Κάνε αναζήτηση αφού έχεις uk ipΠως βγάζει live τα κανάλια φίλε μου; Τι έλεγες πριν για VPN;
Κάνε αναζήτηση αφού έχεις uk ipΠως βγάζει live τα κανάλια φίλε μου; Τι έλεγες πριν για VPN;
Με express vpn και τοποθεσία UK-docklands και uk-east London παίζει κανονικά με απώλεια ταχύτητας ένα 10%.Με ποιο vpn? Εμένα με το vpn unlimited, εντόπισε ότι χρησιμοποιω και δεν με αφήνει.
Από που στέλνουν το hub? Είδα γραφουν ότι στέλνεται από χώρα ΕΕ αλλά στο checkout εχει 18 ευρώ taxesstream locator δεν ειναι ακριβώς vpn αλλα δουλευει τελεια και με φουλ ταχύτητα
Το app όχι, για αυτό ρώτησα για το hub.Δε παίζει σε ios από ότι είδα.
Τι παιχνίδια;Για μένα λέει πάρα πολύ (σε αυτήν την τιμή βεβαια) έχει αρκετό περιεχομενο με υποτιτλους περίπου στο 60%, έχεις και 4-5 παιχνίδια δωρεάν κάθε μήνα, με τα δύο να είναι "εμπορικά".
εχει πολλες σειρες και ταινιες με Ελληνικους υποτιτλους?Θα ήθελα να μεταφέρω την αποψη μου μετά μια εβδομάδα δοκιμής της πλατφόρμας, ΠΙστεύω ότι η πλατφόρμα στην τιμή των 5,99 Ευρώ αξίζει με το παραπάνω. Καταπληκτική ποιότητα εικόνας, ποιότικες και εντυπωσιακές παραγωγές τόσο σε σειρές όσο και σε ταινίες, Μάλιστα αν αποκτήσει κάποιος πρόσβαση με VPN (strem locator) στην Αμερικάνικη έκδοση τότε το περιεχόμενο εμπλουτίζεται κατα πολύ και μάλιστα με Ελληνικούς υπότιτλους.
Όχι σαν το Netflix αλλά έχει αρκετές. Δεν γνωρίζω αν ισχύει ακόμα η φάση μέσω Τουρκίας. Αλλά βγαίνει τσάμπα...εχει πολλες σειρες και ταινιες με Ελληνικους υποτιτλους?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.