Amarra Mini 2.0

Πάντως τα mac δέν κερδίζουν τόσο στην τελική ποιότητα αναπαραγωγής.Μάλλον το foobar κρατάει τα σκήπτρα εκεί με τις δυνατότητες που έχει...
.

δυο διαφορετικα τελειως πραγματα. ποιοτητα αναπαραγωγης vs δυνατοτητες.

Ουπς αυτην την "συγκριση" δεν την ειχα σκεφτει.
Ειμαι σιγουρος οτι θα ακουσω διαφορες και το παραλογο ειναι οτι ακουω διαφορες μεταξυ JRiver και Foobar ενω και οι δυο λογικα παιζουν bitperfect απο την M2Tech :chinscratch:

πως παιζεις jriver με m2tech?
εκει βρισκεται η διαφορα σε αυτο που ακους.

μόλις έβαλα το amarra και παίζω.δέν μπορώ να πώ οτι λέει και πολλά.

αναλογα με το συστημα καταλαβαινεις τι κανει το Amarra...

εαν δεν ακους διαφορες πρεπει να ψαξεις λιγο τι μπορεις να βελτιωσεις στη συνδεσμολογια του υπολογιστη σου με το DAC...

Γιώργο εχθές ( και να φανταστείς ότι δεν είχα και πολύ όρεξη ) έπαιξα σε στάθμες που δεν έχω ξαναπαίξει
Εκτός από το soundstage που είναι τεράστιο μετά συγχωρήσεως η ησυχία ( το αράπικο background ) είναι άλλο πράμα :firstprize:

Γιώργο εχθές ( και να φανταστείς ότι δεν είχα και πολύ όρεξη ) έπαιξα σε στάθμες που δεν έχω ξαναπαίξει
Εκτός από το soundstage που είναι τεράστιο μετά συγχωρήσεως η ησυχία ( το αράπικο background ) είναι άλλο πράμα :firstprize:

και εγω ακριβως αυτο παρατηρησα φιλε....

σου δινει την εντυπωση οτι ακους λεπτομερειες που απλα δε τις εχεις ξανακουσεις...

πως παιζεις jriver με m2tech?
εκει βρισκεται η διαφορα σε αυτο που ακους.

Παιζω με την επιλογη HiFace Kernel Streaming.
Πειτε τι κανω λαθος....

kernel streaming παιζει το foobar.
πως παιζεις kernel streaming με το jriver?

Δυνατοτητα Kernel Streaming απο οτι ξερω εχουν και αλλοι players οπως MediaMonkey και Winamp με το καταλληλο plugin.
Εμενα μου βγαζει επιλογη στο Output του Jriver με "HiFace Kernel Streaming" και αυτην εχω επιλεξει.

Δυνατοτητα Kernel Streaming απο οτι ξερω εχουν και αλλοι players οπως MediaMonkey και Winamp με το καταλληλο plugin.
Εμενα μου βγαζει επιλογη στο Output του Jriver με "HiFace Kernel Streaming" και αυτην εχω επιλεξει.
Γιατι οχι με WASAPI ? Αφου εχει κ αυτη τη δυνατοτητα! Εχεις κ ντακ η μονο το Μ2?

αναλογα με το συστημα καταλαβαινεις τι κανει το Amarra...

εαν δεν ακους διαφορες πρεπει να ψαξεις λιγο τι μπορεις να βελτιωσεις στη συνδεσμολογια του υπολογιστη σου με το DAC...
δέν εννοώ σαν ήχο.Δέν το έχω κάν βάλει σε κάποιο dac.λέω σαν interface.πολύ φθηνό βρε παιδί μου μου κάνει.Και γενικά δεν προσφέρει πληθώρα επιλογών.Απλά βάζει αυτά που έλειπαν απο το itunes.
Γενικότερα θα έλεγα οτι θα μπορούσε να είναι και καλύτερο για την τιμή που διατίθεται...

Καλώς ήρθα !!!! από σήμερα iMac !!!!! και Amarra 2.0 .... :drummer:

ΥΓ βέβαια ακόμα δεν έχω ακούσει καθότι ψάχνω καλώδιο Firewire 800 to 400 (9 PIN TO 6 PIN) και από αύριο πλέον (το παρήγγειλα στο Πλαίσιο)

Καλώς ήρθα !!!! από σήμερα iMac !!!!! και Amarra 2.0 .... :drummer:

ΥΓ βέβαια ακόμα δεν έχω ακούσει καθότι ψάχνω καλώδιο Firewire 800 to 400 (9 PIN TO 6 PIN) και από αύριο πλέον (το παρήγγειλα στο Πλαίσιο)

:award::award::award:
Αμαν Αμαν!!!

Με το καλο! Καλως ηρθες!! (Τελικα και τα βουνα λυγιζουν, χχαχα!!!)

Αν δεν εχεις καλωδιο κ δε μπορεις να βρεις να σου στειλω ενα με κουριερ αυριο να ναι σε σενα!-bye-

καλά ρε...ενημέρωσε πρίν πάρεις...το multirama έδινε κάτι δώρα με το imac.παίζει να ισχύουν ακόμα...
Με-γειά!!!αν έχεις κανα πρόβλημα και θές κανα πρόγραμμα κ.τ.λ. στείλε...:award:

Ακόμα μαζεύω αυτιά από το πρώτο άκουσμα.... (δεν έχω δουλειά σήμερα)

Τελικά δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση με τον ήχο από το pc, είναι απλά αλλού :grinning-smiley-043

Απάντηση: Re: Amarra Mini 2.0

Ακόμα μαζεύω αυτιά από το πρώτο άκουσμα.... (δεν έχω δουλειά σήμερα)

Τελικά δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση με τον ήχο από το pc, είναι απλά αλλού :grinning-smiley-043

Είσαι σίγουρος ρε? Δηλαδή δεν είμαστε θύματα και "ψώνια" όσοι παίζουμε με MAC και Αmarra? :flipout:

'Ανοιξε καινούργιο θέμα και γράψε αναλυτικά!

Re: Απάντηση: Re: Amarra Mini 2.0

Είσαι σίγουρος ρε? Δηλαδή δεν είμαστε θύματα και "ψώνια" όσοι παίζουμε με MAC και Αmarra? :flipout:

'Ανοιξε καινούργιο θέμα και γράψε αναλυτικά!

δηλαδη δεν παιζει οπως το Foobar και το JRiver? εισαι σιγουρος? :drummer: