Οχι, τα παιχνίδια είναι διαθεσημα απλά δεν υπάρχει καμία αναφορά για αυτά. Πρέπει να πας στην αναζήτηση για να τα βρεις. Σημασία έχει από ποια χώρα βλέπειςΔεν εξαρτάται από ποια χώρα έχεις συνδρομή ? Πχ Πολωνία η Αίγυπτο
Σε εμάς είναι ελεύθερα και δεν χρησιμοποιώ κανένα vpnΜε ποιας χώρας vpn παίζουν ελεύθερα τα παιχνίδια nba;
Όταν λες σε εμάς τι εννοείς ?Σε εμάς είναι ελεύθερα και δεν χρησιμοποιώ κανένα vpn
Ότι και να έχεις πρέπει να κάνεις αναζήτηση αφού τα έχουν κρυμμέναΔλδ παρόλο που έχω το Αιγυπτιακό πρέπει να κάνω search ?
Εμένα με Πολωνία μου γράφει Δωρεάν δοκιμή 7 ημερών του Nba League Pass και μετά αυτόματη ανανέωση.Σε εμάς είναι ελεύθερα και δεν χρησιμοποιώ κανένα vpn
Log out , log in , update και ήρθαν τα παιχνίδιαNba έβαλα κι εγω και τίποτα
Οταν βαλω το ποντικι πανω σε εναν απο τους αγωνες μου γράφει Δωρεάν δοκιμή 7 ημερών του Nba League Pass και μετά αυτόματη ανανέωση.
Λογισμικό? Σε Apple TV και iOS δεν υπάρχει καμία αναφορά για nbaΠλέον εμφανίζει στην αρχική σελίδα αγώνες nba σε προσεχώς
Σε lgΛογισμικό? Σε Apple TV και iOS δεν υπάρχει καμία αναφορά για nba
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.