Αλλο ενα θεμα για βοηθεια αγορας LCD TV (26''-32'')

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.

Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Xeno

New member
30 August 2007
14
Μαλλον οι παλιοτεροι θα εχετε συνηθισει να βλεπετε τετοια θεματα τελευταια οποτε ελπιζω να ανεχτειτε ενα ακομα:smile:.

Σκεφτομαι να παρω μια τηλεοραση για αποσταση θεασης περιπου 2 μετρων.
Εκει εχω 2 επιλογες, τις "λιτες" 26αρες και τις "too much" αλλα σε καμια περιπτωση υπερβολικες 32αρες.
Η κυρια χρηση θα ειναι gaming-related (θα την παρω μαζι με ενα XBOX 360 Elite λογικα) αλλα ενδιαφερομαι και για προβολη ταινειων κτλ αν και αυτο ειναι δευτερευον. Η προβολη τηλεοπτικου σηματος παλι περναει σε 3η μοιρα.

Λαμβανοντας τους παραπανω παραγοντες υποψιν εκανα μια προχειρη αναζητηση και ειδα πως καλες προτασεις σε λογικες τιμες εχουν μονο η Samsung και η Sony.
To budget που σκεφτομαι να διαθεσω κυμαινεται περιπου στα 600 ευρω για 26αρα και στα 800 για 32αρα.

Για την ωρα εχω στα υποψιν την LE 26 S 81 (499ε στο Praktiker) και την LE 32 R 81 (799 επισης στο Praktiker). Υπαρχει κατι αλλο που πρεπει να εχω στα υποψιν; Ειτε αλλα μοντελα, ειτε κατι αντιστοιχο απ τη Sony;
Επισης αν εχετε να προτεινετε κατι πειτε μου και που μπορω να βρω τις καλυτερες τιμες.

Ευχαριστω πολυ.

Πολύ καλές και οι δύο.Απλά η 32S2530 έχει φτηνότερη τιμή από την σάμσουνγκ.Μποερείς να τη βρείς στα 730Ε!!!

Χμμ.. πολυ καλα ακουγεται αν και η Samsung (R86) στα χαρτια σαν να εχει καλυτερα specs.
Δεν ηξερα παντως πως η συγκεκριμενη Sony ειναι πλεον τοσο φτηνη οποτε μπαινει πλεον αλλη μια τηλεοραση στις υποψηφιες.
Ανεξαρτητως τιμης πιστευεις πως η R86 ειναι καλυτερη επιλογη;

Α κατι ακομα.. Ψαχνω την καλυτερη τιμη της αγορας για την LE 26 R8x.. Καμια ιδεα;