jig AVClub Addicted Member 10 July 2007 1,706 Mets, Athens 15 April 2009 #1 Μπορω να αλλάξω το user name (ΟΧΙ το short name) και πως, η θα εχω προβλημα ???
Μιχάλης Κορ. Moderator Staff member 18 June 2006 21,595 Πειραιάς 15 April 2009 #2 Έχω την ιδέα ότι δεν μπορείς, εκτός του short ονόματος.......έψαξα στην Apple αλλά και στο διαδίκτυο γενικά, δεν βρήκα κάτι....υπάρχει μια πιθανότητα να υπάρχει κάποιο πρόγραμμα 3ου κατασκευαστή, αυτό κοιτάω τώρα, μήπως βρω κάτι...
Έχω την ιδέα ότι δεν μπορείς, εκτός του short ονόματος.......έψαξα στην Apple αλλά και στο διαδίκτυο γενικά, δεν βρήκα κάτι....υπάρχει μια πιθανότητα να υπάρχει κάποιο πρόγραμμα 3ου κατασκευαστή, αυτό κοιτάω τώρα, μήπως βρω κάτι...
Μιχάλης Κορ. Moderator Staff member 18 June 2006 21,595 Πειραιάς 15 April 2009 #3 1. long name : αν πας System Preferences και μετά Accounts δεν έχει επιλογή για αλλαγή ;; 2. Υπάρχει ΑΥΤΟ για αλλαγή του short name.
1. long name : αν πας System Preferences και μετά Accounts δεν έχει επιλογή για αλλαγή ;; 2. Υπάρχει ΑΥΤΟ για αλλαγή του short name.
pomolo Established Member 31 October 2006 248 Thessaloniki 22 April 2009 #4 αν δημιουργήσεις 1 νέο χρήστη με admin privileges και σβήσεις το παλιό?
jig AVClub Addicted Member 10 July 2007 1,706 Mets, Athens 27 April 2009 #5 pomolo said: αν δημιουργήσεις 1 νέο χρήστη με admin privileges και σβήσεις το παλιό? Click to expand... Nαι ok αυτο ειναι σωστο, αλλα, αν θελεις να το κανεις ενα χρονο μετα τοτε τι γινετε? Μπορεις να αλλάξεις ΜΟΝΟ το user name? (ΟΧΙ το short name)
pomolo said: αν δημιουργήσεις 1 νέο χρήστη με admin privileges και σβήσεις το παλιό? Click to expand... Nαι ok αυτο ειναι σωστο, αλλα, αν θελεις να το κανεις ενα χρονο μετα τοτε τι γινετε? Μπορεις να αλλάξεις ΜΟΝΟ το user name? (ΟΧΙ το short name)