Αλλη μια ''ΘΕΑ''

Απάντηση: Re: Αλλη μια ''ΘΕΑ''

Δεν σας στενοχωρώ, σας πειράζω !:Banane0:

Πολύ καλή η Ρόντστσαντ,όπως σεξουλιάρα μέχρι σκασμού ήταν και η Sheena Easton !:7SFGSFG:

αλλά όχι και Θεές:smash:

Θα κατέβουν σε πορεία η Καιτούλα αγκαζέ με την Aggie και την Φριντα και η Μαντόνα στην ντουντούκα !!!
Θα μας ξεμαλλιάσουν ολοσχερώς..:ears:

γιατί θα διαμαρτυρηθεί η μαντόνα ; ως τι ; ως μυώδες σκιάχτρο ; :Banane0:

Βρε δεν με παρατάτε με τη βλαχάρα ?:smash:

Σας πείραξε η Μαντόνα τώρα..:ADFADF1:

καλά,σβήστε την (αν και για μένα η λέξη "Θεά" έχει πολλές αναφορές.Δεν συμβαδίζει πάντα με την απόλυτη ομορφιά).:7SFGSFG:

Υ.Γ. Αντε μη πετάξω καμμιά Αννούλα και γίνει χαμός εδώ μέσα !!:award::2thumb22sup:
Βρωμόπαιδα, με συγχύσατε πάλι βραδυάτικα..:ADFADF1:

Re: Απάντηση: Αλλη μια ''ΘΕΑ''

Υ.Γ. Αντε μη πετάξω καμμιά Αννούλα και γίνει χαμός εδώ μέσα !!:award::2thumb22sup:
Βρωμόπαιδα, με συγχύσατε πάλι βραδυάτικα..:ADFADF1:

Και καλά να βάλεις κανά "δώδεκα".Αμα βάλεις κάνα everything όμως?Κεραυνοί πέσανε! φορέματα ανεμίσανε!στα γόνατα έπεσε πάνω στο καθήκον.........και η ρημάδα η κορώνα δε βγήκε!!!
:flipout::

σε αυτό εδώτο video δικαιολογεί πλήρως τον χαρακτηρισμό ''θεά'' σε όσους δεν αρέσει παρακαλώ τσεκάρετε τα γυαλιά σας...:grandpa:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Αλλη μια ''ΘΕΑ''

Και καλά να βάλεις κανά "δώδεκα".Αμα βάλεις κάνα everything όμως?Κεραυνοί πέσανε! φορέματα ανεμίσανε!στα γόνατα έπεσε πάνω στο καθήκον.........και η ρημάδα η κορώνα δε βγήκε!!!
:flipout::

Αουτς..
You are evil !!!:smash:

Απάντηση: Re: Αλλη μια ''ΘΕΑ''

σε αυτό εδώτο video δικαιολογεί πλήρως τον χαρακτηρισμό ''θεά'' σε όσους δεν αρέσει παρακαλώ τσεκάρετε τα γυαλιά σας...:grandpa:

καλά είναι τα γυαλιά μου !

Αμα εσύ την βρίσκεις Θεά,πάω πάσο :antlers:

Υ.Γ. Νικολάκη θα μπω στο site της Kate και θα σε κάνω ρεζίλι !!:flipout::firstprize::BDGBGDB55:

Εγω παιδια(sry κιολας) αλλα αυτη τη κυρια την ακουω και γενικα τη βλεπω πρωτη φορα...καθαρισα τα γυαλια μου,τα εβαλα και τη προσεξα καλα.Μια χαρα κοπελα ειναι απο γενικης αποψης και παρα πολυ καλη φωνη...αντε παω να δω και αλλα βιντεακια με αυτη για να εχω ολοκληρωμενη αποψη:BDBDG54: