Amazon Fire TV Stick 4K (Dolby Vision / Atmos)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Amazon Fire TV Stick 4K (Dolby Vision / Atmos)

Στο θέμα της ορθής αναπαραγωγής υλικού 23.976 fps σε Netflix, Apple TV+ και αλλους providers από το fire tv stick 4K αναφέρομαι κι εγώ στα παρακάτω νήματα:

https://avclub.gr/forum/showthread.php/168686-Apple-TV/page8
https://avclub.gr/forum/showthread.php/160598-Media-Players-με-HD-Netflix-υποστήριξη/page21

Εγώ αναρωτιέμαι όπως ρωτάω και στο παραπάνω νήμα:

Αν κάποιος "καρφώσει" το fire tv stick 4K σε μια θύρα HDMI in ενός A/V ενισχυτή (εννοείται να υποστηρίζει ο ενισχυτής HDR10,Dolby Vision κλπ, με θύρες HDMI 2.0,HDCP 2.2 και όλα τα σχετικά) και στις ρυθμίσεις του ενισχυτή κάνει force 23.976 fps (forced 24p αναπαραγωγή),τότε θα έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα?
Μπορούμε δηλαδή με αυτό τον τρόπο να πετύχουμε την πολυπόθητη ορθή αναπαραγωγή υλικού 23.976 fps σε Netflix, Apple TV+ και αλλους providers ?
Το ίδιο ερώτημα εναλλακτικά αν αντί για ενισχυτή A/V ,"καρφώσουμε" το fire tv stick 4K στην HDMI in του oppo 203.

Δεν είναι καλή ιδέα ακόμα και αν υπήρχε αυτή η δυνατότητα, γιατί η πηγή θα στέλνει 60fps και ο AV θα προσπαθεί να κάνει reverse 3:2 pulldown για να το μετατρέψει σε 24fps με αμφίβολα αποτελέσματα. Καλύτερα να το αφήσεις σε 60fps.

Αγόρασα σήμερα το Amazon Fire TV Cube 4Kβ€—Ultraβ€—HD Streaming Media Player Hands-free with Alexa, Black στην τιμή των 89 - 10 (κουπόνι εγγραφής) = 79 + 20 (έξοδα αποστολής) = 99 Ε περίπου από εδώ:

https://www.worldshop.eu/en/product...s-free-with-Alexa-Black/1758499?p=IUK2RJZQJNE

Tο USB του Box παίζει αρχεία Η.265?
Παίζει αρχεία DTS_HD?
Παίζει ξεχωριστούς ελληνικούς υπότιτλους είτε σε αρχεία από το USB είτε απευθείας από το apk??

καλησπερα πηρα το μηχανημα απο εδω ελλαδα και στην αρχη μου ζητησε να δημιουργησω λογαριασμο. τι διευθυνση και τη χωρα βαζω στο account?

τελικα καταφερα και μπηκα με λογαριασμο που εκανα στο amazon στον υπολογιστη.Το θεμα ειναι οτι εκτος του netflix δεν με αφηνει να κατεβασω τιποτα αλλο.

τελικα το βρηκα ηθελε ανανεωσει τον στοιχειων στο amazon.
Αν παρω και ενα δευτερο μπορω να βαλω τον ιδιο λογαριασμο και να παιζουν ταυτοχρονα και τα δυο?
Συγνωμη για τα πολλα Post.

Ναι μπορείς να έχεις και τα δύο με ένα λογαριασμό.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Amazon Fire TV Stick 4K (Dolby Vision / Atmos)

Αγόρασα σήμερα το Amazon Fire TV Cube 4Kβ€—Ultraβ€—HD Streaming Media Player Hands-free with Alexa, Black στην τιμή των 89 - 10 (κουπόνι εγγραφής) = 79 + 20 (έξοδα αποστολής) = 99 Ε περίπου από εδώ:

https://www.worldshop.eu/en/product...s-free-with-Alexa-Black/1758499?p=IUK2RJZQJNE

Tο USB του Box παίζει αρχεία Η.265?
Παίζει αρχεία DTS_HD?
Παίζει ξεχωριστούς ελληνικούς υπότιτλους είτε σε αρχεία από το USB είτε απευθείας από το apk??

Αρχείο μέσω δικτύου με υπότιτλους δεν παίζει ...τουλάχιστον σε μένα

Μόλις το πήρα και έχω κάποιες ερωτήσεις κι εγώ με τη σειρά μου :

Χρειάζεται να περάσω το λογαριασμό μου στο amazon υποχρεωτικά ? Αν φτιάξω ένα νέο ας πούμε ψεύτικο λογαριασμό στο amazon με κάποια Γερμανική διεύθυνση θα μου ανοίξει κάτι περισσότερο όπως π.χ. το amazon prime? Τι προτείνετε εσείς να βάλω τον αληθινό με την Ελληνική διεύθυνση ή έναν νέο fake amazon λογαριασμό ?

Χωρίς να περάσω amazon λογαριασμό καθόλου είναι δυνατόν να δουλέψει το fire TV stick 4k?

Αν θέλω να παίξω με ethernet ποιος είναι ο κατάλληλος αντάπτορας για το fire TV 4k?

εγω που το πηρα πριν λιγες μερες για το δωματιο της κορης κυριως για youtube και plex παιζει μια χαρα.Στο plex παιζει ταινιες με αρκετα μεγαλο bitrate χωρις προβλημα.Το μονο σπαστικο ειανι οτι κλειδωνει μονο στα 60hz.Δεν εχω βρει τροπο να το αλλαξω αυτο.

εγω που το πηρα πριν λιγες μερες για το δωματιο της κορης κυριως για youtube και plex παιζει μια χαρα.Στο plex παιζει ταινιες με αρκετα μεγαλο bitrate χωρις προβλημα.Το μονο σπαστικο ειανι οτι κλειδωνει μονο στα 60hz.Δεν εχω βρει τροπο να το αλλαξω αυτο.
Γιατί είναι σπαστικό αυτό;

μιλαω κυριως για το plex και για ταινιες που βλεπω.θα ηθελα να ειχε auto frame rate ωστε να παιζει καλυτερα τις ταινιες.Δεν ξερω αν γινεται στο kodi με το addon του Plex

τελικα στο Plex καταφερα και επαιξα στα 24 μεσω του kodi με το plex addon.Οταν ξεκιναει η ταινια γυριζει απο τα 60 στα 24.Δεν ξερω αν υπαρχει και addon για το netflix στο kodi και να γινεται το ιδιο.