Amazon Fire TV Stick 4K (Dolby Vision / Atmos)

Ναι εφόσον έχεις ενεργοποιημένο τον screensaver,απενεργοποίησε τον η καθάριζε τον που και που.

Απάντηση: Re: Amazon Fire TV Stick 4K (Dolby Vision / Atmos)

Ναι εφόσον έχεις ενεργοποιημένο τον screensaver,απενεργοποίησε τον η καθάριζε τον που και που.

screensaver το έχω απενεργοποιημένο ........

Ας μου λύσει κάποιος μια απορία. Είναι φυσιολογικό χωρίς να έχει φορτωθεί και πολύ υλικό παρά μόνο netflix youtube es explore mozila να έχει φτάσει 2,5 giga μέσα σε λιγο καιρό ????
Υπάρχει τρόπος να διατηρείτε περισσότερος χώρος ??? υπόψιν ότι clean cache προγραμμάτων έχει γίνει.
Μπορείς να δοκιμάσεις αυτό

https://avclub.gr/forum/showthread.php?p=1058486824

Sent from my G8341 using Tapatalk

Επειδή έστησα ένα 4k για φίλο που θα βλέπει και θα ακούει από την TV του, καλό είναι να γυρίσετε στις ρυθμίσεις τον ήχο από Best available σε Stereo γιατί αλλιώς έχει ένα μικρό προβάδισμα ο ήχος από την εικόνα σε όλες τις εφαρμογές... Είναι γνωστό θέμα λόγω των default ρυθμίσεων που έχει...

Για το Kodi επίσης αν έχετε το παραπάνω setup, πάτε ενώ παίζει μια ταινια στα audio and subtitle settings, και στο audio offset βάλτε Ahead By:0.025s και μετά κατω κάτω Set as default for all media

Re: AMAZON new Firestick ULTRA HD 8K Streaming Media Player

@nikosr6
Dolby Vision στο Netflix περνάνε και το fire stick 4k και το cube δεύτερης γεννιάς, για Dolby Atmos δεν μπορώ να σου πω με σιγουριά επειδή δεν έχω τον ανάλογο εξοπλισμό.

@vadegr
Χρήστο δεν ξέρω σε ποιες ακριβώς τις δυνατότητες των Zidoo/Dune/Zappiti αναφέρεσαι αλλά το σίγουρο είναι ότι τα 4k και cube με plex περνανε και DV και Atmos(το δεύτερο μου το επιβεβαίωσε παλαιότερα μέλος του φορουμ που έχει τον ανάλογο εξοπλισμό), δουλεύουν άψογα τα auto refresh rate και auto resosolution επίσης κατεβάζει τα posters των ταινιών.

Last edited:

Καλημερα φιλε μμμμ nakata..Δεν ξερω τι κανω λαθος αλλα μονο σε 1080p βγαζει το Dolby Vision,αυτοματες ρυθμισεις.Αν το γυρισω εγω σε 4Κ τζιφος.Τι κανω λαθος???

Καλήμερα, στις ρυθμίσεις έχω:
video resolution =auto (up to 4k)
match original frame rate = on
color depth = up to 10bits
color format = auto
dinamic range = adaptiv

Καλήμερα, στις ρυθμίσεις έχω:
video resolution =auto (up to 4k)
match original frame rate = on
color depth = up to 10bits
color format = auto
dinamic range = adaptiv

Στι Netflix σου κλειδωνει 4κ???

Ναι.Αλλά καλύτερα να μην το συνεχίσουμε εδώ,πες μου ποια συσκευή έχεις (cube η stick) για να μεταφέρω τα ποστς στο ανάλογο νήμα.
btw.
Ποια τηλεόραση έχεις?

Last edited:

Δικιο εχεις χιλια συγνωμη.την Hisense H55U8B.Το stick 4k εχω,ευχαριστω!!!!

Ναι ναι ...και αν βαλω ηχο απο ARC δινει και Atmos.Κανει κατι σπαστκα η εφαρμογη και δεν μου αρεσει καθολου.δεν εχει καθολου καλη "ομαλη"κινηση και γιαυτο δεν βλεπω απο εκει!:drool:

100 και παει πολυ καλα.δοκιμασα και με mibox s δεν ειχα τετοια θεματα.απλα ηθελα ατμος και βισιον να παρω γιαυτο και πηρα το amazon stick 4k αλλα εκανα λαθος.μην σε κουραζω αλλο και μην χαλαμε το ποστ οπως πολυ καλα ειπες.σς ευχαριστω για ολα και για το προβλημα μμμ υπαρχει θαλασσα να τα πεταξω και τα δυο να ησιχασω χαχαχχχ....σε ευχαριστω και συγνωμηηηηη!!!!!

Τελικα το θεμα λυθηκε και ηταν ρυθμιση απο τα hdmi της τιβι//Μορφη HDMI 2.0 :Ενδυναμωμενη......Σε ευχαριστω φιλε Μπαμπη για ολα!!!

Έχει ρωτηθεί ξανά, αλλά δεν θυμάμαι αν η απάντηση ήταν θετική: Περνάει πλέον κανονικά Atmos η εφαρμογή του Netflix; Ρωτώ γιατί μέσα στις επόμενες ημέρες θα αγοράσω ηχομπαρα και θα με βόλευε να παίρνω Atmos, εφόσον είναι το μοναδικό media player που έχω με δυνατότητα αναπαραγωγής Atmos. Ευχαριστώ.

Sent from my G8341 using Tapatalk

Νίκο (nikosr6)κατέβασε το netflix addon for kodi από το παρακάτω λινκ 1)εγκατέστησε το,2τρεξ'το,3)ενεργοποίησε (όταν σου ζητηθεί) το Inputstream Adaptive και ίσως εκπλαγείς ευχάριστα βλέποντας netfix μέσω kodi.

https://github.com/asciidisco/plugin.video.netflix/archive/master.zip

ΥΓ
Ρίξε μια ματιά αν δουλεύει και το AFR στο netflix.

ΥΓ2
Πρέπει να έχεις εγκατεστημένο το kodi v18.8(leia) η το kodi v19 (matrix) επειδή σε παλιότερες εκδόσεις του kodi το addon δεν δουλεύει.

Last edited: