Αλλαγή σε μπόρνες ηχείων του Rotel RMB 1095 ή.....

8 June 2007
1,003
ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ
Καλημερα Χρονια Πολλα και καλη χρονια με υγεια σε ολους.!

Πριν λιγες μερες απεκτησα τον Rotel RMB 1095 (τον μαυρο) και εχω ''θεμα'' με τις μπορνες του. Τα καλωδια ηχειων τα εχω γυμνα και τα περναγα απευθειας μεσα στην τρυπα που εχουν οι μπορνες στον RB 1090 και στον RMB 1075.Σε αυτον οι μπορνες του δεν εχουν τρυπες ....

Θα ηθελα την γωμη σας στο θεμα επανω για αλλαγη στις μπορνες του 1095 με αυτες πχ...
[URL="http://www.ebay.com/itm/rhodium-plated-Hi-End-speaker-amplifier-terminal-Binding-Post-2-pcs-/330807438968?pt=US_Amplifier_Parts_Components&hash=item4d05a8ee78"]

ΜΠΟΡΝΕΣ
ή ΑΥΤΕΣ
ή παω στις λυσεις μπανάνας κτλ... όπως ΕΔΩ και ΕΔΩ
που κατα την ταπεινη μου γνωμη (μπωρει να κανω και λάθος) νομιζω πως απευθειας το καλωδιο επανω στην μπορνα ειναι καλυτερο.

Σας ευχαριστω πάρα πολυ γιακαθε βοηθεια ή γνωμη.....ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ

Re: Αλλαγη μπορνες ηχειων του Rotel RMB 1095 ή.....

Χρονια Πολλα,Καλη Χρονια.Το να αλλαξεις τις μπορνες του ενισχυτη σου ειναι αρκετα μεγαλη δουλεια,το καλυτερο και ευκολοτερο ειναι να τερματισεις τα καλωδια των ηχειων σε διχαλα.Η δουλεια θα γινει μια χαρα και με πολυ λιγοτερη φασαρια.

Re: Αλλαγη μπορνες ηχειων του Rotel RMB 1095 ή.....

Αν ειναι γυμνα μπορεις να τα σφιξεις που ειναι καλυτερο απο να τα βαλεις γυμνα στην τρυπα απ[ο τις μπορνες οπως εκανες μεχρι τωρα (αν καταλαβα καλα). Αν βαλεις μπορνες με τρυπες μετα θα χρειαστει καποιο ειδος banana plug.
Καλη χρονια να εχεις.

Απάντηση: Re: Αλλαγη μπορνες ηχειων του Rotel RMB 1095 ή.....

Χρονια Πολλα,Καλη Χρονια.Το να αλλαξεις τις μπορνες του ενισχυτη σου ειναι αρκετα μεγαλη δουλεια,το καλυτερο και ευκολοτερο ειναι να τερματισεις τα καλωδια των ηχειων σε διχαλα.Η δουλεια θα γινει μια χαρα και με πολυ λιγοτερη φασαρια.

Βλέπω ότι μπορεί να τα τερματίσει και με μπανάνες.