Amazon Prime Video (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

Με ποιο vpn? Εμένα με το vpn unlimited, εντόπισε ότι χρησιμοποιω και δεν με αφήνει.

Με ποιο vpn? Εμένα με το vpn unlimited, εντόπισε ότι χρησιμοποιω και δεν με αφήνει.
Με express vpn και τοποθεσία UK-docklands και uk-east London παίζει κανονικά με απώλεια ταχύτητας ένα 10%.

stream locator δεν ειναι ακριβώς vpn αλλα δουλευει τελεια και με φουλ ταχύτητα
Από που στέλνουν το hub? Είδα γραφουν ότι στέλνεται από χώρα ΕΕ αλλά στο checkout εχει 18 ευρώ taxes

φιλε εγω δεν πηρα το hub αλλα εβαλα την υπηρεσια με 4€ /μηνα
ειναι το μονο που δουλεθει παντού τέλεια

Παίδες καλησπέρα και καλή χρονιά με υγεία!!Τη γνώμη σας θέλω.Έχω netflix και apple tv+ - αξίζει να βάλω και το amazon prime;Έχει καλές ταινίες και σειρές;;Από τηλεόραση θα βλέπω στη C1 μου οπότε φυσικά και ψάχνω για HDR και DOLBY VISION περιεχόμενο.Να βάλω η το παρακάνω (για να μην το πω αλλιώς) και να αρκεστώ στα άλλα δύο;;

Να το βαλεις,εχει πολυ καλο περιεχομενο,πολυ ποιοτικοτερο απο Netflix.Ιδιο ποιοτικο επιπεδο με Apple που εχει ομως πολυ λιγοτερο περιεχομενο.

• Like
Reactions: johnkout7
Γενικά πάντως μην ξεχνάμε ότι σε αυτές τις υπηρεσίες δεν υπάρχει καμία δέσμευση. Δηλαδή και να μην σου αρέσει το περιεχόμενο, σίγουρα θα βρεις κάτι που θα σου αποσβέσει έστω τον έναν μήνα που θα πληρώσεις.

• Like
Για μένα λέει πάρα πολύ (σε αυτήν την τιμή βεβαια) έχει αρκετό περιεχομενο με υποτιτλους περίπου στο 60%, έχεις και 4-5 παιχνίδια δωρεάν κάθε μήνα, με τα δύο να είναι "εμπορικά".

• Like
Για μένα λέει πάρα πολύ (σε αυτήν την τιμή βεβαια) έχει αρκετό περιεχομενο με υποτιτλους περίπου στο 60%, έχεις και 4-5 παιχνίδια δωρεάν κάθε μήνα, με τα δύο να είναι "εμπορικά".
Τι παιχνίδια;

Θα ήθελα να μεταφέρω την αποψη μου μετά μια εβδομάδα δοκιμής της πλατφόρμας, ΠΙστεύω ότι η πλατφόρμα στην τιμή των 5,99 Ευρώ αξίζει με το παραπάνω. Καταπληκτική ποιότητα εικόνας, ποιότικες και εντυπωσιακές παραγωγές τόσο σε σειρές όσο και σε ταινίες, Μάλιστα αν αποκτήσει κάποιος πρόσβαση με VPN (strem locator) στην Αμερικάνικη έκδοση τότε το περιεχόμενο εμπλουτίζεται κατα πολύ και μάλιστα με Ελληνικούς υπότιτλους.

• Angry
Reactions: sdragon28
Αν εξαιρέσεις το expanse πρόσφατα και man in the high castle παλιότερα τσάμπα το πλήρωσα ένα χρόνο.
Πριν λίγες μερες το ακύρωσα.
Ο Borat ή 2-3 ακόμα ταινίες οριακά άξιζαν τα λεφτά του.
Ειδικά που οι περισσότερες ήταν χωρίς ελληνικούς ακόμα και αγγλικούς υπότιτλους (είχα το γαλλικό στα 50 ευρώ)

Θα ήθελα να μεταφέρω την αποψη μου μετά μια εβδομάδα δοκιμής της πλατφόρμας, ΠΙστεύω ότι η πλατφόρμα στην τιμή των 5,99 Ευρώ αξίζει με το παραπάνω. Καταπληκτική ποιότητα εικόνας, ποιότικες και εντυπωσιακές παραγωγές τόσο σε σειρές όσο και σε ταινίες, Μάλιστα αν αποκτήσει κάποιος πρόσβαση με VPN (strem locator) στην Αμερικάνικη έκδοση τότε το περιεχόμενο εμπλουτίζεται κατα πολύ και μάλιστα με Ελληνικούς υπότιτλους.
εχει πολλες σειρες και ταινιες με Ελληνικους υποτιτλους?