Amazon Fire TV Stick 4K (Dolby Vision / Atmos)

Και πoυ συνδέεις το δικό του Ethernet; Έχω πάρει το δικό του της Amazon.
Προφανώς στην περίπτωση αυτή δεν μπορείς να το συνδέσεις. Το έχω με wifi συνδεμένο, οπότε δεν έχω τέτοιο θέμα. Από την άλλη βέβαια νομίζω ότι μπορείς να το συνδέσεις και με άλλα ethernet to usb hubs, που έχουν και έξτρα usb θύρες. Χωρίς να είμαι σίγουρος εννοείται, καθόσον δεν το έχω δοκιμάσει.

Sent from my Xperia XZ1 using Tapatalk

https://troypoint.com/expand-fire-tv-stick-4k-internal-storage/

Δεν ξέρω αν αναφέρθηκε ξανά. Τρόπος επέκτασης της μνήμης του μηχανήματος. Προσωπικά το δοκίμασα με ένα Kingston 16gb stick που είχα και δούλεψε μια χαρά.

Τελικά άρχισε να κάνει επανεκκινήσεις. Στην αρχή υποψιάστηκα ζέστη, αλλά δεν ήταν αυτό. Βγάζοντας το stick δεν ξανάκανε κιχ. Θα κάνω και άλλες δοκιμές με άλλα stick (Sandisk προτείνει το άρθρο που παρέθεσα) και βλέπουμε.

Απάντηση: Re: Amazon Fire TV Stick 4K (Dolby Vision / Atmos)

Πάντως το αμερικάνικο fire 4k σε εμένα βγάζει ατμό από το Netflix κανονικά
Εγώ ούτως ή άλλως δεν έχω κατάλληλο εξοπλισμό, αλλά αν το κάνει αυτό το fire stick με ενδιαφέρει, εφόσον θα πάρω μάλλον κάποια ηχομπαρα μαζί με καινούργια τηλεόραση σε λίγο καιρό. Με ποιο firmware είσαι;

Δεν μπορώ να το δω καθώς απέχουμε 5000 μίλια, αλλά το είχε από την αρχή. Δεν έγινε με update
Μάλιστα. Κάποιος άλλος κάτοχος Ελλάδα μπορεί να τεστάρει;

Αντιμετωπίζω ένα περίεργο πρόβλημα. Έχω ένα tv monitor, το οποίο κάποια βράδια το παίρνω στο δωμάτιο να βλέπω καμιά σειρά. Έχει 2 hdmi εισόδους, η μία γράφει dvi, η άλλη mhl. Δοκίμασα και στις 2 το fire stick, αλλά δεν λειτουργεί, κάνει συνέχεια επανεκκίνηση και δεν φτάνει στο αρχικό μενού. Συνέχεια όμως. Αντίθετα το Chromecast 3rd generation που έχω συνδέεται κανονικά. 1080p ανάλυση. Όρισα και συγκεκριμένη ανάλυση στο fire stick, μήπως και αυτό είναι το πρόβλημα, τπτ.. Καμία πρόταση;

Παιδιά ξέρει κάποιος να μου πει τι κάνω λάθος και το advanced options σε άλλα αρχεία μου δείχνει τις πληροφορίες του ήχου και σε άλλα όχι?

Attachments

• 042620060956.jpg
    042620060956.jpg
    81.8 KB · Views: 154
  • 042620061705.jpg
    042620061705.jpg
    211.3 KB · Views: 154
Όχι Νίκο δεν πρόκειται για περίεργο codec (opus) και αυτό που με τρελαίνει είναι ότι παίζοντας το ίδιο αρχείο από διαφορετικές πήγες πχ pc και youtube όταν το παίζω από το pc δεν το αναγνωρίζει ενώ όταν το παίζω από το youtube το αναγνωρίζει και σε άλλα το αντίστροφο, pc ναι - youtube όχι.Δες την δεύτερη φώτο από το πρώτο ποστ και αυτήν εδώ,η πρώτη είναι από τον σέρβερ και η δεύτερη από το youtube.

Attachments

• 042620135958.jpg
    042620135958.jpg
    209.6 KB · Views: 119
Να ρωτήσω κάτι για αυτό ?

Μπορεί το remote να χειριστεί μέσω rf παλιές συσκευές που δεν ειναι smart ?

πχ η TV που θέλω να το βάλω ειναι μια sony KDL-26S2010,

Θα μπορεί να την χειριστεί χωρίς το δικό της τελεκοντρολ ?

Δεν λέω για settings αλλα για on/off και Input selection.

Υπάρχει καμία βάση με συμβατές συσκευές ?

Επίσης με το plex πως τα πάει ?

Η συγκεκριμένη tv δεν έχει player/δίκτυο (τίποτα γενικά), οπότε ψάχνω για συσκευή να παίζω μέσω δικτύου (από nas share folders) ή από Plex (αρκεί να μην με σκίσει στο transcode γιατί η tv είναι 1366 x 768, εκτός και αν το downscale το αναλαμβάνει το fire stick).

Εγώ από Plex παίζω. Εγκατεστημένος plex server στο Synology και plex client στο fire stick. Μια χαρά παίζει και ασύρματα μάλιστα, δεν έχω πάρει ethernet to usb adaptor.

Στο μεταξύ κοιτάω το δικό μου και διαπιστώνω μόλις τώρα ότι έχει πάρει το 6.2.7.1 OS. Το πότε δεν το ξέρω... Μέχρι πριν λίγες μέρες είχε το 6.2.6.8...

Δεν θυμάμαι αν το έχω αναφέρει ξανά.. έχει δοκιμάσει κανείς να το συνδέσει σε οθόνη pc μέσω hdmi; Έχω ένα tv monitor, το οποίο έχει 2 εισόδους hdmi. Η μία έχει ένδειξη dvi (σε αυτήν συνδέω τον πύργο του pc) και η άλλη έχει ένδειξη mhl. Σε αυτήν έχω συνδέσει και δουλεύω κανονικά το Chromecast 3rd gen που έχω. Όσες φορές όμως δοκίμασα να συνδέσω το Amazon, κάνει συνέχεια επανεκκινήσεις, χωρίς να μπορώ να το χρησιμοποιήσω. Ξεκινάει, φτάνει μέχρι το σημείο που φορτώνει το λειτουργικό και πάλι επανεκκίνηση..

Ήρθε και εδώ το στικάκι λόγω Apple TV μακάρι βέβαια να μου έδινε και Atmos.

a3f282347c9ee677e312b6d384481c89.jpg

Καλό και ότι το Plex του κλειδώνει στα 24p.

86732f7c340ac32a2c9bf5b9c8185166.jpg

Δυστυχώς για Netflix με Atmos μόνο Xbox One.

Στα καλά ότι το δουλεύω και αυτό με το κοντρόλ της τηλεόρασης μέσω hdmi cec.

Ζεσταίνεται αλλά εύχομαι να αντέξει στις θερμοκρασίες που έρχονται.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ήρθε και εδώ το στικάκι λόγω Apple TV μακάρι βέβαια να μου έδινε και Atmos.

a3f282347c9ee677e312b6d384481c89.jpg

Καλό και ότι το Plex του κλειδώνει στα 24p.

86732f7c340ac32a2c9bf5b9c8185166.jpg

Δυστυχώς για Netflix με Atmos μόνο Xbox One.

Στα καλά ότι το δουλεύω και αυτό με το κοντρόλ της τηλεόρασης μέσω hdmi cec.

Ζεσταίνεται αλλά εύχομαι να αντέξει στις θερμοκρασίες που έρχονται.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Καλησπέρα και καλορίζικο φίλε μου. Η ιστορία με το Atmos πονεμένη. Ποιο firmware φοράει το δικό σου; Κάπου είχα διαβάσει (ίσως και εδώ) ότι παίζει και στο Netflix το atmos, με πιο καινούργιο firmware ή κάτι τέτοιο.

Re: Απάντηση: Re: Amazon Fire TV Stick 4K (Dolby Vision / Atmos)

Καλησπέρα και καλορίζικο φίλε μου. Η ιστορία με το Atmos πονεμένη. Ποιο firmware φοράει το δικό σου; Κάπου είχα διαβάσει (ίσως και εδώ) ότι παίζει και στο Netflix το atmos, με πιο καινούργιο firmware ή κάτι τέτοιο.

Δεν θυμαμαι με ποια ηρθε αλλα μετα την ενημερωση που εκανε βλεπω την 6.2.7.1

Ας μου λύσει κάποιος μια απορία. Είναι φυσιολογικό χωρίς να έχει φορτωθεί και πολύ υλικό παρά μόνο netflix youtube es explore mozila να έχει φτάσει 2,5 giga μέσα σε λιγο καιρό ????
Υπάρχει τρόπος να διατηρείτε περισσότερος χώρος ??? υπόψιν ότι clean cache προγραμμάτων έχει γίνει.