A few thoughts :
- χρειάζεται προγράμματα;ποιά; Χρειάζεσαι ένα πρόγραμμα το οποίο θα διαβάζει το τραγούδι που έχεις στον σκληρό δίσκο και θα το στέλνει στην USB θύρα του υπολογιστή. Εδώ πολύς ντόρος έχει γίνει για την bit perfect αναπαραγωγή. Bit perfect κουραφέξαλα ΙΜΗΟ. Στην θεωρία δουλεύει. Ολα τα προγράμματα που σου πρότειναν δουλεύουν bit perfect αλλά ΚΑΝΕΝΑ δεν ακούγεται όμοια με κανένα άλλο. Που σημαίνει ότι όλα κάτι κάνουν στον αλγόριθμο που τρέχουν. Είναι καλό για ψυχολογικούς λόγους να ξέρεις ότι το πρόγραμμα διαβάζει και διαβάζει bit perfect.
.
Eυχαριστώ για τις πληροφορίες και Μήτσε δική μου είναι η χαρά...
Εχω ήδη παραγγείλει χειροποίητον USB-DAC 24/96 σ' άλλο μάστορη...Ερχεται συντόμως...
Eυχαριστώ για τις πληροφορίες και Μήτσε δική μου είναι η χαρά...
Εχω ήδη παραγγείλει χειροποίητον USB-DAC 24/96 σ' άλλο μάστορη...Ερχεται συντόμως...
Το να παίζεις bit perfect είναι ένα πρώτο βήμα, δεν είναι το τέλος.
Φυσικά και γίνεται ντόρος, γιατί εάν δε μάθει κανείς τα βασικά, το πώς να παρακάμπτει το Mixer του λειτουργικού κ.ο.κ. θα δυσκολευτεί πολύ αργότερα και μπορεί να κάνει και λάθος εκτιμήσεις ή ακόμα και λαθος αγορές.
Δεν είναι δηλαδή μονό ψυχολογικό, είναι ουσιαστικό. Και μετά κάνεις όσες δοκιμές με όποιους Players θες, upsamplers κ.ο.κ. Αλλά ας υπάρχει μια βάση.
Υπαρχει πολυ βαβούρα γύρω απο το θέμα .. πολλες φορές ανευ υήσσονος σημασίας .. για μένα το πρωτο και συμαντικότερο βήμα είναι αυτό της αναπαραγωγής απο η/υ
να μπείς στο τρυπάκι καταρχάς ..
μετα ανοίγουν διάφοροι δρόμοι
ως αναφορά το USB τα πράγματα είναι πολύ στενά ... θεόστενα δλδ .. περίπου μονοπωλιακα .. 3-4 έτοιμα τσιπάκια και κάμποσα κυκλωματάκια dsp software based τα οποία έχουν και μια πειραματική θα έλεγα λογικη ..
στα δαχτυλα του χεριού δλδ ..
δεν έχει και πολλυ νόημα λοιπόν να φτάσεις στα ακρα με τέτοια δεδομένα
στο ζουμί ..
καινουργια σχετικά φουρνιά είναι τα usb τσιπάκια tenor ,, 96/24 απροβλήματιστα .. και ασυνχρονο .. λεει ...
το κακό .. δύσκολα να τα βρείς πρώτον ,, και ακόμα πιο δύσκολα να το κάνεις πράξη σε απλή εφαρμογή γιατί και αυτό θέλει μικροκοντρόλερ , να πάρει μπρός ,, (μήν φανταστείτε ,, 3 γραμμες κωδικα ,, 2 εντολές .. )
παίζει μέσα σε μηχανάκια μεσουψυλής κατηγορίας .. και κοιτάει το χαιφεις στα μάτια ,,, ευκολα ..
αυτά ,, και 2 τηγανητά αυγά
Μιας και είμαι fan του "εξίσου καλό - πλην με τιμή χώμα" θεωρήματος...
http://hifimediy.com/index.php?route=product/product&product_id=83
Με σάβρα και τενόρο...
Το περιμένω στωϊκά...
Ο μάστορης σένιαρε και παρέδωσε το εργαλείο,με τσιπάκι USB ΤΕΝΟΡ-7022 - και ντακάκι ένα wolfson 8761.
Το πλακετάκι νέτο είναι περίπου τούτο
http://www.ebay.com/itm/TE7022-USB-t...item1c2a14cb44
τα σκατοκινέζικα πυκνωτάκια αλλάχτηκαν με πανασόνικ , και του φορέθηκε κι ένα πιό σπέσιαλ κρύσταλλο.Κουτάκι πλαστικόν(της παλιάς αγγλικής σχολής:Banane0, βύσματα απλά επίχρυσα, ένα εξωτερικό καλύτερο τροφοδοτικάκι απο το usb του laptop.
Πρώτες εντυπώσεις...Πολύ παίδεμα ρε παιδιά...
Ακούω κατ' αρχήν γιουτούμπιον ότι μούρχεται κι αυτό είναι μέγιστη ικανοποίηση όντως...Το πώς ακούγεται έιναι άλλη ιστορία.Δράμα.
Αρχεία υψηλής ευκρίνειας,προσπάθησα ν' ακούσω...Πολύ καλύτερα απο το γιουτούμπιον,αλλά δεν είμαι και πολύ σίγουρος τι άκουσα και πώς...Το foobar,το κατέβασα αλλά πειραματίζομαι να κάνω τα μαγικά που λέτε...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.