Αλλαγη τελικου ενισχυτη

andrew

New member
4 August 2007
62
Ειμαι κατοχος ενος rotel rmb-1095 σκεφτομαι να τον αντικαταστησω με τον rotel 1575 θα ακουσω καμια διαφορα να πω την αληθεια το σκεφτομαι πιο πολυ λογο χωρου ειναι θηριο αλλα απο την αλλη αν ειναι τα ιδια ακουστικα δεν θα προβω σε αγορα.
 
Στα σίγουρα κανείς δεν πρόκειται να σου απαντήσει, αφού θα πρέπει να έχεο ακούσει απευθείας αντιπαράθεση των δύο μηχανημάτων, μιά και μιλάμε γιά κοντινά μηχανήματα στρην οικογένεια της Rotel.....θεωρώ ότι θα υπάρχουν διαφορές, όμως δεν ξέρω εαν φτάνουν στο σημείο ποτυ να δικαιολογούν την συγκεκριμένη ανβάθμιση.
 
Εγω πιστευω οτι ο 1095 ειναι καλυτερος απο τον 1575 ο 2ος ειναι ψηφιακος και ειναι γνωστο οτι κανενας ψηφιακος δεν ειναι αναφορας γιατι ??
 
Last edited by a moderator:
Κι εμενα αυτο με προβληματιζει ειναι ψηφιακος κι δεν τον εχω ακουσει ουτε σαν κατασκευη μου εμπνεει εμπιστοσυνη.
 
Απάντηση: Re: Αλλαγη τελικου ενισχυτη

Το μηχανημα που εχεις ειναι αξιολογοτατο. Για ποιο λογο να κανεις μια τετοια αλλαγη???