Αλλαγή Samsung 55C8000 με VT30

4,5 μέτρα...? Αδερφέ εδώ αλλάζουν τα πράγματα...

Το έχασες το παιγνίδι με 50" σίγουρα.... ακόμα και αν βρείς kuro στα χρήματα που θα πουλήσεις την C8000!!!

Πρώτη λύση προβολέας...

Δεύτερη plasma πάνω από 60"...

Μην κολλάς με την VT30 αν δεν βγαίνουν τα χρήματα... στην απόσταση που βλέπεις έχουν χαθεί ήδη πολλά από τα προτερήματα του hd σε μια 55άρα, πόσο μάλλον σε μια 50"...

Πάρε γνώμες και από τα άλλα παιδιά και ΙΜΟ βάδισε όπως είπες νωρίτερα, όσον αφορά τα οικονομικά...

κατά την ταπεινή μου γνώμη σε 4.5 m με μπάρες και 1080 ταινία η 50vt30 θα γίνει 47 και η όποια υπεροχή της σε ταινίες θα πάει περίπατο.

εγω σκεφτόμουν το προβόλι επειδή στο signature σου βλέπω ότι υπάρχουν ομορφιές και το μυαλό μου πήγαινε σε μια λύση entry level hd (optoma hd20 - benq1000+ epson 3200 και φτηνού πανιού). υπολόγιζα 1700 - 1750 η 55c8000 +1000 η 55vt30 κρατάς την σαμμυ και δίνεις 1200 για το σύνολο και παίζεις σε 100+ ίντσες. βέβαια ο προβολέας δεν είναι τηλεοραση και είναι για πιο ειδικές περιπτώσεις προβολής. (σκοτάδι κλπ).

Η αλήθεια είναι οτι 50" είναι λίγες, αλλά η Panasonic τη "χτυπάει" την 55" πολύ...Ο προβολέας έχει ήδη αποφασιστεί, αλλά θα αργήσει. Θα δείξει...

κατά την ταπεινή μου γνώμη σε 4.5 m με μπάρες και 1080 ταινία η 50vt30 θα γίνει 47 και η όποια υπεροχή της σε ταινίες θα πάει περίπατο.

εγω σκεφτόμουν το προβόλι επειδή στο signature σου βλέπω ότι υπάρχουν ομορφιές και το μυαλό μου πήγαινε σε μια λύση entry level hd (optoma hd20 - benq1000+ epson 3200 και φτηνού πανιού). υπολόγιζα 1700 - 1750 η 55c8000 +1000 η 55vt30 κρατάς την σαμμυ και δίνεις 1200 για το σύνολο και παίζεις σε 100+ ίντσες. βέβαια ο προβολέας δεν είναι τηλεοραση και είναι για πιο ειδικές περιπτώσεις προβολής. (σκοτάδι κλπ).

Έχεις δίκιο για τον προβολέα, αλλά επειδή δε θέλω να αλλάζω κάθε λίγο και λιγάκι συσκευές (όπως πχ λέω τώρα με την τηλεόραση), θα ήθελα να γίνει στην ώρα του και όπως πρέπει. Όπως και το υπόλοιπο σύστημα δεν είναι entry level, ετσι και ο προβολέας θέλω να είναι κάτι πολύ καλό. Βέβαια δεν αμφιβάλλω οτι και με προβολέα του χιλιάρικου η εμπειρία θα είναι ασύγκριτη με αυτή της τηλεόρασης. Το concept γενικότερα είναι οτι δεν καίγομαι για τίποτα. Αν αναβαθμίσω την tv οk, αν πάλι όχι δεν με χαλάει κιόλας! Απλά αυτή η VT30 με δελεάζει..

Για την απόσταση θέασης που έχεις, ίσως να ήταν πιο συνετό να κρατήσεις την Samsung και να πας σε πανί και entry-level προβολέα...

Για την απόσταση θέασης που έχεις, ίσως να ήταν πιο συνετό να κρατήσεις την Samsung και να πας σε πανί και entry-level προβολέα...

Ok με τον προβολέα, ούτως ή άλλως θα γίνει αυτό, αλλά αν τελικά μπορούσα να την αλλάξω με την 55VT30 καλύτερα δεν θα ήταν? Λές οτι δεν αξίζει να κάνω την αλλαγή λόγω της οικονομικής διαφοράς και οτι καλύτερα θα ήταν να αγοράσω τώρα ένα entry level προβολέα με τη διαφορά συν κάτι ακόμα παρά αργότερα ένα πολύ καλύτερο προβολέα? Πιστεύω οτι η 55VT30 θα πέσει σε λίγο καιρό, όπως και η VT20, οπότε ίσως τότε να ήταν καλύτερα για αλλαγή. Πάντως το ξαναλέω, επειδή δεν καίγομαι (δεν είναι οτι είμαι δυσαρεστημένος με τη Samsung, κάθε άλλο απλά η VT είναι καλύτερη για ταινίες που τη θέλω) ίσως θα πρέπει να περιμένω και ανάλογα ίσως με κάποια νέα δεδομένα να πράξω. Απ'οτι βλέπω ίσως πρέπει να σώσω τα χρήματά μου και να πάω απευθείας σε προβόλι αφού ούτως ή άλλως εκεί θα βλέπω τις ταινίες.

Ok με τον προβολέα, ούτως ή άλλως θα γίνει αυτό, αλλά αν τελικά μπορούσα να την αλλάξω με την 55VT30 καλύτερα δεν θα ήταν? Λές οτι δεν αξίζει να κάνω την αλλαγή λόγω της οικονομικής διαφοράς και οτι καλύτερα θα ήταν να αγοράσω τώρα ένα entry level προβολέα με τη διαφορά συν κάτι ακόμα παρά αργότερα ένα πολύ καλύτερο προβολέα? Πιστεύω οτι η 55VT30 θα πέσει σε λίγο καιρό, όπως και η VT20, οπότε ίσως τότε να ήταν καλύτερα για αλλαγή. Πάντως το ξαναλέω, επειδή δεν καίγομαι (δεν είναι οτι είμαι δυσαρεστημένος με τη Samsung, κάθε άλλο απλά η VT είναι καλύτερη για ταινίες που τη θέλω) ίσως θα πρέπει να περιμένω και ανάλογα ίσως με κάποια νέα δεδομένα να πράξω. Απ'οτι βλέπω ίσως πρέπει να σώσω τα χρήματά μου και να πάω απευθείας σε προβόλι αφού ούτως ή άλλως εκεί θα βλέπω τις ταινίες.

Κοίτα, η τελική απόφαση θα είναι οπωσδήποτε δική σου, πάντα σε συνάρτηση με τις οικονομικές σου δυνατότητες...

Αν "το φυσάς το ρημάδι", πολύ απλά, παίρνεις και την 55VT30 ή 65VT30 και τον προβολέα των επιθυμιών σου άμεσα και δεν τρέχει τίποτα... :rofl:

Αν μιλήσουμε ρεαλιστικά, οι 55 ίντσες είναι λίγες για 4,5 μέτρα απόσταση, οπότε, η επόμενη αναβάθμισή σου, θα σου προσφέρει πολύ μεγαλύτερη απόλαυση αν γίνει στον τομέα του μεγέθους, παρά στον τομέα της ποιότητας...

Αν είσαι κοντά στο να μπορείς να διαθέσεις το ποσό που απαιτείται για τον προβολέα των ονείρων σου, κάνε λίγο υπομονή ακόμα και χτύπα τον.

Αν απέχει ακόμα αυτή η στιγμή, αλλά ξύνεσαι να ακουμπήσεις 1000-1500 ευρώ στο χόμπυ, άμεσα, πιστεύω ότι ο entry-level προβολέας, για την απόσταση θέασης σου, θα σε ικανοποιήσει περισσότερο από μια αλλαγή τηλεόρασης...

Όπως και να 'χει, καλό είναι να τσεκάρεις μερικά φτηνά προβολικά setup, ώστε να δεις τί λένε και τα δικά σου μάτια περί του θέματος... ;)

Εγώ θα έλεγα να κρατήσεις τα γκαφρά σου και να περιμένεις λίγο.. να μαζέψεις κιάλλα χρήματα και να πας σε 55VT30 ή 65VT30. Ειδικά στην 65άρα θα τα έχεις όλα αυτά που ζητάς σε ένα πακέτο.