Αλλαγή Sub και πρόβλημα

kleanthis1

AVClub Enthusiast
27 July 2013
932
Χθες τοποθέτησα το καινούργιο sub svs pb 1000 στον ραδιοενισχυτή και μόλις βάζω το ράδιο μου βγάζουν οι δορυφόροι ένα ήχο συριστικό μόλις ενεργοποιείτε το sub, πράγμα που με το προηγούμενο sub που είχα δεν το αντιμετώπιζα. Οταν ακουμπάω την κεραία στο σασί του ενισχυτή αυτός ο ήχος μειώνεται κατά πολύ χωρίς 'ομως να μηδενίζει. Συμβαίνει μόνο στο ράδιο, καμιά ιδέα βρε παιδιά ...................

Απάντηση: Re: Αλλαγή Sub και πρόβλημα

Το πρώτο το προμηθεύτηκα σήμερα δοκιμαστικά από ένα μαγαζί ηλεκτρονικών αλλά με το που το έβαλα μετά έβγαζε πρόβλημα το sub με ένα βαρύ βουητό:bigcry::bigcry:

Πρεπει να τσεκάρεις ολες τις ηλεκτρικές συνδέσεις, να ειναι ολες σε κοινή γη. Τα νεα μηχανήματα εχουν συνηθως 2 πολους για συνδεση στο ηλεκτρικο δίκτυο αντι για τρεις που ειχαν τα παλιοτερα οποτε αν μια γη ειναι πλεουσα εχεις προβληματα σαν αυτο που περιγραφεις. Οταν μου συνεβει εβαλα τον απομονωτη κεραιας οπως στο προηγουμενο μήνυμα μου και το προβλημα λύθηκε.

Απάντηση: Re: Αλλαγή Sub και πρόβλημα

Πρεπει να τσεκάρεις ολες τις ηλεκτρικές συνδέσεις, να ειναι ολες σε κοινή γη. Τα νεα μηχανήματα εχουν συνηθως 2 πολους για συνδεση στο ηλεκτρικο δίκτυο αντι για τρεις που ειχαν τα παλιοτερα οποτε αν μια γη ειναι πλεουσα εχεις προβληματα σαν αυτο που περιγραφεις. Οταν μου συνεβει εβαλα τον απομονωτη κεραιας οπως στο προηγουμενο μήνυμα μου και το προβλημα λύθηκε.

Σε ευχαριστώ πρώτα απ'όλα βέβαια για την βοήθεια. Οταν λες ότι τα καινούργια μηχανήματα έχουν 2 πόλους εννοείς το φις ???????? δεν κατέχω πράμα:idea: Τον απομονωτή κεραίας τον βρίσκουμε εδω σε ηλεκτρονικά μαγαζιά ???????? μήπως ξέρεις ????

Re: Απάντηση: Re: Αλλαγή Sub και πρόβλημα

Σε ευχαριστώ πρώτα απ'όλα βέβαια για την βοήθεια. Οταν λες ότι τα καινούργια μηχανήματα έχουν 2 πόλους εννοείς το φις ???????? δεν κατέχω πράμα:idea:
Ναι.
Τον απομονωτή κεραίας τον βρίσκουμε εδω σε ηλεκτρονικά μαγαζιά ???????? μήπως ξέρεις ????
Οχι.