Altered Carbon [Netflix]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 22 40.0%
  • Πολύ Καλή

Votes: 19 34.5%
  • Καλή

Votes: 7 12.7%
  • Μέτρια

Votes: 5 9.1%
  • Κακή

Votes: 2 3.6%

• Total voters
    55
:flute: Μα τι εννοείτε; Τι Westworld, και τέτοια :flute:, εγώ έβαλα κάτι hidden eggs εκεί... :flute:, διάσπαρτα σε διάφορες σκηνές.
GreatElegantAmericanindianhorse-size_restricted.gif

Σιγά μην έβαζα δα και κανένα teaser -αστεία πράματα! :flute: :p

Τι μας δείχνει αυτή η σειρά όπως θα πολλές άλλες ότι οι πλούσιοι έχουν τα πλεονεκτήματα και οι φτωχοί ζούνε σε άθλιες συνθηκες. Όσο το βλέπω πιστεύω ότι είναι πιθανό σενάριο στο δικό μας μςλλον

send from my nexus 5 using Tapatalk

Αυγά ορτυκιού είναι. Απο σώμα, χάλια η Γιαπωνέζα. Και να πεις οτι δεν μπορούσε να το αλλάξει...

Χάθηκε να βάλουν ένα τέτοιο να πούμε "σφάξε με μωρό μου ν'αγιάσω" ή να κάνουμε αυτοβούλως χαρακίρι μετά το πέρας της σειράς ?

83161_asian-girl-with-katana-wallpapers_2560x1600_h.jpg

Παντως...εκει που ειπα να μην ξαναδω σειρα μεχρι το καλοκαιρι για να κανω αποτοξινοση ( μετα απο Πιρατες και Βικινγκς)....θα με κανετε να το δω με ολα αυτα που λετε.
Αντε παλι....

Re: Απάντηση: Altered Carbon [Netflix]

Αυγά ορτυκιού είναι. Απο σώμα, χάλια η Γιαπωνέζα. Και να πεις οτι δεν μπορούσε να το αλλάξει...[/QUOT

η ηθοποιος δεν ειναι ιαπωνεζα και ο αδερφος στη σειρα της ειναι αμερικανο-κορεατης. Αν ηθελαν ιαπωνες υπαρχουν ενα σωρο γνωστοι ηθοποιοι αντρες και γυναικες, δεν υπηρχε λογος να το μπλεξουν το θεμα.

Να πω και εγώ την αμαρτία μου... είμαι στο 6ο και ναι! κατάλαβα οτι από δω και πέρα ξεκινάει ο κακός χαμός!
Διάβασα όλο το νήμα (δεν έχει και δουλειά...) και περιμένω σήμερα το βράδυ να μην αντέξω μόνο 1 επεισόδιο, θα προσπαθήσω όμως :p

Τι άλλο να πω, ο ΟΡΙΣΜΟΣ του cyberpunk παντρεμένο άριστα με φιλμ νουάρ και μικρο-μεγαλοδόσεις από blade runner, ghost in the shell, deus ex κλπ. Το βιβλίο βραβευμένο με Phillip K. Dick θα μου πεις, τι περίμενες...

Θα επανέλθω όταν το ολοκληρώσω στην οθόνη και το μυαλό μου!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Altered Carbon [Netflix]

Αυγά ορτυκιού είναι. Απο σώμα, χάλια η Γιαπωνέζα. Και να πεις οτι δεν μπορούσε να το αλλάξει...[/QUOT

η ηθοποιος δεν ειναι ιαπωνεζα και ο αδερφος στη σειρα της ειναι αμερικανο-κορεατης. Αν ηθελαν ιαπωνες υπαρχουν ενα σωρο γνωστοι ηθοποιοι αντρες και γυναικες, δεν υπηρχε λογος να το μπλεξουν το θεμα.

Oι Κορεάτες έχουν πάρει πλέον τις θέσεις που έπαιρναν οι Γιαπωνέζοι πριν 30-40 χρόνια. Είναι η νέα τάση.

Εκεινο το κομματι της Ασιας (Κορεα, Ιαπωνια, κλπ) ζει σε .... αλλη χρονικη περιοδο.
Δεν μιλω για ηθοποιους ... αλλα για το τι σκαρφιζονται σε καρτουν και ταινιες τους.

Ειναι "αλλου" οι ανθρωποι .... καμια σχεση με 21ο αιωνα !

Μάνο.. τι βλέπεις τώρα από Netflix.. ??

Δεν μας είπες! :cool:

Mano τωρα τι βλέπεις?

Mεχρι να ρθει το TP Link (που παρηγγειλα) .... ΤΙΠΟΤΑ.
Δεν απολαμβανω καθολου καλη εικονα. Σε οτιδηποτε.
Ολα παιζουν σε 288p η 384p (στην καλυτερη).

Απάντηση: Re: Altered Carbon [Netflix]

Mεχρι να ρθει το TP Link (που παρηγγειλα) .... ΤΙΠΟΤΑ.
Δεν απολαμβανω καθολου καλη εικονα. Σε οτιδηποτε.
Ολα παιζουν σε 288p η 384p (στην καλυτερη).

Eυκαιρία τότε να ξεπετάξεις τώρα την πρώτη σαιζόν του Discovey - τυχεράκια... Ολο το σύμπαν για σένα δουλεύει...:))

Δεν το είχα προσέξει, αλλά γι'αυτό στο είπα -με το συγκεκριμένο σενάριο ούτε με τα 1080 θα έβρισκες... :)

Αν εξαιρέσει κανεις τα φλυαρα κλοτσομπουνια και το όχι τόσο πετυχημένο casting το core story και η παραγωγη είναι σε ασυνήθιστα ψηλό επίπεδο. Πολύ καλη overall.
Θα υπάρξει και δεύτερη σεζόν;