άμα πάρω μακ....

Ναι μπορείς και τα βήματα είναι πολύ απλά !

Εγκαθιστάς το Fluke παραπάνω, όπου στην ουσία είναι ένα plugin.

Επιλέγεις τα αρχεία flac σου και πατάς δεξί κουμπί με το ποντίκι, επιλέγεις την επιλογή Open with και εκεί επιλέγεις το πρόγραμμα Fluke.

fluke1.jpg

Τότε σου ανοίγει ένα παραθυράκι :

fluke2.jpg

Αυτό ήταν, τώρα βλέπει το iTunes τα αρχεία σου.

:a0210:

Αν θελεις iTunes δεν υπαρχει αλλη λυση. Προσωπικα το εχω σχεδον καταργησει.
Χρησιμοποιω Cog που βλεπει επιπλεον και ape, mpc και ogg. Υπαρχουν και τα Play και Songbird (που δεν εχω δοκιμασει).
το Play παιζει και Studio Masters FLAC (http://www.linnrecords.com/linn-downloads-what.aspx
και φυσικα το VLC (που εχει ασχημο interface)

Eπειδή έχω κάνει πολλές δοκιμές το COG έχει πολύ χάλια ήχο, με ενσωματωμένους προ-ενισχυτές κτλ. Το songbird είναι πολύ καλύτερο!

Το fluke δεν δουλεύει με τα τελευταία itunes.

Aν θες να παίζεις flac το ξεχνάς δυστυχώς το itunes.

Re: Απάντηση: άμα πάρω μακ....

Το fluke δεν δουλεύει με τα τελευταία itunes.

Aν θες να παίζεις flac το ξεχνάς δυστυχώς το itunes.

Σε iTunes 8.2 το Fluke λειτουργεί άψογα.

ρε σεις πάρτε μιά απόφαση...
Τα γυρνάω τώρα σε flac και έχω κάνει καμμιά 200αριά δίσκους μόνο...

Κοίταξε αν αρχίζεις να μαζεύεις μουσική από σκληρούς σίγουρα θα βρεθεί ένας βλαμμένος Macακιας (σαν και εμάς :flipout:) να στα δώσει σε .mp4!

Οπότε μην πολυαγχώνεσε, ας τα έχεις σε δύο format!-bye-

Εγώ προσωπικά τα έχω όλα σε .mp4 (2GB περίπου) τα οποία παίζω από το itunes και 250 albums high definition σε flac που παίζω από το Songbird...

δεν μαζεύω από σκληρούς.
Προσπαθώ να μαζέψω τα δικά μου.
και επειδή ήδη είχα κάνει παλιά μιά διαδικασία σε aac και mp3 γιά το ipod δκαι τη σταμάτησα δεν αντέχω ξανά.

Και θέλω ασυμπίεστα

Πάντως και με το VLC μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου και να ακούς κανονικά τα flac στον MAC Δημήτρη. Τώρα για την μετατροπή, εγώ θα σου πρότεινα να μετατρέψεις πρώτα ένα τραγούδια σε flac και σε apple loseless και μετά αφού τα ακούσεις να αποφασίσεις σε ποια μορφή θα τα μετατρέψεις. Αν έχουν την ίδια ακουστική χροιά, τότε σε αυτό το format που πιάνει μικρότερο χώρο.