Amazon Prime Video (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

Οι άλλες ταινίες που έχει γιατί έχουν.Ελληνικα.δεν είναι λογική αυτή αφού είναι Ελλάδα είναι.υποχρεωμενη. να βάλουν Ελληνικά

Οι ταινίες που νοικιάζεις με 0.99 ευρω στο prime video. Τώρα το έβαλα αυτό
Οι ταινίες δεν έχουν ελληνικούς υπότιτλους έχουν καμμία εικοσαρια αλλους

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Συγνώμη, αλλά το πρόβλημά μας είναι οι Ελληνικοί υπότιτλοι;
Το ότι πληρώνω συνδρομή και πρέπει να δώσω έξτρα χρήματα, για εμένα αυτό είναι το πρόβλημα.

Και βέβαια το πρόβλημα είναι οι ελληνικοί υπότιτλοι.Εφοσον είσαι Ελλάδα,αυτό είναι must!!Περιμένουν να δουν αν θα τρέξει?Πως το βλέπουν όταν δεν έχουν ελληνικά?Έχει support να ρωτήσουμε επίσημα γιατί δεν έχουν υπότιτλους?

• Like
Και βέβαια υπάρχει support, μπείτε μέσα και στείλτε κατά ριπάς.

Στάλθηκε από το 25053PC47G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Like
Reactions: Kirikosgeorgas
δεν είναι λογική αυτή αφού είναι Ελλάδα είναι.υποχρεωμενη. να βάλουν Ελληνικά
Νομικά δεν είναι υποχρεωμένοι πάντως, να ξέρουμε τι λέμε, άλλο αν οι πελάτες θα το ήθελαν

• Like
Reactions: karajim80
Νομικά δεν είναι υποχρεωμένοι πάντως, να ξέρουμε τι λέμε, άλλο αν οι πελάτες θα το ήθελαν
είναι υποχρεωμένοι βάση ευρωπαϊκής απαίτησης και οδηγίας, άσχετα αν εμεις εδώ στην Ελλάδα οι μπετόβλακες επειδή υπερηφανευόνμαστε ότι ξέρουμε αγγλικά χάνουμε την γλώσσα μας σιγά σιγά.

είναι υποχρεωμένοι βάση ευρωπαϊκής απαίτησης και οδηγίας, άσχετα αν εμεις εδώ στην Ελλάδα οι μπετόβλακες επειδή υπερηφανευόνμαστε ότι ξέρουμε αγγλικά χάνουμε την γλώσσα μας σιγά σιγά.
Ποια ακριβωϛ ειναι αυτη η απαιτηση και οδηγια? Γιατι και αλλεϛ πλατφορμεϛ δεν παρεχουν το συνολο των τιτλων τουϛ με ελληνικουϛ υποτιτλουϛ. Θα με ενδιεφερε πολυ να το μαθω αφου προτιμω παντα ταυποτιτλισμενα. Επισηϛ αναφερεσαι στα αγγλικα ενω υπαρχουν χιλιδεϛ παραγωγεϛ σε αλλεϛ γλωσσεϛ οποτε μην το περιοριζουμε το θεμα.

Το θέμα είναι αφού έχει νόμιμη άδεια για Ελλάδα θα πρέπει να προσαρμοστεί με τα Ελληνικά δεδομένα
Θα σου πω αυτές οι ταινίες που νοικιάζονται έχουν όλες 20 διαφορετικούς υπότιτλους ακόμη και κινέζικα και λοιπουν τα Ελληνικά

Υποχρέωση, δε νομίζω να υπάρχει...
Όμως, όταν παρέχεις ένα προϊόν σ' ένα κοινό, είσαι " υποχρεωμένος " να προσαρμοστείς σ' αυτό το κοινό...

Το θέμα είναι αφού έχει νόμιμη άδεια για Ελλάδα θα πρέπει να προσαρμοστεί με τα Ελληνικά δεδομένα
Θα σου πω αυτές οι ταινίες που νοικιάζονται έχουν όλες 20 διαφορετικούς υπότιτλους ακόμη και κινέζικα και λοιπουν τα Ελληνικά
Ορθώς γράφει ο pas.Δεν είναι θέμα υποχρέωσης.Απευθυνεται σε ελληνικό κοινό,άρα πρέπει να έχει και ελληνικούς υπότιτλους.Απο τη στιγμή που υπάρχουν όπως σωστά λέει 20 διαφορετικές γλώσσες,θα πρέπει να βάλει και ελληνικά.Ειναι must!!Τα υπόλοιπα είναι για απλή συζήτηση.Ελλαδαρα είμαστε,άρα ελληνικά θέλουμε.Φτανει αυτό με την αγγλομαθείς.Πας σε άλλες χώρες και αν δεν μιλήσεις τη μητρική τους,δεν συνεννόηση εύκολα.Εμεις εδώ ψάχνουμε για υποχρέωση και άλλα τέτοια.Παιδια ελληνικά χθες!!Απορώ πως ανέβηκαν και τα 2/3 δεν έχουν ελληνικά.Αυτο σαν κατάθεση από εμένα.Απλα ελληνικά.

• Like
Ποια ακριβωϛ ειναι αυτη η απαιτηση και οδηγια? Γιατι και αλλεϛ πλατφορμεϛ δεν παρεχουν το συνολο των τιτλων τουϛ με ελληνικουϛ υποτιτλουϛ. Θα με ενδιεφερε πολυ να το μαθω αφου προτιμω παντα ταυποτιτλισμενα. Επισηϛ αναφερεσαι στα αγγλικα ενω υπαρχουν χιλιδεϛ παραγωγεϛ σε αλλεϛ γλωσσεϛ οποτε μην το περιοριζουμε το θεμα.
Μήπως είναι σε αυτή την οδηγία; Κάπου λέει και για captions, συγγνώμη αλλά δεν είμαι και σμ αγγλομαθης.

Last edited:
Γιατί δεν έχετε στείλει ένα μέιλ στο support να δούμε όλοι τι θα σας απαντήσουν? Με το να λέτε εδώ ή στο φουμπου τα παράπονα σας δεν νομίζω να πάρετε απάντηση. Αν και όταν πάρετε απάντηση από το support έχω την εντύπωση ότι δεν θα σας αρέσει καθόλου. Όταν κάνατε - κάναμε την συνδρομή πουθενά μα πουθενά δεν έγραφε ότι έχουν ελληνικούς υπότιτλους. Που το είδατε γραμμένο (ξεκάθαρα) ότι όλες οι σειρές και οι ταινίες που περιέχονται στην πλατφόρμα περιέχουν ελληνικούς υπότιτλους?
Δεν σας βολεύει η πλατφόρμα? Διακόψτε την συνδρομή και κάντε αλλού ρε παιδια. Υπάρχουν τόσες πλέον.

Same Sh1t...Different Day.

• Like
Reactions: Kosh
τι αλλο θα ακουσουμε δηλαδη στο τελος

ο ενας εχει συνδρομη απο αφρικη και παραπονιεται που καποια streaming δεν εχουν ακομα ελληνικους υποτιτλους....
ο αλλος γιατι δεν ειναι ολα τσαμπα λες και τον ξεγελασαν ενω την υπηρεσια ο καθενας την μισθωνει βλεποντας ξεκαθαρα τι προσφερει.....

τι email να στειλουν δηλαδη αν τα γραψουν αυτο στο helpdesk ρωτωντας τους παιζει να κανουν καινουργιο συκωτι απο τα γελια οι της amazon

Γιατί στο Neftlix όλα έχουν υπότιτλους στα ελληνικά δεν έχω δει μέχρι τώρα σειρές η ταινία χωρίς υπότιτλους μπορεί να κάνω λάθος