Επελεξα να καρφωσω την ip μεσω του router . Επισης εβγαλα το Fire stick απο πισω απο τον ενισχυτη και το εφερα μπροστα στην aux θυρα του ενισχυτη μηπως και το θεμα του ηταν η θερμοκρασια . θα δουμε απο δω και περα αν θα πηγαινει καλυτερα. Ελπιζω .
Στο αρχικο set up θα πρεπει να προσεξω κατι?Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα, μπορείς να δηλώσεις σε έναν λογαριασμό όσες συσκευές θέλεις.
Απλα μπαινεις στο app του prime και αριστερα που δειχνει ενα μπλε κεφαλι επιλεγεις αλλαγη προφιλ....εκτος και αν δε καταλαβα καλα την ερωτηση.Tελικα παρελαβα σημερα τα fire stick και μολις τελειωσα το set up στο πρωτο.
Επειδη το εχω σεταρει με το προσωπικο μου account στο amazon πως μπορω να μπω στην εφαρμογη amazon prime απο το account που εχω φτιαξει με διαφορετικο λογαριασμο?
Τα εστησα τα fire 5-6 φορες γιατι ηταν πολλα που δεν ηξερα για το τι παιζει με τους λογαριασμους.Αλλα μου εβγαζε με τον εναν λογαριασμο κι αλλα με αλλον.Απλα μπαινεις στο app του prime και αριστερα που δειχνει ενα μπλε κεφαλι επιλεγεις αλλαγη προφιλ....εκτος και αν δε καταλαβα καλα την ερωτηση.
Το δικό μου max είχε τα πάντα χωρίς να χρειαστεί να κατεβάσω τα βασικά app. Από κει και πέρα πανευκολα βάζεις ότι άλλη εφαρμογή θέλεις από το shop που σου έχει έτοιμο να επιλέξεις.....χμμμμ.... περίεργο πάντως,σίγουρα είναι το original fire tv max καινούργιο? Μπας και είναι κάνα επισκευασμένο η καμία έκδοση που προορίζεται για Κίνα?Τα εστησα τα fire 5-6 φορες γιατι ηταν πολλα που δεν ηξερα για το τι παιζει με τους λογαριασμους.Αλλα μου εβγαζε με τον εναν λογαριασμο κι αλλα με αλλον.
Τωρα δεν εχω καθολου amazon prime γιατι οι λογαριασμοι που τα εστησα δεν εχουν amazon prime συνδρομη.Την συνδρομη την εχω σε λογαριασμο που εχω φτιαξει με το Τουρκικο amazon κι οταν το εστησα με αυτον αρχικα το fire οι εφαρμογες και το περιβαλλον δεν ειχαν καμια σχεση με το κανονικο.Δεν ειχε ουτε youtube και γενικοτερα δεν ηταν το ιδιο.
Τωρα ψαχνω να βρω τροπο πως θα εγκαταστησω την εφαρμογη amazon prime μεσα στο firestick και μετα να λογκαρω με τους κωδικους που εχω την συνδρομη.Ψαχνω απο χθες με ποιον τροπο να το κανω αλλα δεν βρισκω ακρη.
Δεν καταλαβες τι ακριβως θελω να κανω και τι προβλημα εχω.Να ξεκαθαρισω οτι ειναι το γνησιο κι εχει ολες τις εφαρμογες.Το δικό μου max είχε τα πάντα χωρίς να χρειαστεί να κατεβάσω τα βασικά app. Από κει και πέρα πανευκολα βάζεις ότι άλλη εφαρμογή θέλεις από το shop που σου έχει έτοιμο να επιλέξεις.....χμμμμ.... περίεργο πάντως,σίγουρα είναι το original fire tv max καινούργιο? Μπας και είναι κάνα επισκευασμένο η καμία έκδοση που προορίζεται για Κίνα?
Δεν τα ξερω αυτα που τα βρισκω καθως δεν το εψαξα τοσο πολυ ακομη.Δεν γνωριζω και πολλα μην νομιζεις πρωτη φορα ερχομαι σ'επαφη.Και ουσιαστικά έχει δύο shop. Της Amazon που είναι για εφαρμογές σαν το play store ας πούμε και ένα που κατεβάζεις κατευθείαν τα APK. Και φυσικά τον δικό της browser που λειτουργεί άψογα και με το remote. Όλα αυτά προεγκατεστημένα φυσικά.
Γιατί να κατεβάσεις το prime από τη στιγμή που ήδη το έχεις? Το λογαριασμό τον αλλάζεις μέσα από το app του prime. επίσης μέσα από τα δύο shop που ήδη έχει εγκατεστημένα το fire μπορείς να κατεβάσεις ότι θέλεις. Sorry αλλά δε καταλαβαίνω αν εννοείς κάτι άλλο! Ίσως κάποιος άλλος να σε βοηθήσειΔεν καταλαβες τι ακριβως θελω να κανω και τι προβλημα εχω.Να ξεκαθαρισω οτι ειναι το γνησιο κι εχει ολες τις εφαρμογες.
Εχω σεταρει κανονικα το firestick με τον λογαριασμο μου.Δεν εχω ομως συνδρομη prime σ'αυτον τον λογαριασμο αλλα σε αλλον..Δεν μπορω να λογκαρω τωρα στον λογαριασμο μου στο prime γιατι δεν εχω συνδρομη με τον λογαριασμο που σεταρα το firesick.
Ψαχνω λοιπον με ποιον τροπο να κατεβασω το prime για να λογκαρω με τον λογαριασμο που εχω συνδρομη prime.
Πως μπορω να λογκαρω με τον αλλο λογαριασμο μεσα απο την εφαρμογη prime?Γιατί να κατεβάσεις το prime από τη στιγμή που ήδη το έχεις? Το λογαριασμό τον αλλάζεις μέσα από το app του prime. επίσης μέσα από τα δύο shop που ήδη έχει εγκατεστημένα το fire μπορείς να κατεβάσεις ότι θέλεις. Sorry αλλά δε καταλαβαίνω αν εννοείς κάτι άλλο! Ίσως κάποιος άλλος να σε βοηθήσει![]()
Αρχικα ετσι το ειχα σεταρει με το τον λογαριασμο απο Τουρκικο account αλλα προσεξα οτι δεν υπηρχαν καποιες εφαρμογες.Prime ειχα κανονικα παντως γιατι εκει την εχω την συνδρομη.Αυτό που λέει είναι ότι έχει σεταρει το στικ με το λογαριασμό του τουρκικού πραιμ. Το ίδιο έχω κάνει και εγώ και όντως δεν υπάρχουν οι εφαρμογές netflix youtube και πρέπει να περαστούν πλαγιος. Φαίνεται ότι δεν είναι διαθέσιμες για το αμαζον στην Τουρκία. Την εφαρμογή prime video μπορείς να την περάσεις χειροκίνητα θα ψάξεις για android tv έκδοση. Δεν είναι όμως τόσο καλή σε εμφάνιση όσο αυτή του στικ
Οκ, τωρα καταλαβα γιατι στα κανει αυτα τα κολπα, λογο τουρκικου account. Σε εμενα οι 2 εφαρμογες που υπηρχαν προεγκατεστημενες για να κατεβαζεις προγραμματα/παιχνιδια κτλπ ειναι τα : "appstore" και το "downloader". Καλη τυχη με το fix.Πως μπορω να λογκαρω με τον αλλο λογαριασμο μεσα απο την εφαρμογη prime?
Τα δυο eshop ποια ειναι και που τα βρισκω?
Μόλις με γλίτωσες από το να το αγοράσω.Τα εστησα τα fire 5-6 φορες γιατι ηταν πολλα που δεν ηξερα για το τι παιζει με τους λογαριασμους.Αλλα μου εβγαζε με τον εναν λογαριασμο κι αλλα με αλλον.
Τωρα δεν εχω καθολου amazon prime γιατι οι λογαριασμοι που τα εστησα δεν εχουν amazon prime συνδρομη.Την συνδρομη την εχω σε λογαριασμο που εχω φτιαξει με το Τουρκικο amazon κι οταν το εστησα με αυτον αρχικα το fire οι εφαρμογες και το περιβαλλον δεν ειχαν καμια σχεση με το κανονικο.Δεν ειχε ουτε youtube και γενικοτερα δεν ηταν το ιδιο.
Τωρα ψαχνω να βρω τροπο πως θα εγκαταστησω την εφαρμογη amazon prime μεσα στο firestick και μετα να λογκαρω με τους κωδικους που εχω την συνδρομη.Ψαχνω απο χθες με ποιον τροπο να το κανω αλλα δεν βρισκω ακρη.
Φιλε μου τα παντα ετοιμα και προεγκατεστημενα εχει. Ο φιλος εβαλε τουρκικο λογαριασμο στο αρχικο setup γιαυτο και τα προβληματα. ( εχω και το mi box s και ειναι επισης καλο ειδικα για τη συνδεση μεσω usb πολλων εξωτερικων σκληρων χωρις κανενα προβλημα. Ομως το fire Max ειναι πιο γρηγορο, υποστιριζει atmos και vision, το alexa ειναι πολυ καλο,cec μακραν πιο αξιοπιστο απο το mi και ετοιμο app που κατεβαζει κατευθειαν apk αν δε βρεις κατι στο δικο του store).Μόλις με γλίτωσες από το να το αγοράσω.
Αν είναι να μπλέκω με πλάγιες εγκαταστάσεις για να έχω prime η YouTube τότε καλύτερα να πάω σε καθαρή λύση android tv όπως είναι τα ΜΙ.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.