Amazon Fire TV stick w/ KODI - Εντυπώσεις

Alexa παίζει, αλλά δεν ξέρω αν δουλεύει Ελλάδα. Το σπαστικό: στο initial setup δεν είχε μέχρι πέρσυ που έστηνα την Ελλάδα οπότε επερνε ώρα Γερμανίας

Καλησπέρα σας και καλή χρονιά να έχουμε γεμάτη υγεία κυρίως. Μόλις παρέλαβα και εγώ αυτό https://www.amazon.co.uk/d/Multimed...oice-Remote-Streaming-Media-Player/B06XTWLSRF , γρήγορη και απροβλημάτιστη εγκατάσταση , συνδέθηκε σε speedport plus του οτε στην μπάντα των 5Ghz. Κατευθείαν ενεργοποίηση του Netflix και θέαση με τρομερή ποιότητα εικόνας. Η απορία μου μιας και δεν το κατέχω το άθλημα είναι η εξής. Με ποιό τρόπο μπορώ να περάσω την εφαρμογή cosmote tv go μιας και έχω φυσικό δέκτη στο όνομα μου και δικαιούμαι να την έχω δωρεάν. Όποιος γνωρίζει και μπορεί να με βοηθήσει θα το εκτιμούσα αφάνταστα. Μπορεί να το κάνει και στέλνοντας μου προσωπικό μήνυμα. Σας ευχαριστώ πολύ εκ τον προτέρων.

Re: Απάντηση: Amazon Fire TV stick w/ KODI - Εντυπώσεις

Πρέπει να βρεις (με γκουγκλάρισμα) το .apk του Cosmote TV GO app και με τη διαδικασία του "sideload" να το εγκαταστήσεις.

Πως θα εχετε ελεγχο της εντασης του ηχου με τα πληκτρα πανω και κατω KODI στο απλο fire tv stick (To 4K το καινουριο εχει επιπλεον κουμπια για τη ρυθμιση του ηχου οποτε δε χρειαζεται)

https://www.youtube.com/watch?v=0hBgDY8rxtg

Καλησπέρα, όπως έχω αναφέρει και σε παλαιότερα post έχω το Fire TV 4K Ultra HD. Πέρασα το kodi 17,6 και δοκίμασα 3-4 ελληνικά build αλλά όπως βλέπω με όλα αντιμετωπίζω πρόβλημα με την φόρτωση ταινιών, γενικά όλα κολλάνε και καθυστερούν. Θεωρώ ότι η συσκευή είναι σαφώς ποιοτικότερη από πολλές κινέζικες. Έχει αντιμετωπίσει κάποιος άλλος αντίστοιχα θέματα; και αν ναι έχει βρει λύση; έχει να προτείνει κάποιο ελαφρύ και απροβληματιστο build; ή έστω αν μπορεί να με βοηθήσει να περάσω μόνο 2-3 addon; μπορεί όποιος θέλει να μου στείλει και πριβε μήνυμα για να μην βγαίνουμε και εκτός θέματος εδώ. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων

Σου έχω στείλει πμ.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: Amazon Fire TV stick w/ KODI - Εντυπώσεις

Καλησπέρα σε όλους,
Γνωρίζει κάποιος με ποιον τρόπο μπορούμε να αγοράσουμε το Fire TV Stick 4K στην Ελλάδα; Πχ κάποιον αξιόπιστο πωλητή μέσω ebay; Η' με κάποιον άλλο τρόπο (κατάστημα στην Ελλάδα, άλλο κατάστημα στο εξωτερικό που στέλνει Ελλάδα...);
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Καλησπερα παιδια. Ειμαι εντελως καινουργιο μελος. Ζω στη Σερβια και χρησιμοποιω iptv για τα ελληνικα καναλια. Σκεφτομαι να παρω το 4k fire stick για netflix και iptv https://www.bestdeals.gr/eikona-hxo...k-4k-streaming-media-player/?ref=bestprice.gr Επειδη εχουν ακουστει διαφορετικες αποψεις, μπορει να απαντησει καποιος που εχει χρησιμοποιησει το 4κ και ξερει εαν παιζει netflix κανονικα με ελληνικους υποτιτλους; Το ρωταω επειδη θελω να το χρησιμοποιω και Σερβια και Ελλαδα.

Ευχαριστω πολυ.

www.grecotm.com

Τα πιο ελαφριά build είναι τα moonlight και μετά το Ionian blue.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πήρα και εγώ το συγκεκριμένο από eBay αλλά στην αρχή που θέλει λογαριασμό amazon δεν μου δέχεται το λογαριασμό που έχω στο amazon uk. Να δημιουργήσω άλλο; Πιστωτική, στοιχεία δίνουμε κανονικά ή θα φάω καμιά χρέωση...

Μάλλον σταμάτησαν να στέλνουν Ελλάδα!! :frown:

Ρωτάω και σε αυτό το νήμα που αναφέρθηκε η Lufthansa από τον φίλο airb:

Τελικά μπορούμε να παραγγείλουμε το fire tv stick 4K από τη σελίδα της Lufthansa Worldshop ?
Είναι ακριβώς τα ίδια ή έχουν κάποιες διαφορές μεταξύ τους, τα στικάκια από amazon.de ή amazon.co.uk ή Lufthansa Worldshop (εφόσον είναι δυνατή η αποστολή σε Ελλάδα).
Από που είναι προτιμότερο να αγοράσουμε?

Ευχαριστώ πολύ!

Ρωτάω και σε αυτό το νήμα που αναφέρθηκε η Lufthansa από τον φίλο airb:

Τελικά μπορούμε να παραγγείλουμε το fire tv stick 4K από τη σελίδα της Lufthansa Worldshop ?
Είναι ακριβώς τα ίδια ή έχουν κάποιες διαφορές μεταξύ τους, τα στικάκια από amazon.de ή amazon.co.uk ή Lufthansa Worldshop (εφόσον είναι δυνατή η αποστολή σε Ελλάδα).
Από που είναι προτιμότερο να αγοράσουμε?

Ευχαριστώ πολύ!

Στέλνει φίλε μου...

Delivery to the country currently selected (Greece): 19.95

29+20=49