Αmd Fusion APUs / bobcat / Zacate

Ναι, σε εμένα έπαιξε και TrueHD και DTS-MA. Το έχεις στείλει με HDMI στον ενισχυτή? Εχεις ενεργή και καμια άλλη συνδεση (πχ spdif)?

οχι οχι -μονο HDMI κατευθειαν στον ενισχυτη.Δεν μπορω να καταλαβω..το εικονιδιο κατω , λεει υποστηριζομενες μορφες και τις εχει ολες--DTS MA κτλ Στην αναπαραγωγη παιζει μονο απλα.. και οχι τιποτα αλλο , βαριεμαι απιστευτα να κανω φορματ και να το ξανασεταρω απο την αρχη

εχεις δικιο- ενα κλικ μου ειχε ξεφυγε το mpc -ht παιζει κανονικα HD ηχο (σορυ Γιωργο που σε ζαλισα)
Παραταυτα το ΤΜΤ +power dvd δεν ...το γιατι δεν το καταλαβαινω

επειδη εχει κολλησει το μυαλο μου και βρισκομαι σε ατοπο , να ρωτησω πως ειναι δυνατον να περνα HD ηχος απο mpc-hc + ffdshow , και να μην περνα απο ΤΜΤ + powerdvd... Αυτα τα προγραμματα , εχουν δικους τους codecs σωστα? οι ρυθμισεις ειναι κανονικα HDMI εξοδος κτλ .Θελουν κατι εξτρα?

Απάντηση: Re: Αmd Fusion APUs / bobcat / Zacate

επειδη εχει κολλησει το μυαλο μου και βρισκομαι σε ατοπο , να ρωτησω πως ειναι δυνατον να περνα HD ηχος απο mpc-hc + ffdshow , και να μην περνα απο ΤΜΤ + powerdvd... Αυτα τα προγραμματα , εχουν δικους τους codecs σωστα? οι ρυθμισεις ειναι κανονικα HDMI εξοδος κτλ .Θελουν κατι εξτρα?

Στο ΤΜΤ έχεις βαλει στο audio output -mixing mode : original primary audio only; Ετσι θα πρεπει να σου περνα hd.

ναι ναι ετσι το εχω βαλει ακριβως...θα μου πεις με τι καθομαι και κολλαω τωρα..λες να εχω κανει καμμια βλακεια ? οταν ειμαι στο περιβαλλον εργασιας, χωρις να παιζει τιποτα γραφει στον ενισχυτη pcm - ειναι σωστο?

δηλωνω ενθουσιασμενος (προς το παρων)

Ε πες μας γιατί είσαι ενθουσισμενος;
Να ενθουσιαστουμε και εμείς..

Έχω και εγώ ένα ASus e350 για λίγες ώρες/μέρες σπίτι μέχρι να μου το πάρουν, αν θέλετε να δοκιμάσω κατι μου λέτε..

Καταναλώνει 50w με 2 gb memory και έναν wd blue 500gb και έχει 350w τροφοδοτικο

Παίζει bluray m2ts red cliff με 60-70 CPU usage ενώ με αλλά bluray ήταν 55-60 CPU usage.

Ενώ γράφει ότι υποστηρίζει dts hd ma και true hd, με καθαρά win7 και με μόνο το media player classic home cinema δεν βγάζει hd ήχο, δεν ξέρω άμα θέλει καμία ρύθμιση στον mpc. Άμα μου πείτε θα δοκιμάσω..

Όσοι έχετε ασχολειθει με free nas μπορείτε να μου πείτε αν ένα τέτοιο μηχανάκι μπορεί να γίνει ΝAS;

Μέχρι πόσους σκληρούς μπορεί να σηκώσει και αν υπάρχουν αντίστοιχα apps για κινητά android/iPhone για την διαχείριση του από το κινητό;

Yποστηριζει HD ηχο με mpc-hc + ffdshow.Mε XBMC και dvxa2 ενεργοποιημενο ...ψαχνω ακομα το αρχειο που να του δωσει εστω 40%.
Αvatar 35Gb mkv 35mp/sec cpu ~ 25%
Τrone 40GB m2ts 30mp/sec cpu ~20%
2012,Harry Potter,Inception m2ts ~ 22-24%
Σπασιμο κανενα.Ενεργοποιησα ρυθμισεις απο ΑΤΙ , και πειραξα την εικονα να την φερω εκει που θελω εγω (κοντραστ,χρωματα,gamma κτλ).
Δεν ξερω ποσο καταναλωνει , εχω πανω 2GB RAM , 1TB Green WD , 1 DVDrom,2TB εξωτερικο.Δεν ζοριζεται πουθενα.
Με ΑΕΟΝMQ2 , με το πιο βαρυ σκιν δηλαδη , εχει κανονικο σκρολ .
Ανοιγει και κλεινει με αναμονη απο XBMC , και δεν καταλαβαινεις αν ειναι AMD ή 4πυρηνος.Και επειδη μπορει να ακουστει υπερβολικο , το χρησιμοποιω ΜΟΝΟ για ταινιες και XBMC.Και δεν καταλαβαινω τιποτα , διαφορα , απο το pc που εχω στο γραφειο μου και ειναι 10 φορες πιο δυνατο.
Ολα αυτα μεχρι τωρα...τωρα αν καει αυριο , ή κρεμασει αποτομα δεν το ξερω..φαινεται παντως οτι μπορει να παιξει τα παντα

καλα οπως διαβαζω το παραπανω ποστ μου , ειναι σαν να ανακαλυψα το σουπερ ντρουπερ πι σι .Μην τρελλαθουμε κιολας.Ειπαμε για καμμια ταινια αντι για media player

δηλαδή zilmer για κάποιον που έχει μνήμες ddr3 - μικρό σχετικά κουτί με τροφοδοτικό και δίσκο το προτείνεις αντί για media player????

χρήση mpc για αναπαραγωγή ταινιών - αναπαραγωγή mp3 και browsing youtube.

είμαι σε αναζήτηση και σκέφτομαι σοβαρά μια τέτοια υλοποίηση. όλο το πακέτο είναι ουσιαστικά η αγορά του μητρικόεπεξεργαστή. (100 -120 ευρώ).

ανεπιφυλακτα-να φανταστεις οτι ερχομαι απο ποπκορν , αρα οι απαιτησεις ειναι υψηλες

δηλαδή zilmer για κάποιον που έχει μνήμες ddr3 - μικρό σχετικά κουτί με τροφοδοτικό και δίσκο το προτείνεις αντί για media player????

χρήση mpc για αναπαραγωγή ταινιών - αναπαραγωγή mp3 και browsing youtube.

είμαι σε αναζήτηση και σκέφτομαι σοβαρά μια τέτοια υλοποίηση. όλο το πακέτο είναι ουσιαστικά η αγορά του μητρικόεπεξεργαστή. (100 -120 ευρώ).

Κάτσε να σου απαντήσω εγώ αντί του Zilmer.

Ο ZIlmer αντικατέστησε το Popcorn A-210 γιατί λατρεύει το GUI του XBMC. Και ποιός δεν το λατρεύει άραγε...Αν λοιπόν θές ένα XBMC Media Player, τότε, με 270 (108 μητρική, 100 κουτί, 20 μνήμη και 50 έναν 2,5 Hdd) φτιάχνεις ένα απίθανο όμορφο αλλά και δυνατό HTPC που θα τα παίζει κυριολεκτικά όλα.

Δώσε σημασία ιδιαίτερη στο κουτί. Μην βιαστείς και αν μπορείς πάρε αυτό http://www1.hardwareversand.de/articledetail.jsp?aid=31525&agid=1199 αν μπορείς. Πανέμορφο, ποιοτικό όσο δεν γίνεται για mini-itx και θα σου μείνει και σε μελλοντικές αναβαθμίσεις.

Καταναλώνει 50w με 2 gb memory και έναν wd blue 500gb και έχει 350w τροφοδοτικο

Πιστεύω ότι με ένα ανάλογο τροφοδοτικό (μαξιμουμ 100W) και καλού efficiency, πιθανόν θα είχες και -10W σε κατανάλωση...