Άλλη μια Full range κατασκευή

Busoni

Supreme Member
5 July 2006
3,290
Αθήνα - Χολαργός
Καλοκαίρι έρχεται, η άδεια αργεί ακόμα, και για να μην σαπίσουμε στις ξαπλώστρες λεω να καταπιαστώ με κανενα ηχείο...κι ό,τι βγει. Ψάχνω μονόδρομο, με σχετικά χαμηλό κόστος και καλή απόδοση. Με ενδιαφέρουν ισορροπημένες μεσαίες και καλές ψηλές, όσο γίνεται από εναν driver κόστους ~250 Ευρώ. Μπάσο κάτω απο 50 δεν με ενδιαφέρει. Για καμπίνα, σκέφτομαι TL. Θα 'θελα και τις προτάσεις σας μια και είμαι αρχάριος στο σπόρ.

Ως τώρα, μου κάνει εντύπωση ο FX120 της Fostex για την σχετικά ομαλή απόκρισή του από 100-13k περίπου. Στις χαμηλές βέβαια έχει ενα θέμα...

Με το καλο, με το καλο

δυο φορες εχω πάει να τα πάρω και τελικά αγοράζω αλλα
δε ξερω καπου ισως ψυχολογικά τα 10W του κατασκευαστη

τα ειχα σκεφτει καθαρα με σαμπ για να μη ζοριστουν και να παιζουν ανετα απο καποια συχνότητα
αλλα για μικρό δωματιο πρεπει να ειναι πολύ καλά

καλη επιτυχία

παιζει ωραια απο 100 και πανω που το ακουσα προχειρα σε ενα φιλο
εχει κατι ρηχο (μπορει να κανω και λάθος ετσι οπως το ακουσα) αλλα ειναι πολλλλυ γρηγορο και απολαυστικό ψηλά
δεν ειχε χαμηλο το κουτι του φιλου μου και δεν μπορω να εχω αποψη

το δωματιο ειναι μια χαρα
πρεπει να εχεις περιπου 55-57 κύκλους (με προχειρες πραξεις σε 3,5Χ4Χ3)
οποτε ετσι και αλλιως μη περιμένεις να ακουσεις παρακάτω αν δεν ανοιξεις πορτες και μπαλκόνια

παιζει ωραια απο 100 και πανω που το ακουσα προχειρα σε ενα φιλο
εχει κατι ρηχο (μπορει να κανω και λάθος ετσι οπως το ακουσα) αλλα ειναι πολλλλυ γρηγορο και απολαυστικό ψηλά
δεν ειχε χαμηλο το κουτι του φιλου μου και δεν μπορω να εχω αποψη

Tι έχει ρηχό; Το κουτι ήταν μικρό και reflex; H αλήθεια ειναι οτι ο συγκεκριμένος driver εχει μια μικρή "λακούβα" στα μεσοχαμηλά, αλλα
δεν ξέρω πώς ακούγεται αυτό.