Αλλαξα modem....

@ Kostikos
Το εκανα 17 φορες. Τιποτα, ναδα, γιοκ

κλεισε/σβησε οτι ειναι δικτυωμενο σε ολα τα σημεια του σπιτιου
modem στη πριζα χωρις καλωδιο internet
παιρνεις laptop κλεινεις wifi
το συνδεεις με καλωδιο στο modem
στις manual ρυθμισεις της καρτας του λαπτοπ δινεις οτι σου ειπε ο Δημητρης Π (προσοχη default gateway το 1.1 του modem)
ανοιξε cmd pingαρε το 192.168.1.1 (το modem)

απαντα ?

Γιατι με βασανιζεις ? Εχω να παω να ποτισω τον κηπο...

Θα δοκιμασω μπας και.... Ολες οι αλλες δοκιμες εγιναν αργα το βραδυ & κουρασμενος. Ισως να φταιει...
Συν Τριτη & 13, Πανσεληνος, δυνατος αερας, κλπ...)

:D

Last edited by a moderator:
ρισετ(με το κουμπακι που σου ειπαν και πιο πανω)καρφωμα στο macbook κατευθειαν και το mac με autoip.εαν δεν πιασει με καρφωτες.
εαν δεν το δεις ουτε ετσι εχει προβλημα το μοντεμ.τελος..
καντα ολα αυτα για να δεις εαν τελικα φταιει το μοντεμ,γιατι θα τρεχεις τσαμπα στο service.

Done'

Τιποτε. Δεν το βλεπει.

Ξαναπακεταρισμα. Επιστροφη στο πλαισιο

Παω για ποτισμα :D

& μολις τελειωσα και με αυτο

Λες να παω να ξαναδοκιμασω το μοντεμ ? :rofl:

Το πηγα λοιπον σημερα πισω στο πλαισιο, και τους ρωτησα αν θα μου δωσουν αλλο ή 86 ευρω που το πληρωσα.

Μου ειπαν αν μπορω να περιμενω 30 λεπτα, ειπα οκ, πηγα να δοκιμασω τις καρεκλες που ειχαν :D (Δεν βρηκα καμια σπουδαια...)

Σε λιγο ηρθε ο υπευθυνος του καταστηματος και μου ειπε πως το μοντεμ ειναι προς αντιακατασταση εχει προβλημα...

Μου εδωσαν ενα καινουργιο (αυτη την φορα ηταν σφραγισμeνο σε ζελατινα (την προηγουμενη φορα οχι btw..., και ειχα μυριστει απο την συσκευασια μεσα πως ειχε μπει πριν αλλο χερι πριν το δικο μου, anyway...).

Ηρθα σπιτι, συγκρονισε αμεσως, και λειτουρχει κανονικα. Η διαφορα μεχρι στιγμης, βλέπω το sn margin σε download στα 12,2 το οποιο ειναι ρεκορ.

Case closed, Ευχαριστω πολυ ολους τους συμμετεχοντες, ιδιατερα τον Δημητρη Π. :ernaehrung004:

Είδες που βιάστηκες.. τελος καλό όλα καλά !!!

Το πηγα λοιπον σημερα πισω στο πλαισιο, και τους ρωτησα αν θα μου δωσουν αλλο ή 86 ευρω που το πληρωσα.

Μου ειπαν αν μπορω να περιμενω 30 λεπτα, ειπα οκ, πηγα να δοκιμασω τις καρεκλες που ειχαν :D (Δεν βρηκα καμια σπουδαια...)

Σε λιγο ηρθε ο υπευθυνος του καταστηματος και μου ειπε πως το μοντεμ ειναι προς αντιακατασταση εχει προβλημα...

Μου εδωσαν ενα καινουργιο (αυτη την φορα ηταν σφραγισμeνο σε ζελατινα (την προηγουμενη φορα οχι btw..., και ειχα μυριστει απο την συσκευασια μεσα πως ειχε μπει πριν αλλο χερι πριν το δικο μου, anyway...).

Ηρθα σπιτι, συγκρονισε αμεσως, και λειτουρχει κανονικα. Η διαφορα μεχρι στιγμης, βλέπω το sn margin σε download στα 12,2 το οποιο ειναι ρεκορ.

Case closed, Ευχαριστω πολυ ολους τους συμμετεχοντες, ιδιατερα τον Δημητρη Π.να σαι καλα... :ernaehrung004:

αμ μπραβο..!!ειπα κι`εγω τοσο περιεργη αυτη η hol..?
εννοειται πως γενικοτερα θα δεις καλυτερη συμπεριφορα στο δικτυο σου.δεν εχει καμια σχεση το μαμα μοντεμ με το tplink.

Απάντηση: Re: Αλλαξα modem....

Φαινόταν από την αρχή ότι κάτι δεν πήγαινε καλά.
Χαρά στο κουράγιο και στην υπομονή και του Ντίνου, (εγώ θα το είχα γυρίσει πίσω, δεν ξέρω αν θα έκανα τόσες δοκιμές) και φυσικά και στην δική σου...