Αmd Fusion APUs / bobcat / Zacate

Απάντηση: Re: Αmd Fusion APUs / bobcat / Zacate

Ευχαριστω πολυ, ξερει κανεις εαν τα ενσωματωμενα γραφικα της INTEL ειναι καλλιτερα απο της ΑΜD?
Επισης εαν δεχεται ξεχωριστη καρτα γραφικων?

Τα ενσωματωμένα γραφικά είναι για χ.....ο, όσον αφορά την χρήση για HTPC. Για όλα τα υπόλοιπα (ποιά είναι αυτά δεν ξέρω) είναι μια χαρά. Τώρα δεν έχει κανένα νόημα στην χρήση εξωτερικής GPU σε ένα Zacate σύστημα, απλά διότι η APU της AMD είναι σούπερ για HTPC και αν βάλεις μια γρήγορη GPU π.χ. για παιχνίδια, πιθανολογώ θα έχεις bottleneck και θα πάει χαμένη.

καλησπερα σε ολους σας

@ Αυγερινε ,οι δυο προηγουμενες τοποθετησεις σου,ησαν πολυ κατατοπιστικες για μενα. Ευχαριστω
Το επομενο διαστημα ερχεται ενας συγγενης μου απο Καναδα και θα του ζητησω να μου φερει εαν βρει το ORIGEN M10 second hand και βεβαια εαν η τιμη ειναι ελκυστικη

Μπορειτε να μου πειτε εαν η E35M1-I DELUXE καλυπτει ολες τις απαιτησεις ενος HTPC/XBMC ?
Αυτο ειναι φυσικα off-topic αλλα επειγει να ρωτησω.Πως μπορω να ενεργοποιησω το F5 του πληκτρολογιου μου.Δεν δουλευει ο διαολος.

Last edited:
Πάντως ΙΟΝ μηχανάκι αυτή την περίοδο, θα αγόραζα μόνο και μόνο για το XBMC και ειδικά , αν ήθελα να χρησιμοποιήσω λειτουργικό Linux ή openelec. Σε Win 7 είναι μονόδρομος το Zacate.

εεεεεέτσι. Για να μην το λέω μόνο εγώ... -bye-

εεεεεέτσι. Για να μην το λέω μόνο εγώ... -bye-

Μα τι να λές μόνο εσύ....Έχω κάνει αυτό το 15νθήμερο κοντά 50 εγκαταστάσεις με ATI κάρτα πρώτα και Nvidia μετά. Από Win 7 σε Linux και από Linux σε Win 7. Σαν φρουτάκι έκατσε το Openelec αλλά "ψιλοάγουρο" ακόμα. Από κει και πέρα σέβομαι αυτούς που θέλουν ένα XBMC Media Center και δεν τους νοιάζει το HD Audio Bitstreaming, οπότε και μονόδρομος είναι το Openelec ή το XBMC Live (Linux). Ούτε συζήτηση για Win 7.

Οι υπόλοιποι όμως που ψάχνουν ένα οικονομικό HTPC, που παίζει τα πάντα, περνάει HD Audio σε ενισχυτή, καίει λίγο και στήνεται με ευκολία τότε μόνο ZACATE. Μετά, οι πιο ψαγμένοι με βιντεοπροβολείς που βλέπουν πάνω από 80" ίντσες και ψάχνουν τον απόλυτο συνδυασμό ευκολίας - ποιότητας, τότε custom HTPC με Νvidia κάρτα και XBMC + MPC-HC με Madvr Lav Cuvid.

Υ.Γ. Αχ και να είχα χρήματα αυτή την περίοδο και ένα Zacataκι για το υπνοδωμάτιο θα το χτυπούσα αλύπητα....Υπομονή.

Last edited:
Re: Απάντηση: Αmd Fusion APUs / bobcat / Zacate

Πάντως ΙΟΝ μηχανάκι αυτή την περίοδο, θα αγόραζα μόνο και μόνο για το XBMC και ειδικά , αν ήθελα να χρησιμοποιήσω λειτουργικό Linux ή openelec. Σε Win 7 είναι μονόδρομος το Zacate.

Δηλαδη το xbmc σε fusion/zacate δεν παιζει καλα?

Αυτο μπορει να το βρει καποιος στα 420 περιπου στο εξωτερικο.

Πολλά χρήματα παιδιά. Δεν αξίζει η αγορά του για μένα όπως βέβαια και του Xtreamer Ultra στην τιμή εκτός Powerbuy και αναλύω:

1. Κουτί Antec ISK300-150 72,41 . http://www1.hardwareversand.de/articledetail.jsp?aid=31525&agid=1199. Το πιο ποιοτικό κουτί σε mini-itx και με Guarantee τροφοδοσία Antec.

2. Asrock E350M1/USB3 96,89 . http://www1.hardwareversand.de/articledetail.jsp?aid=45459&agid=1660.

3.Kingston HyperX 4Gb 40,79 .http://www1.hardwareversand.de/articledetail.jsp?aid=44144&agid=1192.

4.WD Scorpio 250 Gb 2,5" 39,64 . http://www1.hardwareversand.de/articledetail.jsp?aid=23141&agid=892

Μεταφορικά 30 . Σύνολο 279,73

Όποιος θέλει προσθέτει και ένα Drive πάντως και βέβαια και ένα Remote από Ebay με 15 .

Πιστεύεται ότι το Xtreamer Ultra ή το Zotac είναι καλύτερο; Και σε περίπτωση που βγούν σε λίγο οι Llano ή κάτι καλύτερο, απλά αλλάζεται μητρική με 100-130 και είστε τζάμι.

Last edited:
@ Αυγερινε
Κουτί Antec ISK300-150 72,41

Αυτο το κουτι δεν πρεπει να ειναι αλουμινενιο Ο.Κ?
Ποιο αλουμενενιο ειναι φθηνο?

Αυτο μαλιστα. Ουτε μπλιμπλικια,ουτε φωτακια μπροστα.
Δεν μου λες η φατσα του ειναι 26,5 η 20 cm?
Στην Ελλαδα που το βρισκουμε?
KATAΠΛΗΚΤΙΚΟ
Ευχαριστω Βαγγελης................

Το βρηκα. 26,5 ειναι η φατσα και παιρνει μονο εναν 2,5αρη

Last edited:
Βαγγελη το Antec που σου προτεινε ο Αυγερινος ειναι πολυ καλο και με καλυτερο τροφοδοτικο.Και το Lian δεν λεω αξιζει , αν και το βρισκω χοντροκομενο για τα γουστα μου

Βαγγελη το Antec που σου προτεινε ο Αυγερινος ειναι πολυ καλο και με καλυτερο τροφοδοτικο.Και το Lian δεν λεω αξιζει , αν και το βρισκω χοντροκομενο για τα γουστα μου
Κωστα καλησπερα. Απο τι υλικο ειναι?
Μηπως ξερεις πως ενεργοποιειται το F5? Δεν μου δουλευει το ατιμο

το F5 για πιο πραγμα?Τελος παντων , εγω εχω παρει το element q , που ειναι 1 με 2 κλασεις πιο κατω , και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος , αν και χαμηλωσα μονος μου τον θορυβο του τροφοδοτικου.Για AMD δεν χρειαζεσαι μεγαλα κουτια.Εμενα η θερμοκρασια ειναι καρφωμενη στο 57-59, και το ανεμιστηρακι τουεπεξεργαστη στην μεση(αθορυβο).Το ιδανικο μεγεθος , προσωπικη γνωμη αυτη , ειναι λιγο μεγαλυτερο απο το μεγεθος της μητρικης.

το F5 για το refresh λες? δεν ενεργοποιειται απο καπου -ή δουλευει ή δεν δουλευει

Κωστα καλησπερα. Απο τι υλικο ειναι?
Μηπως ξερεις πως ενεργοποιειται το F5? Δεν μου δουλευει το ατιμο

Επειδή έχω Lian-Li μην τρελαίνεσαι με το αλουμίνιο. Εϊναι πανέμορφα, λειτουργικά αλλά έχουν και αρνητικά. Το Antec είναι πολύ μικρό και ο συνδυασμός ποιοτικού πλαστικού και σιδήρου δίνει στιβαρότητα και έλλειψη συντονισμών. Όπως και να' χει μιλάμε για κορυφαίες εταιρείες αλλά δυστυχώς στην Ελλάδα δεν βρίσκεις καμμία. Γι' αυτό έβαλα το γερμανικό link, είναι φτηνό, έχει τα πάντα και αν πάρεις πακέτο PC συμφέρει.