Αλλαγή σε Nova 3 play και αντιπροσφορά από προηγούμενο πάροχο

archimedes

New member
23 June 2010
26
Καλημέρα! Έχω ADSL και δορυφορική στην Cosmote αλλά επειδή θέλω να αναβαθμίσω σε VDSL και η Cosmote δεν μου κάνει καλή προσφορά σκέφτομαι να κάνω αίτηση σε Nova 3play. Η ερώτηση είναι η εξής: αν η Cosmote επανέλθει μετά την αίτηση φορητότητας στη Nova με αντιπροσφορά την οποία τη βρω συμφέρουσα, αν δεχθώ την προσφορά της Cosmote ακυρώνεται η αίτηση προς τη Nova στο σύνολό της; Ακυρώνεται και η τηλεφωνία/Internet και η δορυφορική Nova ή μήπως η δορυφορική Nova παραμένει (αλλά σε ποια τιμή; εγώ θα έχω κάνει αίτηση για το συνδυαστικό πακέτο) ;

Όποιος ξέρει και μπορεί, ας διαφωτίσει...

Καλημέρα! Έχω ADSL και δορυφορική στην Cosmote αλλά επειδή θέλω να αναβαθμίσω σε VDSL και η Cosmote δεν μου κάνει καλή προσφορά σκέφτομαι να κάνω αίτηση σε Nova 3play. Η ερώτηση είναι η εξής: αν η Cosmote επανέλθει μετά την αίτηση φορητότητας στη Nova με αντιπροσφορά την οποία τη βρω συμφέρουσα, αν δεχθώ την προσφορά της Cosmote ακυρώνεται η αίτηση προς τη Nova στο σύνολό της; Ακυρώνεται και η τηλεφωνία/Internet και η δορυφορική Nova ή μήπως η δορυφορική Nova παραμένει (αλλά σε ποια τιμή; εγώ θα έχω κάνει αίτηση για το συνδυαστικό πακέτο) ;

Όποιος ξέρει και μπορεί, ας διαφωτίσει...
Εξαρτάται. Αν την κάνεις τηλεφωνικά έχεις δεκαπέντε μέρες προθεσμία υπαναχώρησης. Από κατάστημα δεν ισχύει αυτό πλέον. Η αίτηση αφορά όλο το πακέτο άρα αν την ακυρώσεις, το χάνεις όλο.

Ευχαριστώ πολύ sdragon28.

Μια ακόμα ερώτηση: αφού έγραψα το μήνυμα, ανακάλυψα ότι εδώ και 2-3 χρόνια ισχύει νέο καθεστώς σύμφωνα με το οποίο ονέος πάροχος, Nova στο παράδειγμά μου, κρατάει για 14 μέρες στο συρτάρι και ο παλαιός πάροχος ΔΕΝ μαθαίνει για την αίτηση φορητότητας, οπότε δεν προλαβαίνει να κάνει αντιπροσφορά - ο χρήστης είναι πια κλειδωμένος στο νέο πάροχο. Έχει κανείς εμπειρία αν όντως συμβαίνει αυτό και αν υπάρχει τρόπος να εκμαιεύσεις προσφορά από τον παλαιό πάροχο πριν περάσουν οι 14 μέρες;

παρε τηλ.τον κοσμοτε και ανεφερε τους οτι εκανες αιτηση για αλλο παροχο και αναμενε αντιπροσφορα
εννοειται οτι θαχεις κανει την αιτηση μετα αποφασιζεις εσυ αναλογα με τα δεδομενα