Online 339 , στο κατάστημα 359 ( το πήρα με δόσεις ) Δεν ξέρω εαν θα προλάβω να κάνω άλλες δοκιμές σήμερα ...
Nope , καμία διαφορά ... Το κακό είναι ότι η έκδοση που έχω , ναι μεν γράφει 7.3 στο κεντρικό παράθυρο, αλλά στο about λέει 7.2 ultra ...
Θα γίνει απανέγκατασταση και θα επανέλθω ...
Nope , καμία διαφορά ... Το κακό είναι ότι η έκδοση που έχω , ναι μεν γράφει 7.3 στο κεντρικό παράθυρο, αλλά στο about λέει 7.2 ultra ...
Θα γίνει απανέγκατασταση και θα επανέλθω ...
Hardware Information:
Processor: AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 4600+ running at 2471 MHz
3DNow! Technology: In Use
Enhanced 3DNow! Technology: In Use
3DNow! Professional Technology: In Use
IA MMX Technology: In Use
IA Streaming SIMD Extensions: In Use
IA SSE 2: In Use
Video Accelerator: DirectX VA (not in use)
Multispeaker Audio Device: Realtek AC97 Audio (not in use)
SPDIF Output Device: Realtek AC97 Audio (not in use)
Οups τώρα παρατήρησα ότι έχω "κόπια" ... Υπάρχει πιο φτηνή θεραπεία απο τα 100 ευρώ που ζητάει;
λιγο off topic....
Σοβαρη ερωτηση:
Εαν παρω καρτα γραφικων με hdmi εξοδο(οχι dvi) θα εχω προβληματα με overscan κτλ ή θα κλειδωσει χωρις προβλημα οπως ενα dvdplayer με hdmi εξοδο?
Φιλοσοφημένη ερώτηση:
Τι σε κάνει να νομίζεις ότι τα οικιακά DVD players με HDMI εξόδους κλειδώνουν χωρίς overscan?
![]()
μαλλον δεν το διατυπωσα σωστα...
εννοω τα προβληματα με τα περιθωρια,hz,βαλε powerstrip,βαλε reclock,βγαλε αυτο κτλ...θα εχω δηλαδη ιδια συμπεριφορα οπως με ενα αντιστοιχο dvd player??
Το πιθανότερο (για να μην πω σίγουρο) είναι ότι θα έχεις ακριβώς τα ίδια θέματα. Τα HDMI και DVI είναι ουσιαστικά ένα και το αυτό, όσο αφορά την εικόνα από υπολογιστή.
δηλαδη Μητσο,να μην κανω την κινηση αγορας vga-hdmi...
Όχι για τους παραπάνω λόγους.
Αλλά αν θέλεις HDMI για να μεταφέρεις εικόνα και ήχο από ένα καλώδιο (όταν με το καλό το υποστηρίξουν σωστά οι VGA), έχει νόημα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.