AMD ATI 2xxx series

απο θορυβο πως παει ?? Υπαρχει καμμια μοντα, κανα heatsink για της 2900, γιατι δεν τα παω πολυ καλα με τον θορυβο..

γιατι ετοιμος ημουνα να παρω την Saphire 1950 Pro 512 MB που εχει παρει τοσος κοσμος εδω μεσα μεχρι που ειδα αυτο το ποστ. Απλα με απασχολει και στις 2 πολυ το θεμα θορυβος..

Last edited:
έχει τις ίδιες τρύπες με την σειρά 1900 , αλλά να σου πω την αλήθεια , μάλλον έπεσε ο θόρυβος ( άλλαξα και τροφοδοτικό μαζί και δεν ξέρω που είναι η διαφορά )

περιμενουμε ολοι με αυτια γαιδαρου οπως ειπε και ο Κυριακος για τα τεστ!!

καλοριζικη!!!

Nope , καμία διαφορά ... Το κακό είναι ότι η έκδοση που έχω , ναι μεν γράφει 7.3 στο κεντρικό παράθυρο, αλλά στο about λέει 7.2 ultra ...

Θα γίνει απανέγκατασταση και θα επανέλθω ...

Hardware Information:
Processor: AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 4600+ running at 2471 MHz
3DNow! Technology: In Use
Enhanced 3DNow! Technology: In Use
3DNow! Professional Technology: In Use
IA MMX Technology: In Use
IA Streaming SIMD Extensions: In Use
IA SSE 2: In Use
Video Accelerator: DirectX VA (not in use)
Multispeaker Audio Device: Realtek AC97 Audio (not in use)
SPDIF Output Device: Realtek AC97 Audio (not in use)

Οups τώρα παρατήρησα ότι έχω "κόπια" ... Υπάρχει πιο φτηνή θεραπεία απο τα 100 ευρώ που ζητάει;

Last edited:
Re: Απάντηση: AMD ATI 2xxx series

Nope , καμία διαφορά ... Το κακό είναι ότι η έκδοση που έχω , ναι μεν γράφει 7.3 στο κεντρικό παράθυρο, αλλά στο about λέει 7.2 ultra ...

Τότε δεν εισαι οκ. Σε εμένα γράφει ''7.3 (ultra)'' . Σου μπήκε χωρίς πρόβλημα το update;

Hardware Information:
Processor: AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 4600+ running at 2471 MHz
3DNow! Technology: In Use
Enhanced 3DNow! Technology: In Use
3DNow! Professional Technology: In Use
IA MMX Technology: In Use
IA Streaming SIMD Extensions: In Use
IA SSE 2: In Use
Video Accelerator: DirectX VA (not in use)
Multispeaker Audio Device: Realtek AC97 Audio (not in use)
SPDIF Output Device: Realtek AC97 Audio (not in use)

Οups τώρα παρατήρησα ότι έχω "κόπια" ... Υπάρχει πιο φτηνή θεραπεία απο τα 100 ευρώ που ζητάει;

Και βέβαια όχι. Πρέπει να αγοράζουμε τα προγράμματα για να μπορούν οι εταιριες να τα βελτιώνουν συνεχώς όπως κάνει η cyberlink.

A, σε λίγα λεπτά θα σου στείλω με ΠΜ τον τόπο που μπορείς να το αγοράσεις .......-bye-

Στο 3dMark06 πετάει φίλε dp88

αψογη.....:SFGSFGSF: :SFGSFGSF: :SFGSFGSF:
αν και δεν ειμαι gamer ανεκαθεν ειχα μια μανια με αυτο το benchmark και μου αρεσει να το βλεπω να χτυπαει κοκκινο..!!!αντε καλοριζικη-περιμενουμε αναλυτικα τις εντυπωσεις σου....:music-smiley-005:

λιγο off topic....

Σοβαρη ερωτηση:
Εαν παρω καρτα γραφικων με hdmi εξοδο(οχι dvi) θα εχω προβληματα με overscan κτλ ή θα κλειδωσει χωρις προβλημα οπως ενα dvdplayer με hdmi εξοδο?

λιγο off topic....

Σοβαρη ερωτηση:
Εαν παρω καρτα γραφικων με hdmi εξοδο(οχι dvi) θα εχω προβληματα με overscan κτλ ή θα κλειδωσει χωρις προβλημα οπως ενα dvdplayer με hdmi εξοδο?

Φιλοσοφημένη ερώτηση:

Τι σε κάνει να νομίζεις ότι τα οικιακά DVD players με HDMI εξόδους κλειδώνουν χωρίς overscan?

-bye-

Φιλοσοφημένη ερώτηση:

Τι σε κάνει να νομίζεις ότι τα οικιακά DVD players με HDMI εξόδους κλειδώνουν χωρίς overscan?

-bye-

μαλλον δεν το διατυπωσα σωστα...
εννοω τα προβληματα με τα περιθωρια,hz,βαλε powerstrip,βαλε reclock,βγαλε αυτο κτλ...θα εχω δηλαδη ιδια συμπεριφορα οπως με ενα αντιστοιχο dvd player??

μαλλον δεν το διατυπωσα σωστα...
εννοω τα προβληματα με τα περιθωρια,hz,βαλε powerstrip,βαλε reclock,βγαλε αυτο κτλ...θα εχω δηλαδη ιδια συμπεριφορα οπως με ενα αντιστοιχο dvd player??

Το πιθανότερο (για να μην πω σίγουρο) είναι ότι θα έχεις ακριβώς τα ίδια θέματα. Τα HDMI και DVI είναι ουσιαστικά ένα και το αυτό, όσο αφορά την εικόνα από υπολογιστή.

Το πιθανότερο (για να μην πω σίγουρο) είναι ότι θα έχεις ακριβώς τα ίδια θέματα. Τα HDMI και DVI είναι ουσιαστικά ένα και το αυτό, όσο αφορά την εικόνα από υπολογιστή.

δηλαδη Μητσο,να μην κανω την κινηση αγορας vga-hdmi...

δηλαδη Μητσο,να μην κανω την κινηση αγορας vga-hdmi...

Όχι για τους παραπάνω λόγους.

Αλλά αν θέλεις HDMI για να μεταφέρεις εικόνα και ήχο από ένα καλώδιο (όταν με το καλό το υποστηρίξουν σωστά οι VGA), έχει νόημα.

Όχι για τους παραπάνω λόγους.

Αλλά αν θέλεις HDMI για να μεταφέρεις εικόνα και ήχο από ένα καλώδιο (όταν με το καλό το υποστηρίξουν σωστά οι VGA), έχει νόημα.

αυτο δεν με "καιει"...
αστο να περιμενουμε λιγο να δουμε τι θα γινει με τα καινουργια chipset και πρατουμε αναλογως...-bye-