Aλλη μια απατη/λαμογια της PHILIPS

Λάθος. Τα επεξεργάζεται. Το αν τα επεξεργάζεται με κακό τρόπο (τα κάνει downconvert τα επεξεργάζεται και τα ξανακάνει upconvert), δεν παίζει ρόλο. Στο κάτω-κάτω το λογότυπο απλώς λέει ότι μπορεί να δείξει τη συγκεκριμένη ανάλυση. Άρα τυπικά η Philips είναι ΟΚ. Εμείς πρέπει να τα ψάχνουμε...

Last edited:
λαθος,παιζει ρολο και μεγαλο
αν ειναι να παιζουμε με τις λεξεις..αυτο κανει και η philips
κοιτα εδω

Δεν διάβασα με προσοχή, αλλά το μόνο που είδα είναι το σήμα μπορεί να δείχνει η τηλεόραση. Δεν είδα τίποτα στις προδιαγραφές για τις δυνατότητες επεξεργασίας.
Επιμένω ότι τα συγκεκριμένα λογότυπα απλά ορίζουν τι πρέπει να δείχνουν οι συσκευές (και μάλιστα adequately, δηλαδή ικανοποιητικά). Ικανοποιητική είναι και η Philips. Αν άλλες είναι καλύτερες είναι άλλο θέμα.

Οταν παιζει στα 1080p με PC η PS3 τα γραμματα τρεμοπαιζουν σαν τρελα. Αν αυτο σημαινει οτι το επεξεργαζεται σωστα, τοτε εχετε δικιο. Η τηλεοραση λεει FLICKER FREE.

Οσοι δεν την εχουν δει να παιζει στα 1080p δεν νομιζω οτι μπορουν να καταλαβουν

H philips είναι γνωστή για την τακτική της στο marketing να πουλάει φούμαρα για μεταξωτές κορδέλες. Μπορεί γενικά σαν τηλεοράσεις να βγάζουν πολύ καλή εικόνα, όμως η ποιότητα κατασκευής τους είναι πολύ κάτω του μετρίου και οι τιμές τους αδικαιολόγητα υψηλές. Σου πλασάρουν ένα σωρό άχρηστα features σαν εκπληκτικές καινοτομίες (βλέπε ambilight) με το αζημίωτο.. Στο παρελθόν είχα ακριβοπληρώσει ώστε να έχω όλο τον εξοπλισμό μου philips (CRT TV, VHS-VCR, DVD player, DVD recorder κλπ.) και μέσα σε μερικά χρόνια είχαν χαλάσει όλα. Από τότε δεν ξανακοιτάω κανένα προιόν από αυτά που βγάζει η συγκεκριμένη εταιρία.

Εγώ πάλι έχω εντελώς την αντίθετη εμπειρία. Είμαι πλήρως ικανοποιημένος, που δύσκολα θα αγοράσω τηλεόραση από άλλη εταιρία. Έχω ήδη 5 φίλιπς, και δεν εμφάνισε πρόβλημα ποτέ καμιά. Αλλά 9732 δε έχω. Η πιο "φρέσκια" είναι η 9731, που παίζει PS3 άψογα. Και τα γράμματα δεν τρεμοπαίζουν σε 1080ι, γιατί το κάνουν σε 1080p;
Και στα δικά μου μάτια δείχνει και εξαιρετικά τα τηλεοπτικά κανάλια. Η προσαρμογή που κάνει από 4:3 -> 16:9 είναι τόσο καλό που ποτέ δεν παίζει σε 4:3. Τώρα αν στην 9732 το 1080p δείχνει τόσο χάλια, τι να πω; :nounder:

κοιταξτε επισημη απαντηση της Philips για το θεμα.
ΑΙΣΧΟΣ,ουτε λαμπα απο αυτους δεν αγοραζω ξανα

Hi, i received this from our product expert:

I understand the confusion regarding this issue, but it's not that strange...

Sony who's selling the Playstation had a headstart, they knew when they would introduce 1080p to the market.
With the models sold 2 years ago, handling a 1080p signal wasnt on the agenda

The way our competitors process an 1080p signal is without any picture correction what so ever. That means digital noise and artafact, and thats not the quality Philips intend to display.
That means that the picture quality can easily be wores then a 720p or worst case scenario a 576p signal, even though it's a 1080p signal.

Thats not the kind of picture quality Philips intend to show in our top models.
Pixel Plus which adjusts the signal to the selected resolution, and optimizes for digital noise and artafacts would not be able to handle the huge amount of data (300mb pr sec.)

The models were sellting today, has the Perfect Pixel HD engine, and theyre all capable of signalhandling 1080p signals.

So the TV the consumer has, is unable to handle a 1080p signal trough the HDMI cable
And is to use the setting 720p or 1080i instead.

This will result in the same picture quality, since a Playstation only will show the same line twice, in order to achieve 1080p.
Our way of doubling the signal is far more advanced.

Today 1080p isn't a problem, as our enigine Pixel Plus HD is capable of handling loads of data.
But when we produced the 9632 it was an issue.."

απο εδω ¨
http://www.avforums.com/forums/lcd-televisions/613872-philips-37-42-47-pfl9632-9732-thread-205.html

Εγώ πάλι νομίζω ότι χαλιέσαι τσάμπα. Αντίθετα, θα έπρεπε να χαίρεσαι την τηλεόραση που αγόρασες. Το αν δεν δέχεται 1080p αλλά 1080i σε εσένα τι διαφορά κάνει; Τι παραπάνω θα έβλεπες και πόσο καλύτερα αν είχε "κανονικό" 1080p; Σου εμφανίζει κάποιο πρόβλημα στην αναπαραγωγή blue ray από PS3 & HTPC στα 1080p; Στα 1080i; Η εμφανίζεται μόνο όταν κουνάς το ποντίκι στο PC;

Εγώ απλά θα θυμίσω ότι ειδικά η 9632 είχε την κορυφαία ανάλυση στην κίνηση από όλες τις LCD που μετρήθηκαν από συγκεκριμένο site μετρήσεων. Οπότε δεν μπορεί να είναι τόσο χάλια τα πράγματα.
Δες τα θετικά της τηλεόρασης σου (που έχει αρκετά) και μην επικεντρώνεσαι στο τι κάνει εσωτερικά σε κάθε περίπτωση. Αλήθεια, σε τι διάσταση έχεις την 9632; Τι ακριβώς παρατηρείς και σε ενοχλεί;

Οπως ειπα στην αρχη αν μπορω να διακρινω η οχι την διαφορα ειναι αλλο θεμα
το θεμα ειναι οτι μας περνανε για μ...κες
ειναι σαν να μου λες πηρα αυτοκινητο αλλα δεν ειναι 1600κυβικα που μου ειπανε αλλα 1500 τελικα,τι σημασια εχει,ιδια τελικη δεν εχουν?
τα θετικα τα θεωρω αυτονοητα με τοσα λεφτα που εδωσα
τα αρνητικα ομως ειναι περισσοτερα,για να μην πω για τι ανυπαρκτο μαυρο

Στο μαύρο θα με βρεις απόλυτα σύμφωνο!!!!! :a0210:
Εγώ έχω την 9731 (που παίρνει μόνο 1080ι) και δεν μπορώ να πω ότι είχα ποτέ πρόβλημα στην κίνηση στα 1080, ούτε από pc ούτε από ps3. Αλλά το μαύρο είναι πρόβλημα...

Στην δικιά μου 9732 και με το PS3 και με το PC σε ανάλυση 1920χ1080 δεν τρεμοπαίζουν καθόλου τα γράμματα και γενικά η εικόνα.Σε κάποια άλλη ανάλυση μικρότερη (δεν θυμάμαι πια ήταν) και μόνο σ'εκείνη,τρεμόπαιζαν.Η εικόνα της είτε από τηλεοπτικό σήμα είτε από dvd είτε από blu-ray είναι εκπληκτική,το μαύρο της υποφερτό αλλά τα χρώματά της φανταστικά.
Εγώ γενικά από εικόνα είμαι πολύ ευχαριστημένος.Αυτό που με χαλάει είναι που δεν έχει PIP και PAP παρά μόνο εικόνα και teletext.Θα ήθελα PIP και PAP έστω και μέσω άλλης πηγής.

Μετά την philips, άρχισε αντίστοιχα παιχνίδια και η samsung;
Από το review της Α786 (με το LED backlight) http://www.hdtvtest.co.uk/news/samsung-le40a786-review-20080922131.htm:

"Video Processing is probably the section where we should note an unusual problem with the Samsung LE40A786. Irritatingly, with any source except a 60hz input, combing would appear every so often, even with a fully Progressive source. We can only assume that this display routes these signals through a 1080i video processing circuit, which is unusual."

Και από τα συμπεράσματα:

"Combing/interlacing issue on virtually all types of input signal, even 1080p"

Και μετά μου λέτε ότι η philips δεν είναι στην κορυφή της πρωτοπορίας; Ορίστε που ξεκίνησαν ήδη οι αντιγραφές... :flipout:

Μετά την philips, άρχισε αντίστοιχα παιχνίδια και η samsung;
Από το review της Α786 (με το LED backlight) http://www.hdtvtest.co.uk/news/samsung-le40a786-review-20080922131.htm:

"Video Processing is probably the section where we should note an unusual problem with the Samsung LE40A786. Irritatingly, with any source except a 60hz input, combing would appear every so often, even with a fully Progressive source. We can only assume that this display routes these signals through a 1080i video processing circuit, which is unusual."

Και από τα συμπεράσματα:

"Combing/interlacing issue on virtually all types of input signal, even 1080p"

Και μετά μου λέτε ότι η philips δεν είναι στην κορυφή της πρωτοπορίας; Ορίστε που ξεκίνησαν ήδη οι αντιγραφές... :flipout:

χαχαχα καλο
θα αλλαξω τον τιτλο σε 'Αλλη μια πρωτοπορια της Philips'