Altered Carbon [Netflix]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 22 40.0%
  • Πολύ Καλή

Votes: 19 34.5%
  • Καλή

Votes: 7 12.7%
  • Μέτρια

Votes: 5 9.1%
  • Κακή

Votes: 2 3.6%

• Total voters
    55
Το θέμα με μεταφορά του ανθρώπου σε ρομπότ σώμα όπως ξέρετε το ψάχνουν επιστήμονες και μεγιστάνες. Πάντα έλεγα αυτα που δείχνουν οι sci fi ταινιες ειναι αυτα που θα δούμε στο μέλλον.

Sent from my iPad using Tapatalk

Ναι, και νομιζω ειναι ενας ρωσος που βγηκε μπροσταρης της ερευνας.
Μονο που μας τα χαλασε. Ειπε οτι οσοι δεν ειναι super-rich ... μην μπουν στον κοπο.

Daniel Bernhardt

NAI .... αυτος !

Σκρολαροντας στο IMDB, θυμηθηκα > agent Johnson (διπλα στον Smith) στο Matrix Reloaded.
ΔΕΝ υπηρχε καμια περιπτωση, μετα απο τοσα χρονια, να θυμηθω γιατι ηταν και ρολακι βοηθητικο.

Φιλτατε, θα σε αντιπαθησω ΚΑΙ εσενα :rolleyes: ... εχεις επιπεδο μνημης Γιαννη (JL_?). :laugh:
Φροντισε :smash: .... γιατι σε εχω και σε μια α εκτιμηση !

σιγα την μνημη που εχω!
μιλουσε γερμανικα μεσα στο επεισοδιο, ειδα οτι στο imdb αναγραφοταν ως "Jaeger", κλικαρα και την φωτο του και εμοιαζε ο ιδιος παιδοβουβαλος με αυτον που ειδα στη σειρα. Τι κανει νιαουνιαου στα κεραμιδια :)

Παρεπιπτοντως, αρκετο γυμνο και απο οτι διαβαζω αργοτερα θα εχει ακομα πιο πολυ. Τουλαχιστον το εξισορροπουν λιγο δειχνοντας τον κωλο του Kinnaman. Το γυμνο του θυμιζει λιγο το γυμνο του westworld, αλλα εκει θεωρω οτι το ειχαν αντιμετωπισει το ολο θεμα ακομα καλυτερα, δειχνοντας τα ρομποτ υπο μια ψυχρη, κλινικη ματια. Εδω βλεπουμε την αστυνομικινα να κυλιεται λιγο στα σεντονια της με το στριγκακι :)

Αυτό σκέφτηκα και εγώ.. ότι θυμίζει κάπου Westworld με τα σώματα στο εργαστήριο..
αλλά φροντίζουν με τα υπόλοιπα να δημιουργούν και άλλες καταστάσεις! :cool:

Δυστυχως, η ξανθια μου εκλεψε την καρδια :love: ... η Ortega ας βολευτει με Θοδωρα, Ακη, Ζαγγογιαννη, κλπ.
Η ξανθια καλυπτει ως υπερκαινοφανης καθε αλλο "αστερακι" γυρω της ... ουτε με Kepler δεν τα διακρινεις ! :flute:

Ααα έτσι εεε.. Κάτσε να ειδοποιήσω τώρα την Rey να δούμε καμιά φάση! :p :laugh:

Last edited:
Σιχαμένο το 4ο...μην φατε πριν το δείτε...

Κιόλα έφτασες;!

Είδα το πρώτο χθες. Καλό :a0210:
Φαντάζομαι (και ελπίζω) ότι, όσο θα "πήζει" η πλοκή από επεισόδιο σε επεισόδιο, θα γίνεται καλύτερο!
------------------------------
Παρεπιπτοντως, αρκετο γυμνο και απο οτι διαβαζω αργοτερα θα εχει ακομα πιο πολυ. Τουλαχιστον το εξισορροπουν λιγο δειχνοντας τον κωλο του Kinnaman. Το γυμνο του θυμιζει λιγο το γυμνο του westworld, αλλα εκει θεωρω οτι το ειχαν αντιμετωπισει το ολο θεμα ακομα καλυτερα, δειχνοντας τα ρομποτ υπο μια ψυχρη, κλινικη ματια. Εδω βλεπουμε την αστυνομικινα να κυλιεται λιγο στα σεντονια της με το στριγκακι :)
Αυτό σκέφτηκα και εγώ.. ότι θυμίζει κάπου Westworld με τα σώματα στο εργαστήριο..
αλλά φροντίζουν με τα υπόλοιπα να δημιουργούν και άλλες καταστάσεις!
Ααα έτσι εεε.. Κάτσε να ειδοποιήσω τώρα την Rey να δούμε καμιά φάση!

Κάτσε τώρα, που εστιάζουν στον Kinnaman, να δούμε πότε θα αλλάξει και αυτός λουκ.
τρόιλερ
8e33d6a16337545128e160865084d11f.jpg

:p

Μετα απο τα δυο πρωτα: οχι ανταξιο του hype και προβολης που προηγηθηκε.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Λιγο μας τα χαλάει εκεί που τρώει η μπατσινα με την μάνα και την "γιαγια" της.....χάνει απο την ροή της η σειρά λίγο εκεί.....ισως στο target group να ειναι και πολλοι μεξικανοι...

Ναι, και νομιζω ειναι ενας ρωσος που βγηκε μπροσταρης της ερευνας.
Μονο που μας τα χαλασε. Ειπε οτι οσοι δεν ειναι super-rich ... μην μπουν στον κοπο.

Λογικο δεν ειναι? Ειδες τι σωμα πηρε το παιδι στο πρωτο επεισοδιο ?

Τι δυο τη μερα...σημερα θα το δω ολο

οχι ρε.. κριμα ειναι. Βλεπε τον ακη. Βλεπει, οχι 3-4 επεισοδια μαζι, αλλα ΜΙΣΟ, ερχεται λιγο απο εδω το συζηταμε.. και την επομενη μερα βλεπει το αλλο ΜΙΣΟ! :D