Amazon Prime Video (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

Κάνοντας λογαριασμό μέσω του Primevideo.com σου βγάζει 7 μέρες trial και μετά 5.99 ευρώ τον μήνα. Δοκίμασε κάποιος να κάνει PRIME συνδρομή είτε στο .de είτε στο .it που βγαίνει πιο φτηνά να δει αν δουλεύει;

Εγώ έκανα στο primevideo με 5,99 μετά το διέκοψα και μέσω iPhone App Store με παρέπεμψε να το ενεργοποιήσω με 2,99

Κάνοντας λογαριασμό μέσω του Primevideo.com σου βγάζει 7 μέρες trial και μετά 5.99 ευρώ τον μήνα. Δοκίμασε κάποιος να κάνει PRIME συνδρομή είτε στο .de είτε στο .it που βγαίνει πιο φτηνά να δει αν δουλεύει;
Από το Amazon.fr μπορείς με 50 το χρόνο και ένα μήνα δωρεάν όπως γράφτηκε πριν

Μόλις τελειώσει το trial θα δοκιμάσω πρώτα με το .it που είναι και πιο φτηνό και μετά μάλλον για .de μήπως και εκμεταλλευτούμε το prime και σε κάποια αγορά.

Μόλις τελειώσει το trial θα δοκιμάσω πρώτα με το .it που είναι και πιο φτηνό και μετά μάλλον για .de μήπως και εκμεταλλευτούμε το prime και σε κάποια αγορά.
αν δεν κάνω λάθος το γερμανικό είναι πιο ακριβό από το γαλλικό

Το γερμανικό είναι πιο ακριβό σε μηνιαία βάση για αυτό και το ετήσιο βγαίνει 0,25 € πιο φθηνό από το 5,99 στα 5,75.

Το γαλλικό έχει 49 ευρώ ετήσιο, δηλαδή κάτι πάνω από 4 ευρώ

Εκανα δοκιμαστικα εγγραφη και στο ελληνικο amazon και στο γαλλικο (amazon.fr).Στο ελληνικο εχει 7 μερες trial και μετα 5,99€/μηνα.Το γαλλικο δινει 30 μερες trial και μετα 49€/χρονο.Στο γαλλικο ομως υπαρχει η επιλογη "καναλια" με καποια επιπλεον συνδρομη ανα καναλι.Εκει υπαρχει το καναλι της MGM,με πληθωρα ταινιων της.Στο ελληνικο prime δεν υπαρχει η επιλογη "καναλια".Δεν γνωριζω ποτε θα ενεργοποιηθει και στην Ελλαδα η αντιστοιχη επιλογη.

Το έχω ξαναπεί αρκετές φορές εδώ μέσα . Έκανα συνδρομή στο primevideo.com με 5,99 το μήνα μετά διέκοψα και επειδή άνοιγα την εφαρμογή από iPhone (iOS) με παρέπεμψε να συνεχίσω τη συνδρομή με χρέωση μέσω iTunes . Εδώ και 7 μήνες με χρεώνει 2,99 € το μήνα

Το έχω ξαναπεί αρκετές φορές εδώ μέσα . Έκανα συνδρομή στο primevideo.com με 5,99 το μήνα μετά διέκοψα και επειδή άνοιγα την εφαρμογή από iPhone (iOS) με παρέπεμψε να συνεχίσω τη συνδρομή με χρέωση μέσω iTunes . Εδώ και 7 μήνες με χρεώνει 2,99 € το μήνα
Δεν ειμαστε ολοι..i-phonιαδες ;)

Μπορεί να φτιαχτεί apple account και να μπεις να κανείς την συνδρομή μέσω iTunes.

Δεν χρειάζεται να έχεις iPhone.