Amazon Fire TV Stick 4K (Dolby Vision / Atmos)

Επειδή και εγώ τουρκικό λογαριασμό έχω για να βλέπω prime, αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να ασχοληθώ με πλάγιες εγκαταστάσεις για να έχω prime και YouTube.
Με τον ευρωπαϊκό Amazon account δεν θα μπορώ να έχω την prime σύνδεση μου από Τουρκία
Αυτο που δε ξερω ειναι αν με το ευρωπαικο account ,μπορεις μετα να επιλεξεις μεσα απο το app του prime να εχεις το τουρκικο account στο prime. (αν ειχα τουρκικο account στο prime θα το δοκιμζα τωρα , αλλα δεν εχω :p ) . Παντως μου φαινεται περιεργο να μη μπορεις μεσα απο το prime να αλλαξεις και να βαλεις οτι account θελεις/εχεις. ΜΗ σε παρω στο λαιμο μου! Δεν εχω ιδεα αν γινεται!!! (στο mi box σιγουρα γινεται?)

Last edited:
Αυτο που δε ξερω ειναι αν με το ευρωπαικο account ,μπορεις μετα να επιλεξεις μεσα απο το app του prime να εχεις το τουρκικο account στο prime. (αν ειχα τουρκικο account στο prime θα το δοκιμζα τωρα , αλλα δεν εχω :p ) . Παντως μου φαινεται περιεργο να μη μπορεις μεσα απο το prime να αλλαξεις και να βαλεις οτι account θελεις/εχεις. ΜΗ σε παρω στο λαιμο μου! Δεν εχω ιδεα αν γινεται!!! (στο mi box σιγουρα γινεται?)
Εγω παντως ,αν ηθελα σονι και καλα να εχω τουρκικο prime, θα αγοραζα ενα μεταχειρισμενο παλιο/απλο fire tv με ελλαχιστα χρηματα και θα το αναβα μονο οταν ηταν να δω κατι στο prime. Ολο τον υπολοιπο καιρο θα ειχα το max με κανονικο account. Φανταζομαι επιλεγοντας τουρκικο account στο αρχικο setup,ειτε στο fire tv,ειτε στο mi box, θα σου βγαζει ολα τα μενου κτλπ στα τουρκικα, δε ξερω αν αξιζει κατι τετοιο.

Παιδες, δεν ξερω γιατι παιδευεστε με αλλο Account για τουρκικο, αλλο για κανονικο κλπ. Εχω σε ενα Account 3 addresses. USA, Greece & Turkey. Μπηκα με vpn στο prime turkey εκανα τη διαδικασια για το amazon prime εδωσα ελληνικη καρτα, τουρκικη διευθυνση, το πηρε κανονικα, πληρωνω καθε μηνα οσο βγαινει και αυτο ειναι. Συνεχιζω να εχω και το τουρκικο prime και το αμερικανικο disney (μεχρι να ερθει και ελλαδα) ολα κατω απο 1 account.

To πρώτο σεταρισμα με ποιο account το έκανες;
Ενα account εχω στην amazon οποτε με αυτο το εκανα.
Οταν το εκανα σε αυτο το Account ακομα ειχα μονο ελληνικη διευθυνση. Μετα προσθεσα μια USA address για να βαλω το disney και πριν κανα 6μηνο εβαλα και την τουρκικη για να βαλω το Prime . Το οποιο Prime το ειχα αρχικα στην ελληνικη διευθυνση για χρονια, το διεκοψα , μπηκα στο amazon turkey το ενεργοποιησα απο κει και επαιξε κανονικα

Πάμε βήμα-βήμα.

1) Κατέβασε και εγκατέστησε το adblink στο pc σου.
Κατεβασα τελικα το aptoide και το aurora store και το εκανα εγκατασταση απο εκει και δουλεψε.
Εβαλα τους κωδικους μου απο το αλλο account που εχω και μπηκε κανονικα.
Εμφανιζει 2 εφαρμογες τωρα του amazon prime αλλα δεν με πειραζει την official την εχω στο τελος και δεν την πειραζω καθολου.

Οκ, τωρα καταλαβα γιατι στα κανει αυτα τα κολπα, λογο τουρκικου account. Σε εμενα οι 2 εφαρμογες που υπηρχαν προεγκατεστημενες για να κατεβαζεις προγραμματα/παιχνιδια κτλπ ειναι τα : "appstore" και το "downloader". Καλη τυχη με το fix.
Νομιζα ελεγες για καποιες αλλες.
Ναι αυτες τις ξερω.
Μεσω downloader εκανα και την εγκατασταση του stremio και του kodi.

Μόλις με γλίτωσες από το να το αγοράσω.
Αν είναι να μπλέκω με πλάγιες εγκαταστάσεις για να έχω prime η YouTube τότε καλύτερα να πάω σε καθαρή λύση android tv όπως είναι τα ΜΙ.
Aυτο γινεται μονο με το account το τουρκικο που εχω το prime.
Αν βαλεις account το οποιο εχεις κανεις π.χ. στα ευρωπαικο η στο αμερικανικο amazon τοτε δεν υπαρχει θεμα.

Επειδή και εγώ τουρκικό λογαριασμό έχω για να βλέπω prime, αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να ασχοληθώ με πλάγιες εγκαταστάσεις για να έχω prime και YouTube.
Με τον ευρωπαϊκό Amazon account δεν θα μπορώ να έχω την prime σύνδεση μου από Τουρκία
Κανεις το σεταρισμα με το ευρωπαικο account κι απλα βαζεις εξτρα το amazon prime μεσω sideload και λογκαρεις με το τουρκικο στο prime.
Eτσι το εκανα και δουλευει κανονικα.

Οχι δεν γινεται.
Γι'αυτο κι εκανα αυτο που εκανα και περασα εξτρα την 2η εφαρμογη.

Εγω παντως ,αν ηθελα σονι και καλα να εχω τουρκικο prime, θα αγοραζα ενα μεταχειρισμενο παλιο/απλο fire tv με ελλαχιστα χρηματα και θα το αναβα μονο οταν ηταν να δω κατι στο prime. Ολο τον υπολοιπο καιρο θα ειχα το max με κανονικο account. Φανταζομαι επιλεγοντας τουρκικο account στο αρχικο setup,ειτε στο fire tv,ειτε στο mi box, θα σου βγαζει ολα τα μενου κτλπ στα τουρκικα, δε ξερω αν αξιζει κατι τετοιο.
Η κανεις αυτο που εκανα εγω και τελειωνεις.

Ξερει κανεις απο που μπορω να κατεβασω το cosmote tv app?
Δοκιμασα απο aurora αλλα δεν υπαρχει εκει.Απο aptoide δεν παιζει καθολου.

Στο aurora θα το βρεις ,εκεί το κατέβασα εγώ. Αυτά που δε βρίσκω είναι τα ertflix και ant1+

Στο aurora θα το βρεις ,εκεί το κατέβασα εγώ. Αυτά που δε βρίσκω είναι τα ertflix και ant1+
Το ertflix το κατεβαζεις με το downloader και με το που ανοιξει η σελιδα αμεσως σου εχει να κανει download το app. Για να το λειτουργησεις ομως σωστα το app θα πρεπει να εχεις το usb dongle ωστε να συνδεσεις ενα ασυρματο mouse ή mini keyboard.

Δεν το βρισκω στο aurora.
Κανω αναζητηση cosmote tv μετα μου βγαζει ενα αποτελεσμα και μολις το παταω δεν κανει τιποτα.

Δεν το βρισκω στο aurora.
Κανω αναζητηση cosmote tv μετα μου βγαζει ενα αποτελεσμα και μολις το παταω δεν κανει τιποτα.
Δεν εχω cosmote tv οπότε δε το εχω τσεκαρει, ομως ειχε παρει το ματι μου σε κατι προσφατα posts οτι το νεο app της cosmote tv δε παιζει με το fire.

Δεν εχω cosmote tv οπότε δε το εχω τσεκαρει, ομως ειχε παρει το ματι μου σε κατι προσφατα posts οτι το νεο app της cosmote tv δε παιζει με το fire.
Eιναι σιγουρο αυτο?
Ειχα ρωτησει και σε αλλο forum αν παιζει cosmote tv και μου ειχαν πει ναι κι ενας απο τους λογους που το πηρα ηταν κι αυτος.

Eιναι σιγουρο αυτο?
Ειχα ρωτησει και σε αλλο forum αν παιζει cosmote tv και μου ειχαν πει ναι κι ενας απο τους λογους που το πηρα ηταν κι αυτος.
Ποτε αλλαξε το app η cosmote? Με το προηγουμενε επαιζε 100% Με το νεο πολλοι εγραφαν οτι δε τους παιζει. Σιγουρο οχι ,γιατι δεν εχω cosmote ωστε να το ψαξω παραπανω. Δε ξερω αν γινεται με slide load απο το προηγουμενο apk. Φανταζομαι συντομα καποιος που εχει cosmote tv θα σου απαντησει. (μεσω downloader που μολις εκανα μια δοκιμη να δω αν κατεβαζει το app ..δε μου το κατεβαζει)

Ποτε αλλαξε το app η cosmote? Με το προηγουμενε επαιζε 100% Με το νεο πολλοι εγραφαν οτι δε τους παιζει. Σιγουρο οχι ,γιατι δεν εχω cosmote ωστε να το ψαξω παραπανω. Δε ξερω αν γινεται με slide load απο το προηγουμενο apk. Φανταζομαι συντομα καποιος που εχει cosmote tv θα σου απαντησει. (μεσω downloader που μολις εκανα μια δοκιμη να δω αν κατεβαζει το app ..δε μου το κατεβαζει)
Τσεκαρε το aptoide. Εκει μου βρισκει κανονικα το cosmote tv και το κανει install(φυσικα δε ξερω αν ειναι σωστη εκδοση, αν λειτουργει κτλπ)

Oχι αν ειναι σιγουρο οτι δεν παιζει.
Τσεκαρε το aptoide. Εκει μου βρισκει κανονικα το cosmote tv και το κανει install(φυσικα δε ξερω αν ειναι σωστη εκδοση, αν λειτουργει κτλπ)
Ναι το κατεβασα απο το aptoide αλλα δεν παιζει.