(άλλη μία) Αναβάθμιση προβολέα

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.

Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

alfaalfa

AVClub Enthusiast
27 June 2006
1,279
Ενα ακόμη θέμα γιά αναβάθμιση προβολέα.

Ο υπάρχων προβολέας είναι ο παλιός και τίμιος EPSON 3600 που χρησιμοποιείται ελάχιστα.
Ο χώρος είναι διαμορφωμένο home theater - απόλυτο dark room - η οθόνη Vutec 123 ιντσες ηλεκτρική . Το μαύρο απόλυτο και με χρήση masking.
(O χώρος παιζει καλά και σε μουσική - έχει γίνει και κάποια ηχητική μελέτη - βελτίωση)

Δεν πολυβλέπω (πλέον) ταινίες - Με ενδιαφέρει κυρίως αθλητική χρήση του προβολέα σε ΕΟΝ tv , cosmote TV , απλή TV , Netflix , Ertflix κλπ κλπ..
Σε συνδυαμσό με ένα νέο (απίθανο) Gadget που έχω πάρει - HDMI switcher 4 windows ενεργά μαζί , θέλω όλα αυτά σε μεγάλη οθόνη.

Ερώτημα - Σκέφτομαι τον Epson EH-LS12000 γιά την παραπάνω χρήση - Τελικά θα φτάνει η εκόνα του στον παραπάνω χώρο την τηλεοπτική εικόνα - Κάποια άλλη λύση ίσως. ?

Προτιμώ Epson γιά λόγους αξιοπιστιας - ή τουλάχιστο τέτοιο κόλλημα έχει το κεφάλι μου,

• Like
Reactions: Pas
Στην κατηγορία που κοιτας, ο Epson ειναι πολύ ωραία λύση.

Με δεδομενη τη χρηση όμως κυριως για αθλητικά, θα μπορούσες να τη ''βγάλεις'' και με φθηνότερο μηχάνημα (πχ Epson 9400).

Από την άλλη ο χώρος σου σίγουρα θα αναδείξει ότι καλύτερο πάρεις.

Και αν τον λιώνεις σε ώρες, ΟΚ, το laser θα πιάσει τόπο.

Γενικα στην ''μεσαία'' κατηγορία που κοιτάς, πρακτικά η Epson ειναι πλέον σχεδόν μονόδρομος.