Άλλη μια σιωπηλή επανάσταση;

Αν αλέθει ο μύλος, είτε είναι νερόμυλος, είτε ανεμόμυλος, το ίδιο κάνει.
Το παν είναι η σχεδίαση και η πρακτική εφαρμογή της.

Και το ψηφιακό module, αν δεν έχει την τροφοδοσία που χρειάζεται για να αποδώσει τα μέγιστα δυνατά της ισχύος του, δε θ' ανταπεξέλθει. Πόσο μάλλον οι λάμπες και τα τρανζίστορ τάξης ΑΒ.

Απλώς κάποιοι νομίζουν ότι επειδή είναι διακοπτικοί κι επειδή έχουν απόδοση κοντά στο 90%, δε χρειάζονται τροφοδοσία. Αμ δε...

Πάρτε ένα hypex και βάλτε του κανένα τροφοδοτικό "τέρας". Από άποψη οδήγησης, σίγουρα θα παίξει. Αν ταιριάξει και με το ηχείο, τότε θα παίξει κι από άποψη χροιών, μουσικότητας, κλπ...

Γιατί δεν μας γράφεις απλά τις ενυπώσεις σου;

γιατι σε αλλη μου προσπαθεια να γραψω μου ειπαν πως εαν δεν εχω ακουσει το συγκεκριμενο μηχανημα στο συστημα μου τα αποτελεσματα της ακροασης δεν ειναι ενδεικτικα, ποσο μαλλον για να γραψω την αποψη μου που πιθανον θα επηρεασει και αλλους....

επειδη εχω παρει και πμ θα απαντησω εδω.

οταν εψαχνα αρχικα για ηχεια/ενισχυτη στο 1000-1500 το καθενα, ειχα ακουσει αρκετους ενισχυτες και ηχεια. πολλα στο ιδιο συστημα αλλα ξεχωριστα. ο Nufotce ηταν στο καλυτερο συστημα που ακουσα, το οποιο ηταν cd consonance και ηχεια kharma. οπως καταλαβαινεις τα ηχεια ειναι πολυ ανωτερα απο το υπολοιοπο συστημα. ομως ειναι πολυ αναλυτικα και με βοηθησαν να καταλαβω κατι... ο nuforce δεν εβγαζε πουθενα ΠΟΥΘΕΝΑ ψηφιακιλα. ο ηχος του ηταν βελουδινος, ειχε τρομερες δυνατοτητες οδηγησης (σε συμφωνικα που καποιοι αλλοι ταπαιζαν) και γενικα ηταν τουλαχιστον τοσο καλος οσο οι κριτικες που ειχα διαβασει παντου σε δικτυο και περιοδικα. αρα αφου ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ επαιζε ετσι, για μενα ηταν αρκετο να τον βαλω πρωτο στην λιστα μου. ακουστε τον οποσδηποτε, ειναι η προσωπικη μου γνωμη και μπορει να βοηθησει αρκετους σε αυτο το οριο τιμης.
εγω τελικα πηρα martin logan purity οποτε δεν χρειαζομουν ενισχυτη!
Νικος

Αν αλέθει ο μύλος, είτε είναι νερόμυλος, είτε ανεμόμυλος, το ίδιο κάνει.
Το παν είναι η σχεδίαση και η πρακτική εφαρμογή της.

Και το ψηφιακό module, αν δεν έχει την τροφοδοσία που χρειάζεται για να αποδώσει τα μέγιστα δυνατά της ισχύος του, δε θ' ανταπεξέλθει. Πόσο μάλλον οι λάμπες και τα τρανζίστορ τάξης ΑΒ.

Απλώς κάποιοι νομίζουν ότι επειδή είναι διακοπτικοί κι επειδή έχουν απόδοση κοντά στο 90%, δε χρειάζονται τροφοδοσία. Αμ δε...

Πάρτε ένα hypex και βάλτε του κανένα τροφοδοτικό "τέρας". Από άποψη οδήγησης, σίγουρα θα παίξει. Αν ταιριάξει και με το ηχείο, τότε θα παίξει κι από άποψη χροιών, μουσικότητας, κλπ...

η hypex εχει στην γκαμα της και τροφοδοτικα και μετασχηματιστες και τα παντα.

μονο το κουτι και τα βυσματα βαζης.

τα χρεωνη καπως ακριβα αλλα τουλαχιστον ειναι καλοσχεδιασμενα και με καλα υλικα δεν χρειαζονται και πολλες γνωσεις για βγη το αποτελεσμα καλο.