άλλο ένα ht setup

αυτό είναι μία απάντηση ότι η b&o είναι μόνο design!!ακόμα και στις τηλεοράσεις που έπαιρνε ηλεκτρόνικά απο τη νοκια και άν θυμάμαι καλά οθόνες από hitachi το ηλεκτρονικό της σχέδιο ήταν αριστούργημα χωροταξιάς γαι σεμινάριο οπώς και τα υλικά!!εξωφρενικές τιμές δε λέω υπάρχουν το ίδιο καλά προιόντα στο κλάσμα της τιμής αλλά πρέπει να υπάρχει και η υπερβολή και η τέχνη στην τεχνολογία!!

Μάλιστα... Μπήκαν και στους AV αυτά... Δεν ξέρω αν ισχεί αλλά απ'ότι μου χαν πει και η Yamaha έχει τέτοια στους ενισχυτές των subwoofers και συγκεκριμένα στα YST-SW800 & 1500 για up converse τα 250w consumption σε 1000w amplifier output.

Πάντως εγώ το έχω ψυχολογικό,αν δεν έχει μέσα που λέει ο λόγος 30 κιλά μετασχηματιστή και καμιά 1000αριά watt consumption δεν το αγγίζω! :flipout:

Από δω και πέρα μόνο Preamp με καυτούς Vintage τελικούς μόνο. :flipout:

αυτό είναι μία απάντηση ότι η b&o είναι μόνο design!!ακόμα και στις τηλεοράσεις που έπαιρνε ηλεκτρόνικά απο τη νοκια και άν θυμάμαι καλά οθόνες από hitachi το ηλεκτρονικό της σχέδιο ήταν αριστούργημα χωροταξιάς γαι σεμινάριο οπώς και τα υλικά!!εξωφρενικές τιμές δε λέω υπάρχουν το ίδιο καλά προιόντα στο κλάσμα της τιμής αλλά πρέπει να υπάρχει και η υπερβολή και η τέχνη στην τεχνολογία!!
Μα η B&O στις τηλεοράσεις το ότι βλέπεις απ'έξω φτιάχνει μόνο,τα Panels είναι Philips κτλ,και απ'ότι ξέρω γενικά τα b&o είναι rebranded φτηνότερα προϊόντα. -bye-

ναι σίγουρα το ψυχολογικό αν δεν ζυγίζει μισό mark levinson υπάρχει αλλά σιγα σιγά αναθεωρούμε!!μιλάω για τις καθοδικού σωλήνα που έιχα την ''ευκαιρία''να ανοίξω και θυμάμαι το χαρακτηριστικό νόκια!!ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΑΝΕΓΓIXTO!δεν θα μολήσω για ενισχυτές ηχεία και πικάπ(ακόμη παίζει το beogram που έχω)γιατί εκεί σίγουρα προτείνει κάτι διαφορετικό από ολους!και λάβε υπόψη πώς καταφέρνει να τα στριμώχνει όλα αυτά όχι σε ορθογώνια κουτιά αλλά σε καλοσμιλεμένα σχήματα!

αυτά...τπτ άλλο για κανένα ηχείο..λέτε να το τολμήσω με τα ultima?φαίνονται πολύ τίμια πρόταση και μάλιστα προς την κατεύθυνση των μπάσων που λατρευω πιο πολύ!!

Σίγουρα δεν αφήνει το εσωτερικό ανέγγιχτο διότι το φέρνει στα μέτρα της,αλλά είναι καθαρά εταιρία που πουλάει καλοκατασκευασμένο Design για αυτούς που το ζητάνε φυσικά και όχι εταιρία με completely made from scratch προϊόντα. -bye-

Πάρε ένα ζεύγος Ultima 60 αν σου φαίνεται ότι είναι η μόνη καλή λύση σε αυτήν την τιμή και τρίδρομο,αλλά μόνο ένα στην αρχή να δεις αν σου αρέσει ο ήχος και αν όχι μέσα σε 8 εβδομάδες μπορείς να τα επιστρέψεις στην Teufel.:ears:

Μάλιστα... Μπήκαν και στους AV αυτά... Δεν ξέρω αν ισχεί αλλά απ'ότι μου χαν πει και η Yamaha έχει τέτοια στους ενισχυτές των subwoofers και συγκεκριμένα στα YST-SW800 & 1500 για up converse τα 250w consumption σε 1000w amplifier output.
Πάντως εγώ το έχω ψυχολογικό,αν δεν έχει μέσα που λέει ο λόγος 30 κιλά μετασχηματιστή και καμιά 1000αριά watt consumption δεν το αγγίζω!

Η Pioneer χρησιμοποιεί ICE Power εδώ και 2 χρόνια στους ενισχυτές της.

Εδώ οι μετρήσεις του Pioneer SC-LX81 από το Sound & Vision Magazine:

3132009114243.jpg

Output Power 5 X 140W (με οδηγούμενα ταυτόχρονα 5 κανάλια) και Power Consumption 330W.

http://www.soundandvisionmag.com/content/pioneer-elite-sc-07-av-receiver-0

Το test το χα δει αλλά δεν είχα δώσει σημασία γιατί δεν είχα ασχοληθεί και απ'ότι είχα καταλάβει τον διαφήμιζαν για High Efficient Class D (ούτε που ξέρω αν είναι).
Πλάκα θα χει να χουν IEC και ρεύματα τίποτα 418/519/919... :flipout:

Πάντως αν και καταπληκτική απόδοση δεν θα πάρω γιατι κάτι μου την δίνει σε αυτήν την τεχνολογία... Μάλλον μου την δίνει το ότι δεν θα πιάνεις πλέον τα και καλά 1000w output με 250w κατανάλωση και κλασικό Class AB efficiency έτσι για να πεις Marketing.:Banane0:

το σύστημα αυτό είναι ανταγωνιστικό του τ της tripath ή κάνω λάθος;;είναι 2 διαφορέτικές προσεγγίσεις στη class d?το class t αυτό της tripath χρησιμοποιείται και σε τελευταία μοντέλα?γνωρίζεται ποια είναι η καλύτερη υλοποίηση από τις 2 στη d class d?αν θέλετε εξηγήστε μου!

α και προτείνετε και κανένα κεντρικό sub ακόμα ....ξεφεύγουμε λίγο απο το budget αλλά δεν πειράζει...πολύ..:frown:

Οι Tripath έχουν απλά μεγάλο Efficiency,κάπου 90% όπως οι κλασικοί Class D.

Τα άλλα κάνουν άλλα κόλπα,power up conversing κτλ.

Για Subwoofer προσωπικά δεν μου έρχεται κάτι άλλο,ρίξε καμιά ματιά στα Crystal Audio.

παιδιά το yst-sw800 κατεβαίνει μέχρι τα 18 hz αλλα είναι μετρημένο στα -10db!!!θελει λίγο προσοχή διαβάζοντας τα specs!!λογικά στα -3db θα κατεβαίνει στα 23 -25?είναι λίγο τρίκ αυτό όλοι να μετράνε σε συγκεκριμένο εύρος και εσύ να λες ένα ξερό 18!πέρα από αυτό είναι πραγματικά καλό sub?το έχει κανένας να μου πεί εντυπώσεις ή το έχει ακούσει λίγο παραπανω απότι σε ένα μαγαζί?

Σε συχνότητα και Watt όλοι πουλάνε μπαρούφες πάνω κάτω,καλύτερα να κοιτάς κανένα Test αν υπάρχει διαθέσιμο (δεν έχω βρει κανένα για το συγκεκριμένο).

Από Yamaha στα 200-250ε δεν παίρνεις καλύτερο,και αυτό αν το βρεις μεταχειρισμένο.:ernaehrung004:

έχεις απόλυτο δίκιο!!αυτό το 20hz-20khz έχω σιχαθεί να το βλέπω κυρίως σε φτηνότερες υλοποιήσεις!!μην επεκταθώ και στα ακουστικά που γράφουν και εκεί πολλές φορές ότι ναναι!!

Για ενισχυτή... Αν φανταστείς ότι με 245w κατανάλωση στα 120v,θα καίει τα μισά στα 240,είναι κάτι περισσότερο από χαμηλοτρελή! :idea:

For the record, 245W κατανάλωση στα 120V σημαίνει ~245W κατανάλωση και στα 240V. Δεν αλλάζει κάτι ουσιαστικό.

Ναι σωστό,απ'την νύστα μετέτρεψα τα amperes που τραβάει με 120v σε 240 ολόκληρα αντί για μισά,οπότε σε 240 βγήκε η μισή κατανάλωση. :bang:

Πάλι ο δαίμων...

Στα 240v είναι τα μισά Amperes απ'ότι στα 120v,οπότε ο παραπάνω λάθος υπολογισμός ισχύει μόνο αν όπου γράφω 120 εννοώ 240,και το αντίθετο.

100w Consumption = 420mA @ 240v - 840mA @ 120v.

Έλεος. :stupid: