλας για αναβαθμιση σε Wireless-Ν, αλλα αυτο πρεπει να το υποστηριζει και το laptop. Αλλιως δεν θα αλλαξει τιποτε.

δεν το καταλαβα αυτο...τι ειναι το wireless n?με το thomson τωρα στελνω με dlna στην τηλεοραση αλλα με full hd ταινιες κολλαει που και που

και ομως,το hobbit ειδα σε 3d,18 giga ηταν η ταινια,μια χαρα ηταν,απλα καμια 10 φορες στις 3 ωρες κολλησε για μερικα δευτερα.
το ρουτερ ειναι 54 mbs,ελεγα αν παρω ενα 300 mbs σαν αυτο που λεω πανω ισως δουλεψει τελεια

Το οτι το αρχειο ηταν 18 γιγα δεν λεει κατι απαραιτητα. Παντως αμα ειναι να βλεπεις 3 ωρες και να κολαει 10 φορες δλδ καθε 20 λεπτα, ειναι καπως...
Οσο γα το wifi, για να παει γρηγοροτερα, πρεπει να το υποστηριζει και η τηλεοραση και το λαπτοπ επισης.

forthnet συνδρομητης ειμαι και εχω το κλασσικο thomson tg585.ειμαι πολυ ευχαριστημενος μεχρι προχτες που αγορασα την νεα μου smart tv ,lg 42lm640 και ειπα να δοκιμασω το dlna.να στειλω δηλαδη ασυρματα απο το λαπτοπ μεσω wifi -router ταινια.κατεβασα λοιπον μια 3d ταινια,και ξεκινησε,συνδεθηκε μια χαρα αλλα κατα την διαρκεια της ταινιας 10-15 φορες κολλουσε και φορτωνε για μερικα δευτερολεπτα.μου ειπε ενας φιλος που εχει το ιδιο οτι αν αλλαξω ρουτερ και παρω γρηγοροτερο θα λυθει το προβλημα και θα δω και διαφορα και στην ταχυτητα του ιντερνετ μου.

ειδα αυτο στο e-shop.

http://www.e-shop.gr...l?id=PER.612523

ειναι καλο?κανει?

το οριο μου ειναι εκει γυρω στα 40 ευρω.εσεις τι προτεινετε?

να πω οτι ειμαι απο επαρχια οποτε ψαχνω απο ιντερνετικο μαγαζι για να παραγγειλω...

Στη θέση σου δεν θα ασχολούμουν καθόλου με router. Αφού έχεις ήδη πρόβλημα και είμαι σίγουρος ότι θα έχεις με ότι router πάρεις καθώς το ασύρματο δίκτυο επηρεάζεται από πολλούς παράγοντες. Θα κοίταγα κάτι σε powerlines

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.613890

Γιατι δεν βαζεις τον εξωτερικο σκληρο η το στικακι στην usb να εισαι μια χαρα. Με ενσυρματο παντως δουλευει τελεια

αν βαλω foul hd σε στικακι η εξωτερικο θα δωσει ολη την ποιοτητα της ταινιας?
δεν εχει σχεση η ταχυτητα του usb?

αν βαλω foul hd σε στικακι η εξωτερικο θα δωσει ολη την ποιοτητα της ταινιας?
δεν εχει σχεση η ταχυτητα του usb?
Θεωρητική ταχύτητα Wireless-N: 150 Mbit/s
Θεωρητική ταχύτητα USB2.0: 480 Mbit/s

Όπως καταλαβαίνει κι εσύ, κανένα πρόβλημα.

to ειδα αλλα πως δουλευει αυτο?που μπαινουν αυτα?

Τα βάζεις σε πρίζες ρεύματος. Ένα στο σημείο που έχεις το router κι ένα δίπλα στη TV. Το δίκτυο μεταφέρεται με φερέσυχνα μέσω των powerlines. Αν είναι να αγοράζεις router, καλύτερα powerlines.