ΚΩΣΤΑΣ ΝΑΚΟΣ
Supreme Member
- 29 June 2006
- 4,437
Έχω μία επιφύλαξη.Τα παραδείγματα που φαίνονται στην ταινία,ίσως δεν είναι αντιπροσωπευτικά του συνόλου.Ο Michael Moore, στο ντοκιμαντερ του SICKO, αναφέρεται στο σύστημα υγείας της Αμερικής, το οποίο συμπερασματικά είναι, ότι αν δεν έχεις λεφτά, ή γιατρεύεσαι μόνος σου ή πεθαίνεις.....
Θα μου πείτε και εδώ έτσι δεν είναι??
Όχι ακόμα, γιατί ευτυχώς υπάρχουν ακόμα Άνθρωποι που τιμούν τους όρκους τους.
Αφού λοιπόν έχει δείξει τι ισχύει στην Αμερική, φευγει και πάει στην Αγγλια και Γαλλία, όπου διαπιστώνει έκπληκτος, ότι το σύστημα υγείας είναι ΔΩΡΕΑΝ για ΤΑ ΠΑΝΤΑ, γέννες, εγχειρήσεις(όσο σοβαρές και αν είναι), τα ΠΑΝΤΑ.
Θα μου πείτε εκεί πληρώνουν πολλά απο τον μισθό τους, λάθος έχουμε τις ίδιες εισφορές.
Αν ερχόταν στην Ελλάδα τι θα έβλεπε??????
Υ.Γ Το τραγικό ήταν στην Γαλλία, που πάει σε ένα σπίτι ζευγαριού που μόλις είχαν φέρει στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι και το κράτος τους είχε στείλει νταντα για το παιδι και για λίγες δουλειές στο σπίτι, ΤΣΑΜΠΑ.....
Έχω μία επιφύλαξη.Τα παραδείγματα που φαίνονται στην ταινία,ίσως δεν είναι αντιπροσωπευτικά του συνόλου.
Προσπαθώ να σε συμπονέσω...ειλικρινάNcups σίγουρα, γιατί πουθενά δεν είναι τέλεια σε αυτόν τον ρημαδιασμένο απο τους ανθρώπους κόσμο.
Σόρρυ αλλά είμαι φορτισμένος αρνητικά λόγω ενος περιστατικού υγείας μιας φίλης.
Αλλά πές μου βρε Ncups με το χέρι στην καρδιά, ποιός είναι αυτός που θα πεθάνει ικανοποιημένος απο μια χώρα που τον φρόντισε όσο ήταν δυνατο καλύτερα, ο Έλληνας ή ο Γάλλος??
Να μαστε καλά να μην μας τύχει κάτι, όσοι μείνουν σε αυτήν την χώρα....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.