spyrmak Supreme Member 19 February 2007 4,748 Aθηνα 23 April 2008 #1 το HiTech εγραψε τα καλυτερα για την εικονα... το χει κανεις? διοτι με ελληνικους οπως εγραψα δεν κυκλοφορησε... οχι τιποτα αλλο δλδ αν το αγορασε κανεις απ' εξ να επιβεβαιωσει τα γραφομενα του HiTech.
το HiTech εγραψε τα καλυτερα για την εικονα... το χει κανεις? διοτι με ελληνικους οπως εγραψα δεν κυκλοφορησε... οχι τιποτα αλλο δλδ αν το αγορασε κανεις απ' εξ να επιβεβαιωσει τα γραφομενα του HiTech.
ΠΟΤΑΚΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ Supreme Member 18 June 2006 8,278 Θεσσαλονίκη 23 April 2008 #3 Αναμένετε ( όπως πολλά άλλα στο παρελθόν ). Κυκλοφόρησαν όμως τα surf’s up & η Πολιορκία
Θ ΘΟΔΩΡΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ Senior Member 18 June 2006 434 24 April 2008 #4 ΕΓΩ ΤΟ ΕΙΔΑ ΑΠΟ HD BITS ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΑ
Maestro Moderator Staff member 29 November 2006 26,191 Επιστημονικός μετανάστης στην Omaha, NE 24 April 2008 #5 Εμένα το mkv με ενθουσίασε... Από τις καλύτερες μεταφορές που έχω δει ποτε...
spyrmak Supreme Member 19 February 2007 4,748 Aθηνα 24 April 2008 #6 Re: Απάντηση: ALVIN AND THE CIPMUNKS BLU RAY Κώστας Ποτακίδης said: Αναμένετε ( όπως πολλά άλλα στο παρελθόν ). Κυκλοφόρησαν όμως τα surf’s up & η Πολιορκία Click to expand... τα ειδα τα σερφ'σ απ κ.λ.π. η πολιορκια τι λεει? μονο της οντεον αναμενονται... ολοι οι αλλοι ειναι ... συνεπεις:7SFGSFG: Maestro said: Εμένα το mkv με ενθουσίασε... Από τις καλύτερες μεταφορές που έχω δει ποτε... Click to expand... τωρα τρωγομαι πιο πολυ να το δω... Last edited: 24 April 2008
Re: Απάντηση: ALVIN AND THE CIPMUNKS BLU RAY Κώστας Ποτακίδης said: Αναμένετε ( όπως πολλά άλλα στο παρελθόν ). Κυκλοφόρησαν όμως τα surf’s up & η Πολιορκία Click to expand... τα ειδα τα σερφ'σ απ κ.λ.π. η πολιορκια τι λεει? μονο της οντεον αναμενονται... ολοι οι αλλοι ειναι ... συνεπεις:7SFGSFG: Maestro said: Εμένα το mkv με ενθουσίασε... Από τις καλύτερες μεταφορές που έχω δει ποτε... Click to expand... τωρα τρωγομαι πιο πολυ να το δω...
ΠΟΤΑΚΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ Supreme Member 18 June 2006 8,278 Θεσσαλονίκη 24 April 2008 #7 Η πολιορκία έχει εξαιρετική εικόνα . Από σενάριο ακόμα αναρωτιέμαι γιατί δεν ήταν υποψήφια στα OSCAR .
Η πολιορκία έχει εξαιρετική εικόνα . Από σενάριο ακόμα αναρωτιέμαι γιατί δεν ήταν υποψήφια στα OSCAR .