Amazon Prime Video (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

Να το πούμε μια φορά ακόμα;
ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ οι συζητήσεις για ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ συνιστά ΠΑΡΑΝΟΜΗ χρήση υπηρεσιών, είτε για εγγραφή μέσω VPN, είτε χρήση μέσω VPN.
Αδίκως έσβησες το μύνημα μου.
Είναι άσχετη η παρατήρηση σου με αυτό που γράφουμε

Επιχειρήσατε να συζητήσετε πως να κάνει mobile verification για λογαριασμό δημιουργημένο με VPN Τουρκίας...
Πού βρίσκετε το λάθος αγαπητέ Ανδρέα;
Όταν λέμε πως δεν επιτρέπονται οι συζητήσεις για χρήση με VPN και οτιδήποτε σχετικό εννοείται πως δεν επιτρέπεται καμία συζήτηση πάνω σε οτιδήποτε αφορά εμμέσως ή σαφώς παράνομη χρήση, κάτι που είναι και η αποφυγή των γεωγραφικών περιορισμών είτε η αγορά από άλλη χώρα για χαμηλότερη συνδρομή.
Αν οποιοσδήποτε κάνει καταγγελία πως γίνονται σχετικές συζητήσεις στο forum, η ιδιοκτησία θα είναι νομικά υπόλογη.
Για αυτό και δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις γενικώς.

Επιχειρήσατε να συζητήσετε πως να κάνει mobile verification για λογαριασμό δημιουργημένο με VPN Τουρκίας...
Όταν λέμε πως δεν επιτρέπονται οι συζητήσεις για χρήση με VPN και οτιδήποτε σχετικό εννοείται πως δεν επιτρέπεται καμία συζήτηση πάνω σε οτιδήποτε αφορά εμμέσως ή σαφώς παράνομη χρήση, κάτι που είναι και η αποφυγή των γεωγραφικών περιορισμών είτε η αγορά από άλλη χώρα για χαμηλότερη συνδρομή.
Αν οποιοσδήποτε κάνει καταγγελία πως γίνονται σχετικές συζητήσεις στο forum, η ιδιοκτησία θα είναι νομικά υπόλογη.
Πόσες φορές θα πρέπει να γραφτει ότι δεν χρειάζεται κανένα vpn για το Amazon prime? Μπαίνεις στο τουρκικό Amazon και κάνεις συνδρομή με τον υπάρχον λογαριασμό σου από οποιοδήποτε Amazon.

Μπορείς σε παρακαλώ να μου δείξεις σε πιο σημείο αναφέρθηκα σε VPN;
Μέχρι τώρα μόνο στα δικά σου μηνύματα το βλέπω.

• Wow
Reactions: billpeppas
Πόσες φορές θα πρέπει να γραφτει ότι δεν χρειάζεται κανένα vpn για το Amazon prime? Μπαίνεις στο τουρκικό Amazon και κάνεις συνδρομή με τον υπάρχον λογαριασμό σου από οποιοδήποτε Amazon.
Και χωρίς VPN αυτή η πράξη που περιγράφεις είναι παράνομη σύμφωνα με τον κανονισμό του Amazon.
Καπίς;

Γιατί διαγράφηκε το ποστ μου? Ο μόνος που γραφει για vpn είναι ο διαχειριστής. Το ποστ μου εξηγούσε ότι το Amazon ξέρει ότι ο λογαριασμός μου είναι από Ελλάδα αλλά επιτρέπει τη συνδρομή στο prime διαγράφηκε.

ρε παιδιά τι νόμους μας λέτε; σιγά μην είναι και το σύνταγμα. Ένας όρος συμβολαίου είναι, οποίος τον καταπατεί απλά ο κάτοχος της υπηρεσίας έχει δικαίωμα να του κλείσει την υπηρεσία.

• Haha
Reactions: sdragon28
ρε παιδιά τι νόμους μας λέτε; σιγά μην είναι και το σύνταγμα. Ένας όρος συμβολαίου είναι, οποίος τον καταπατεί απλά ο κάτοχος της υπηρεσίας έχει δικαίωμα να του κλείσει την υπηρεσία.
Μα δεν είναι. Δεν χρειάζεται κανένα vpn. Τα πραγματικά σου στοιχεία χρησιμοποιείς.
να καταγγείλουμε και το Amazon που προσπαθεί να μου πλασάρει γερμανικό prime ενώ βρίσκομαι Ελλάδα.

Attachments

• 6D35EE83-AEFF-437A-AE99-0C18C70399AD.jpeg
    6D35EE83-AEFF-437A-AE99-0C18C70399AD.jpeg
    384.2 KB · Views: 104
Επειδή παρατηρώ πως δημιουργείται ένας εκνευρισμός, επιτρέψτε μου να σας εξηγήσω το σκεπτικό της γραμμής συντονισμού και είμαι αρκετά σίγουρος πως θα τη κατανοήσετε. Δημιουργούνται δύο ειδών προβλήματα στα θέματα των παρόχων OTT υπηρεσιών όπως η Amazon, Netflix κλπ.

Καταρχάς, αμφότερα τα θέματα, από το να συζητάμε τα των τεχνικών υλοποιήσεων, τα όποια προβλήματα αλλά και τα περί του περιεχομένου της εκάστοτε πλατφόρμας, έγιναν μονοθεματικά, με αποκλειστικές αναφορές στο πως -παράτυπα- θα κάνουμε συνδρομή μέσω 3ων χωρών. Επί της αρχής λοιπόν, ο προσανατολισμός αυτών των θεμάτων πρέπει να επανέλθει στα θέματα λειτουργίας και περιεχομένου.

Κυρίως όμως, ο χώρος αυτός είναι και -μη κερδοσκοπικό- νομικό πρόσωπο. Κατά συνέπεια, υπάρχει ευθύνη για κάθε τι που γράφεται. Και δεν μπορεί να γράφεται ο τρόπος με τον οποίο μπορεί κάποιος να παραβεί όρους χρήσης μιας υπηρεσίας. Ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιεί όποια υπηρεσία θέλει μέσω όποιου καναλιού πώλησης κρίνει πως επιθυμεί να χρησιμοποιήσει, παρά ταύτα, εδώ μέσα ο τρόπος συνδρομής πέραν από το επίσημο κανάλι διάθεσης δεν μπορεί να αναφέρεται.

Ως εκ τούτου, σας παρακαλώ ιδιαιτέρως να μην φέρετε σε δύσκολη θέση τη διαχειριστική ομάδα που είναι επιφορτισμένη με τη τήρηση των παραπάνω και να επανέλθουμε στα του θέματος.

Last edited:
Επειδή παρατηρώ πως δημιουργείται ένας εκνευρισμός, επιτρέψτε μου να σας εξηγήσω το σκεπτικό της γραμμής συντονισμού και είμαι αρκετά σίγουρος πως θα τη κατανοήσετε. Δημιουργούνται δύο ειδών προβλήματα στα θέματα των παρόχων OTT υπηρεσιών όπως η Amazon, Netflix κλπ.

Καταρχάς, αμφότερα τα θέματα, από το να συζητάμε τα των τεχνικών υλοποιήσεων, τα όποια προβλήματα αλλά και τα περί του περιεχομένου της εκάστοτε πλατφόρμας, έγιναν μονοθεματικά, με αποκλειστικές αναφορές στο πως -παράτυπα- θα κάνουμε συνδρομή μέσω 3ων χωρών. Επί της αρχής λοιπόν, ο προσανατολισμός αυτών των θεμάτων πρέπει να επανέλθει στα θέματα λειτουργίας και περιεχομένου.

Κυρίως όμως, ο χώρος αυτός είναι και -μη κερδοσκοπικό- νομικό πρόσωπο. Κατά συνέπεια, υπάρχει ευθύνη για κάθε τι που γράφεται. Και δεν μπορεί να γράφεται ο τρόπος με τον οποίο μπορεί κάποιος να παραβεί όρους χρήσης μιας υπηρεσίας. Ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιεί όποια υπηρεσία θέλει μέσω όποιου καναλιού πώλησης κρίνει πως επιθυμεί να χρησιμοποιήσει, παρά ταύτα, εδώ μέσα ο τρόπος συνδρομής πέραν από το επίσημο κανάλι διάθεσης δεν μπορεί να αναφέρεται.

Ως εκ τούτου, σας παρακαλώ ιδιαιτέρως να μην φέρετε σε δύσκολη θέση τη διαχειριστική ομάδα που είναι επιφορτισμένη με τη τήρηση των παραπάνω και να επανέλθουμε στα του θέματος.
Παραπάνω ανέβασα ένα screenshot όπου το γερμανικό Amazon μου προσφέρει συνδρομή prime, είναι και αυτό παράτυπο? Οπως έχω ξαναγράψει δεν χρειάζεται κανένα vpn οπότε ποιους όρους του Amazon παραβαίνει? Το ίδιο το Amazon Γερμανίας μου δίνει επιλογή για 30 μέρες δωρεάν prime. Περί vpn μόνο ο συντονιστής έγραψε. Δεν καταβαινω λοιπόν που είναι το πρόβλημα στο συγκεκριμένο θέμα του Amazon prime?

Η αγορά οποιουδήποτε προϊόντος από χώρα της ΕΕ, δεν δημιουργεί κανένα πρόβλημα προφανώς, λόγω της ενιαίας αγοράς.
Πιστεύω πως το θέμα έχει κλείσει.

Παρακάτω συνεχίζουμε με τα της υπηρεσίας αποκλειστικά.

Ξέρει κανείς που στέλνουμε μήνυμα σε κάποιου είδους help desk στο Amazon για υπότιτλους σε σειρές που λείπουν καιρό τώρα;

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ρε παιδιά. Ο άνθρωπος το είπε 100 φορές και τάχα δεν καταλαβαίνετε!
Αφού η χρήση αυτού που λέτε είναι να βάλετε διεύθυνση άλλης χώρας, το οποίο δεν είναι αληθές!
Τι δεν καταλαβαίνετε! Ψάξτε αλλού για αυτό το θέμα!
Τελείωστε τη συζήτηση αυτή, να συνεχίσει σωστά η ροή του topic!
Έλεος!

• Like
Reactions: e4rthw0rm
Θα το συνεχίσουμε για πολύ το κλάμα;
Αν δεν καταλαβαίνετε Ελληνικά να μας πείτε ποιά γλώσσα σας κάνει να το γράψουμε σε αυτή.

Τι δεν καταλαβαίνετε ρε παιδιά.
Οι ιδιοκτήτες και η συντονιστική αρχή σας είπε τι και πως.
Αν δεν σας αρέσει, έχει και αλλού παραλίες και πορτοκαλιές.

Θεωρώ το Amazon πλέον ποιοτικοτερο από ότι το Netflix.Εαν είχε ποιο πολλες σε αριθμό ταινίες και σειρές με Ελληνικους Υπότιτλους και εάν είχε καλυτερο περιβαλον σαν εφαρμογή νομίζω ότι θα περνουσε στην Ελλάδα το Netflix σε συνδρομητές.

• Like
Reactions: Evil 13
Θεωρώ το Amazon πλέον ποιοτικοτερο από ότι το Netflix.Εαν είχε ποιο πολλες σε αριθμό ταινίες και σειρές με Ελληνικους Υπότιτλους και εάν είχε καλυτερο περιβαλον σαν εφαρμογή νομίζω ότι θα περνουσε στην Ελλάδα το Netflix σε συνδρομητές.
Ναι μόνο που δεν συμβαίνει αυτό. Δεν υπάρχει καν ένδειξη για το περιεχόμενο που έχει ελληνικούς υπότιτλους. Έχει βέβαια και σαβούρα αλλά το περιεχόμενο του είναι φτωχό σε σύγκριση με το Netflix. Το ίδιο συμβαίνει και με το Apple TV. Είπαν ότι μέσα στη χρόνια θα προστεθούν οι περισσότεροι υπότιτλοι στο υπάρχον περιεχόμενο.