Και ο κ. Κωτσης ?
Άμα σας πω ότι κουράστηκα τι θα μου πείτε...
Έλεος που θα κριθεί ένα μέλος, πόσο μάλλον ένας συντονιστής από μία κίνηση που έκανε, από το πόσο καιρό είναι γραμμένος ή οτιδήποτε άλλο.
ΕΛΕΟΣ!
έκανα αναφορά, επειδή άλλος έκανε επίσης.
Γιατί ανακατεύετε τρίτους και απόντες ?
Είναι δικαίωμα του να κρατάει την ανωνυμία του γιατι ετσι θα μπορεις να γράφεις ελεύθερα την "ΠΑΤΑΤΑ" που σου πούλησε..οταν συνομιλείς μαζί του.Ως προς το ανωνυμος κολλαω γιατι ενας συντονιστης οπως και ενας εμπορος του χωρου, απο ηθικης αποψης, πρεπει να γραφουν επωνυμα. Αυτο βεβαια προσωπικη μου γνωμη.
ποιός δημιουργεί εντυπώσεις Χρήστο ?
Γιατί αναφέρεται ένα όνομα αναφορικά με ένα άλλο ?
Τι σχέση έχει το "και ο κ. Τάδε"?
Εκεί πάει η κολοκυθιά.... (απάντησέ μου γιά τον κ. Τάδε, γιά να σου πω και γιατί ο κ. Τάδε, ο κ. Δείνα...)
Nα γυρισουμε λοιπον στο θεμα που μας αποσχολει.
Μηπως εστω και τωρα ο κυριος συντονιστης που διεγραψε τα γραφομενα μου μπορει να μου πει ποιους κανονες παρεβηκα και αν δεν μπορει ο ιδιος καποιος αλλος συντονιστης;
Δηλαδή την κολοκυθιά θα παίξουμε ?
Την εμπειρια του κυριου στα δρωμενα του φορουμ, ως παράγοντα στην αναθεση της διαχειριση της κατηγοριας.
Δατς ιτ !
Aλλη μια ερωτηση σχετικα με το δικιο του καθενος επι του θεματος, Αυτο ειναι αναλογο με τον χρονο εγραφης του και την προυπηρεσια του στο σαιτ;
Aλλη μια ερωτηση σχετικα με το δικιο του καθενος επι του θεματος, Αυτο ειναι αναλογο με τον χρονο εγραφης του και την προυπηρεσια του στο σαιτ;
Εγω παντως περιμενω περιπου 7 μηνες.
(οποτε, αν και ειμαι τρελλα περιεργος για τους λογους που διεγραφει το δικο σου, δεν θα ηθελα να απαντηθει, μιας και ειμαι και ζηλιαρης)
:BXVZCBXZ6:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.