Αλλαγη συντονιστη κατηγοριας.

Δεν τον γνωριζω, σε αυτον αναφερομαι και εγω εχω 30 χρονια ενασχολησης με τον χωρο στην Πατρα

Απάντηση: Re: Αλλαγη συντονιστη κατηγοριας.

Άμα σας πω ότι κουράστηκα τι θα μου πείτε...
Έλεος που θα κριθεί ένα μέλος, πόσο μάλλον ένας συντονιστής από μία κίνηση που έκανε, από το πόσο καιρό είναι γραμμένος ή οτιδήποτε άλλο.

ΕΛΕΟΣ!

Το "ελεος" θα το επιστρεψω, παντα καλοπροαιρετα , στα bold του παραπανω μηνύματος.

Και για να μην παρεξηγηθω, η αναφορα μου στον κ. Κωτση , δεν ειχε να κανει με τιποτα αλλο απο την επικληση της εμπειριας του DIPIE στο φορουμ απο τον κ. Παναγιωτιδη .

έκανα αναφορά, επειδή άλλος έκανε επίσης.
Γιατί ανακατεύετε τρίτους και απόντες ?

Ως προς το ανωνυμος κολλαω γιατι ενας συντονιστης οπως και ενας εμπορος του χωρου, απο ηθικης αποψης, πρεπει να γραφουν επωνυμα. Αυτο βεβαια προσωπικη μου γνωμη.

εγώ είμαι επώνυμος εδώ και 6 χρόνια και προσωπικά έχω βαρεθεί αυτή τη δημόσια έκθεση εδώ μέσα.
Και ήμουν ανέκαθεν υπέρμαχος, αλλά ....βαρέθηκα.

έκανα αναφορά, επειδή άλλος έκανε επίσης.
Γιατί ανακατεύετε τρίτους και απόντες ?

Θα παρακαλεσω να μην δημιουργειτε εντυπωσεις.

Η αναφορα ενος στοιχειου σε αντιπαραθεση με καποιο που παρατεθηκε παραπανω , δεν ειναι ουτε ανακατεμα, ουτε μομφη προς τριτους, ασχετα αν ειναι αποντες η οχι.
Δεν θιχτηκε η υποσταση του κυριου εδω μεσα, οποτε και αστοχη η επικληση της απουσιας του.

Το αν η αναφορα αποσταθεροποιει το επιχείρημα σας , ειναι αλλο θεμα...

( Την κολοκυθια ? )

Ως προς το ανωνυμος κολλαω γιατι ενας συντονιστης οπως και ενας εμπορος του χωρου, απο ηθικης αποψης, πρεπει να γραφουν επωνυμα. Αυτο βεβαια προσωπικη μου γνωμη.
Είναι δικαίωμα του να κρατάει την ανωνυμία του γιατι ετσι θα μπορεις να γράφεις ελεύθερα την "ΠΑΤΑΤΑ" που σου πούλησε..οταν συνομιλείς μαζί του.

ποιός δημιουργεί εντυπώσεις Χρήστο ?
Γιατί αναφέρεται ένα όνομα αναφορικά με ένα άλλο ?
Τι σχέση έχει το "και ο κ. Τάδε"?

Εκεί πάει η κολοκυθιά.... (απάντησέ μου γιά τον κ. Τάδε, γιά να σου πω και γιατί ο κ. Τάδε, ο κ. Δείνα...)

ποιός δημιουργεί εντυπώσεις Χρήστο ?
Γιατί αναφέρεται ένα όνομα αναφορικά με ένα άλλο ?
Τι σχέση έχει το "και ο κ. Τάδε"?

Εκεί πάει η κολοκυθιά.... (απάντησέ μου γιά τον κ. Τάδε, γιά να σου πω και γιατί ο κ. Τάδε, ο κ. Δείνα...)

Την εμπειρια του κυριου στα δρωμενα του φορουμ, ως παράγοντα στην αναθεση της διαχειριση της κατηγοριας.

Δατς ιτ !

Nα γυρισουμε λοιπον στο θεμα που μας αποσχολει.
Μηπως εστω και τωρα ο κυριος συντονιστης που διεγραψε τα γραφομενα μου μπορει να μου πει ποιους κανονες παρεβηκα και αν δεν μπορει ο ιδιος καποιος αλλος συντονιστης;

Re: Απάντηση: Αλλαγη συντονιστη κατηγοριας.

Nα γυρισουμε λοιπον στο θεμα που μας αποσχολει.
Μηπως εστω και τωρα ο κυριος συντονιστης που διεγραψε τα γραφομενα μου μπορει να μου πει ποιους κανονες παρεβηκα και αν δεν μπορει ο ιδιος καποιος αλλος συντονιστης;

Εγω παντως περιμενω περιπου 7 μηνες.

(οποτε, αν και ειμαι τρελλα περιεργος για τους λογους που διεγραφει το δικο σου, δεν θα ηθελα να απαντηθει, μιας και ειμαι και ζηλιαρης)

:BXVZCBXZ6:

Δηλαδή την κολοκυθιά θα παίξουμε ?

Δημητρη εχω την εντυπωση αν μου επιτρεπετε να το συζητησω μαζι σας ,οτι ο Χρηστος εννοει ,οτι το επιχειρημα που εφερες οτι ο DIPIE ειχε αρκετη εμπειρια δεν στεκει απο την στιγμη που ο Κος Κωτσης παλιοτερα ειχε γινει διαχειριστης ανευ παρομοιας πειρας.

Αυτα καταλαβα και διορθωστε με αν σφαλλω.

Καμμια φορα το να λεμε ξεκαθαρα τι εννοουμε πληγωνει λιγοτερο απο την κουραση των πλαγιων οδων.

Re: Απάντηση: Re: Αλλαγη συντονιστη κατηγοριας.

Την εμπειρια του κυριου στα δρωμενα του φορουμ, ως παράγοντα στην αναθεση της διαχειριση της κατηγοριας.

Δατς ιτ !

Η εμπειρία του DIPIE στα δρώμενα του φόρουμ ήταν πολύ μεγαλύτερη πολλών εδώ μέσα, εμού συμπεριλαμβανομένου.

Aλλη μια ερωτηση σχετικα με το δικιο του καθενος επι του θεματος, Αυτο ειναι αναλογο με τον χρονο εγραφης του και την προυπηρεσια του στο σαιτ;

Aλλη μια ερωτηση σχετικα με το δικιο του καθενος επι του θεματος, Αυτο ειναι αναλογο με τον χρονο εγραφης του και την προυπηρεσια του στο σαιτ;

όχι

σου έχω στείλει ένα πμ

To αν κάποιος έχει δίκιο η όχι το δείχνει η ιστορία...
Προσωπικά, επειδή έχω μία εμπειρία σαν forum moderator της τάξης των 15 χρόνων μυρίζομαι το flame πριν γραφτεί το δεύτερο μήνυμα. Αυτό είναι κάτι που μαθαίνεις να το μυρίζεις μετά από πολλά χρόνια.

:grandpa: Και μιας και το έφερε η κουβέντα και προτείνουμε διάφορα λέω να προτείνω το μέλος Tzimisce για ban γιατί πήρε τα ηχεία του Νάσου μέσα από τα χέρια του.

Εγω παντως περιμενω περιπου 7 μηνες.

(οποτε, αν και ειμαι τρελλα περιεργος για τους λογους που διεγραφει το δικο σου, δεν θα ηθελα να απαντηθει, μιας και ειμαι και ζηλιαρης)

:BXVZCBXZ6:

Ιωβειος υπομονη :grinning-smiley-043