Amazon Prime Video (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

Νομίζω έχει γράφει παλιότερα. Αν συνδεθείτε με vpn μπορείτε να δείτε κανονικά.
Αλλά προσωπικά δεν το έχω δοκιμάσει. Ίσως να χρειάζεται και αλλαγή χώρας στο προφίλ. Όποιος το είχε γράψει ας πει λεπτομέρειες.

Last edited:
Καλησπέρα. Αν εξαιρέσεις τα επίσημα του Prime, περιέχει τίποτα άλλο καινούργιο με ελληνικούς υπότιτλους;

Με Τουρκικό account πόσο βγαίνει τον μήνα;

Καλησπέρα. Αν εξαιρέσεις τα επίσημα του Prime, περιέχει τίποτα άλλο καινούργιο με ελληνικούς υπότιτλους;

Με Τουρκικό account πόσο βγαίνει τον μήνα;
Εξαρτάται από την ισοτιμία της τουρκικής λίρας. Τελευταία χρέωση ήταν 0,44€, συνήθως ήταν στα 0,50€. Κατρακυλάει η λίρα.

Sent from my SM-A528B using Tapatalk

Εξαρτάται από την ισοτιμία της τουρκικής λίρας. Τελευταία χρέωση ήταν 0,44€, συνήθως ήταν στα 0,50€. Κατρακυλάει η λίρα.

Sent from my SM-A528B using Tapatalk
Εμένα γιατί μου λέει 6 ΕΥΡΩ με τουρκική IP ;

γιατι δεν εχει μπει σωστα το vpn που χρησιμοποιεις.
εαν ειχες μπει στο τουρκικο θα εβλεπες την συνδρομη σε τουρκικες λιρες.

γενικα παντως ειδικα απο ταινιες δεν εχει πολλα πραγματα.
τωρα βεβαια για 50 λεπτα,δεν εγινε και κατι-το βαζεις και αστο να τρεχει.

Εγώ πάντως τον Αύγουστο που το έκανα δεν το έφτιαξα με vpn.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Να ενημερώσω πως με απόφαση της διαχείρισης πλέον ΔΕΝ επιτρέπονται οι συζητήσεις σε ότι αφορά την χρήση VPN για αγορά συνδρομητικών υπηρεσιών.
Θα διαγράφονται πλέον μηνύματα με τέτοιου τύπου περιεχόμενο.

• Like
Reactions: pankostas
Το prime δεν χρειάζεται VPN για να κάνεις εγγραφή.
Κάνεις απλώς εγγραφή στο τουρκικό Amazon δηλώνοντας μια τυχαία διεύθυνση Τουρκίας και πληρώνεις για καλύτερη ισοτιμία με revolut.
Δουλεύει και με άλλες κάρτες αλλά καλύτερα με revolut.

Να κάνω μια ερώτηση ρε παιδιά κι εγω?
Υπάρχει πρόβλημα αν δώσω κωδικούς στον πατέρα μου?
Έχει κάποιον περιορισμό?προσφατα έφτιαξα λογαριασμό και δεν έχω ασχοληθεί καθόλου.

Sent from my iPad using Tapatalk

Να κάνω μια ερώτηση ρε παιδιά κι εγω?
Υπάρχει πρόβλημα αν δώσω κωδικούς στον πατέρα μου?
Έχει κάποιον περιορισμό?προσφατα έφτιαξα λογαριασμό και δεν έχω ασχοληθεί καθόλου.

Sent from my iPad using Tapatalk
Οχι φίλε κανέναν.Εως τρεις ταυτόχρονα θεάσεις.

• Like
Reactions: karajim80
Καντε μου μια χαρη οποιος μπορει....βαλτε λιγο σας παρακαλω το ντοκιμαντερ με τον Rooney και πειτε μου αν σας βγαζει κι εσας στου υποτιτλους ενα bug(μαλλον).
Τι εννοω......μπορει ν'ακουστει ενας ηχος οτι σκουζει ενα πουλι και να βγαλει υποτιτλο "σκουξιμο πουλιου".Μπορει ν'ακουγονται φωνες φιλαθλων και να βγαλει υποτιτλο "ζητωκραυγες".Μπορει να εκει που περναει ενα αυτοκινητο να βγαλει υποτιτλο "ηχος αυτοκινητου".
Απλα ελεος.

Πειτε μου λιγο σας το βγαζει κι εσας?

Διορθωνεται αυτη η βλακεια καπως?

Καντε μου μια χαρη οποιος μπορει....βαλτε λιγο σας παρακαλω το ντοκιμαντερ με τον Rooney και πειτε μου αν σας βγαζει κι εσας στου υποτιτλους ενα bug(μαλλον).
Τι εννοω......μπορει ν'ακουστει ενας ηχος οτι σκουζει ενα πουλι και να βγαλει υποτιτλο "σκουξιμο πουλιου".Μπορει ν'ακουγονται φωνες φιλαθλων και να βγαλει υποτιτλο "ζητωκραυγες".Μπορει να εκει που περναει ενα αυτοκινητο να βγαλει υποτιτλο "ηχος αυτοκινητου".
Απλα ελεος.

Υπότιτλοι για ανθρώπους με προβλήματα ακοής είναι αυτοί.
Δεν είναι bug.

Για να "διορθωθεί" κάτι πρέπει να είναι πρόβλημα...
Στην επιλογή υποτίτλων δες αν έχει και 2η επιλογή με Ελληνικά.
Αν όχι, θα δεις αναγκαστικά το υλικό με τους SDH υπότιτλους.

That's it.

Για να "διορθωθεί" κάτι πρέπει να είναι πρόβλημα...
Για να ρωταω πως μπορει να διορθωθει κατι σημαινει πως για μενα ειναι προβλημα γιατι δεν μπορω να το παρακολουθησω.
Αν για εσενα δεν ειναι προβλημα μην μου απαντας καθολου και μην μου κανεις τον εξυπνο με εριστικα σχολια οπως το παραπανω.

Καλο βραδυ.

Απλα ελεος.

Έχεις ενεργοποιημένους τους υπότιτλους από το menu/accessibility τις τηλεόραση σου, για να διορθώσεις το μαύρο φόντο σε Disney+;
Θεωρώ πως αυτό φταίει… είχα το ίδιο θέμα με AppleTV… μου έβγαζε μόνο υπότιτλους για άτομα με πρόβλημα ακοής.

• Like
Reactions: HERTHAN
Για να ρωταω πως μπορει να διορθωθει κατι σημαινει πως για μενα ειναι προβλημα γιατι δεν μπορω να το παρακολουθησω.
Αν για εσενα δεν ειναι προβλημα μην μου απαντας καθολου και μην μου κανεις τον εξυπνο με εριστικα σχολια οπως το παραπανω.

Καλο βραδυ.

Αρχικά μάθε να μιλάς καλύτερα.
Σε περίπτωση που έχεις ξεχάσει τους κανόνες λειτουργίας του forum, υπάρχει το σχετικό link εδώ.
Δεν είμαστε καφενείο, ούτε αναθεματίζουμε σκορπώντας "ελέη" για κάτι που για άλλους είναι σωτήριο.

• Like
Reactions: nikosmelt