Παιδιά μπορεί κάποιος να μου πεις πως να το κάνω με τον μήνα;; Γιατί λέει weekly και με χρεώνει κάθε βδομάδα. Πατάω πάνω αλλά δεν ανοίγει τίποτα. View attachment 195741
Εντάξει 2 € το μήνα καλά είναι . Εγώ δίνω 2,99 μέσω App Store
Καθε μηνα ειναι οχι καθε εβδομαδα.Μέσω Τουρκίας κάθε εβδομάδα ειναι η πληρωμή ή κάθε μήνα για να ξέρω; Γιατί εμένα με χρεώνει κάθε εβδομάδα τα 0,49 λεπτά. Κάνω μάτι λάθος ή έτσι πρέπει να είναι;
Καθε μηνα ειναι οχι καθε εβδομαδα.
Δεν ξερω καθολου να σου πω την αληθεια.Εμένα γιατί με χρεώνει κάθε εβδομαδα. Και με ρεβολουτ που μίλησα δεν μπορούν να αλλάξουν αυτοί την εβδομαδιαία χρέωση. Γιατί με χρεώνουν κάθε εβδομάδα άραγε;
Δεν ξερω καθολου να σου πω την αληθεια.
Κανε ενα τσεκ στις ρυθμισεις των πληρωμων(μεσα απο το amazon λογικα) μηπως εχει καποια επιλογη
Μπες απο υπολογιστη καλυτερα.Τα τουρκικά μου είναι κάπως φτωχά τελευταία αλλά θα την βρω την άκρη. Ελπίζω αν μπω από υπολογιστή να καταλαβαίνω την μετάφραση.
Μήπως έχει κάνει κάποια λαθις ρύθμιση από την revolut ;
Από το Amazon Τουρκίας δεν νομίζω πως υπάρχει επιλογή για εβδομαδιαία χρέωση.
Βάλε έναν , explorer να σου κάνει μετάφραση και πιστεύω πως θα βγάλεις άκρη
To Picard παντως δεν εχει ελληνικους υποτιτλους.......
...Ναι , δεν εχει ουτε στο Αμερικανικο αλλα ενταξει δεν ειναι μόνο αυτο. και εγω εχω βρει καποιες σειρες που θέλω να δω και δεν εχουν
Η πρώτη σεζόν μόνο....
αν μιλάτε για το Star Trek: Picard εχει και Ελληνικους υποτιτλους
ωωχχ ναιΗ πρώτη σεζόν μόνο.
Μήπως σου πήρε τίποτα κερατιάτικα η τράπεζα σου για τη μετατροπή συναλλάγματος?εχθες πληρωθηκε αυτοματα η συνδρομη στο amazon turk.
μου τραβηξε 1.52 ευρω.
κοντα στο 50λεπτο δεν ηταν?
ακριβυνε και αυτο?
20/03 έγινε πληρωμή σε μένα 0.50 τράβηξε (7.90tl)εχθες πληρωθηκε αυτοματα η συνδρομη στο amazon turk.
μου τραβηξε 1.52 ευρω.
κοντα στο 50λεπτο δεν ηταν?
ακριβυνε και αυτο?
τι να σου πω?Μήπως σου πήρε τίποτα κερατιάτικα η τράπεζα σου για τη μετατροπή συναλλάγματος?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.