Αλλαγή σκληρού δίσκου σε PS3

Re: αλλαγη σκληρου δισκου σε PS3

Εγώ περιμένω το ps3 Παρασκευή.Το μεγάλο ερώτημα που προκύπτει είναι
το εξής:Να βάλω το 2.10 ή να το αφήσω με όποιο θα είναι;
Τελικά καλυτερεύει τίποτα ή μόνο χάνεις;

Μονο καλυτερευει και δεν χανεις τιποτα.Να το βαλεις.

Offtopic βεβαια αλλα καπου ειπες οτι με το 2,10 δεν σου παιζει backup DVD's

ειναι τσεκαρισμενο αυτο? μιλαμε για επωνυμα δισκακια η noname που ποτε δεν ξερεις ποτε θα τα φτυσουν?

γιατι ειναι πολυ σημαντικο

ειναι τσεκαρισμενο αυτο? μιλαμε για επωνυμα δισκακια η noname που ποτε δεν ξερεις ποτε θα τα φτυσουν?

Ακριβώς γι'αυτό ρώτησα κι εγώ.

δεν ειχα γραψει τιποτα σχετικο.Οσα dvd εχω γραψει τα εχει παιξει.

βοηθεια

παιδια μολις πηγα να ανοιξω το ps3 μου εγραψε οτι ο σκληροσ καταστραφικε και θελει να επισκευαστει πατα ο.κ και μετα απο μια επανεκινηση παλι μου εβγαλε το ιδιο μηνυμα και αξανα και ξανα χωρισ αποτελεσμα .
Μαλλον ο σκληροσ τα επαιξε λοιπον εαν αλαξω σκληρο θα τον τον κανει μονο του το ps3 φορματ ?
Α για να μην ξεχασω δεν εχω παρει backup
Ευχαριστω:fahne90:

Re: βοηθεια

παιδια μολις πηγα να ανοιξω το ps3 μου εγραψε οτι ο σκληροσ καταστραφικε και θελει να επισκευαστει πατα ο.κ και μετα απο μια επανεκινηση παλι μου εβγαλε το ιδιο μηνυμα και αξανα και ξανα χωρισ αποτελεσμα .
Μαλλον ο σκληροσ τα επαιξε λοιπον εαν αλαξω σκληρο θα τον τον κανει μονο του το ps3 φορματ ?
Α για να μην ξεχασω δεν εχω παρει backup
Ευχαριστω:fahne90:
Με την εισαγωγή νέου σκληρού δίσκου θα διαμορφωθεί το λογισμικό συστήματος του PS3. Όταν εκτελέσεις αυτήν την ενέργεια, όλα τα δεδομένα στο σκληρό δίσκο θα διαγραφούν και τα δεδομένα δεν μπορούν να ανακτηθούν.

μαγκες εγω εχω αλλο προβλημα..το ps3 αρχισε να μου κολλαει αλλα μπορουσα να παιζω..σημερα το ανοιγω και μου γραφει the hard disk is corrupted press here to restore it ...κατι τετοιο..πατησα για να το κανει αλλα μολις τελειωνει μου το βγαζει ξανα και ξανα...τι πρεπει να κανω εγκυηση δεν εχω..ευχαριστω :bigcry::bigcry: