Αμάν ζέστη!!!...Και τώρα?

...ή το pc με ένα σετ ηχειάκια και με μια εξωτερική καρτουλα ήχου της προκοπής!

Εμένα πάντως όρεξη για κανονικές ακροάσεις με πιάνει τον χειμώνα... το καλοκαίρι έχω το μυαλό μου περισσότερο στο "έξω".... "μηχανάδες", μπάνια κλπ...

Άμα έχεις τάξη Α ή λάμπες είναι σχεδόν αδύνατον να πετύχεις ιδανικές συνθήκες χωρίς κεντρικό (και ιδιαίτερα δαπανηρό) κλιματισμό.

Προσωπικά με κάυσωνα δεν έχω καμία διάθεση για ακροάσεις αλλα ούτε και ο Luxman μου που ανάβει, καίει σαν μάτι κουζίνας και "Γαυγίζει" μετά απο τα πρώτα 20 λεπτά.

Συνήθως κουλουριάζομαι κάπου με το κλιματισιτκό, πίνω καμία βότκα λέμόνι και την ..ακούω και εγώ ή την κοπανάω για καμία θάλασσα.

Υπάρχουν και άλλα πράγματα στην ζωή και νομίζω οτι το καλοκαιράκι μας τα υπενθυμίζει με τον τρόπο του (αν τα έχουμε ξεχάσει).

Τώρα άν με πιάσει και κανένα σύνδρομμο στέρησης βάζω τον βαρβάτο μου ανεμιστήρα να βαράει τον ενισχυτή αντί για εμένα με ομολογουμένως εντυπωσιακά αποτελέσματα. Βέβαια για θερμοκρασιακή ισοποπία και ιδανικές συνθήκες λειτουργίας ούτε λόγος αλλα μην τρελλαθούμε κιόλας για τρείς το πολύ τέσσερις βδομάδες τον χρόνο.

Για τις υπόλοιπες πιό ήπιες ημέρες του θέρους ο κλιματισμός η τα ανοικτά παράθυρα για τις πολύ ήπιες κάνουν την δουλειά τους.

vive quervo!..

Last edited:
Πάντως και τα μηχανήματα αντιμετωπίζουν πρόβλημα.έχω δεί να φτάνουν 70 βαθμούς.έχω φτιάξει ένα συστηματάκι με αθόρυβους ανεμιστήρες pc και ένα τροφοδοτικό.Τους συνδέουμε παράλληλα στο τροφοδοτικό και τσούπ.Φτιάχνει η κατάσταση!!!

Δέν είναι μόνο οτι φθείρονται χωρίς λόγο, δέν "παίζουν" όταν ψήνονται οπότε τζάμπα καίει η λάμπα....

Απάντηση: Re: Αμάν ζέστη!!!...Και τώρα?

και εμεις που καπνιζουμε και δεν μπορουμε να βαλουμε αρκουντισιον?

Aπλα τα πραγματα. Αλλαζεις αρκουδισιον και βαζεις καποιο με ιονιστη.

ή παίρνεις εναλλακτικά έναν τριπάθιο στάηλ ενισχυτάκο, περνάς το καλοκαίρι με νέους ήχους και όταν έρχεται πάλι ο χειμώνας βάζεις το κανονικό και παθαίνεις πλάκα με το πόσο ωραία παίζει!

Έτσι μπορούμε κάθε Σεπτέμβρη να έχουμε "καινούργιο" σύστημα!

Aπλα τα πραγματα. Αλλαζεις αρκουδισιον και βαζεις καποιο με ιονιστη.

ή παίρνεις εναλλακτικά έναν τριπάθιο στάηλ ενισχυτάκο, περνάς το καλοκαίρι με νέους ήχους και όταν έρχεται πάλι ο χειμώνας βάζεις το κανονικό και παθαίνεις πλάκα με το πόσο ωραία παίζει!

Δεν την μπορώ αυτήν την ταγκίλα του συνδυασμού κλίμα-τσιγάρο:angry:

Ice power 1000asp εδώ,-bye-

Δεν την μπορώ αυτήν την ταγκίλα του συνδυασμού κλίμα-τσιγάρο:angry:

Ice power 1000asp εδώ,-bye-

Ναι αλλα το χειμωνα που δε χρειαζεται ν αναψετε καλοριφερ τι κανετε κυριοι ψηφιακοι???:idea:
Εκει παιρνουμε προβαδισμα!:award:

σωστος ο παικτης! :a0210: