Διαβάζω καλά ή με γελούν τα μάτια μου?
http://www.techpowerup.com/printreview.php?id=/AMD/690_Chipset
http://www.techpowerup.com/printreview.php?id=/AMD/690_Chipset
δεν υπάρχει δυνατότητα να γίνει software αποκωδικοποίηση των καινούργιων φορμά ήχων και μετά να ταϊσει τον ενισχυτή μέσω HDMI?
Z-130 , δεν περνάνε αναλογικά σήματα από HDMI ... με 4 δικάναλα καλώδια περνάνε σε αντίστοιχα 8 υποδοχείς του ενισχυτή ... Σκοπός είναι να αποφύγουμε 5 καλώδια ...
Δεν είναι κακή ιδέα κ. Τάκη , αλλά έχουμε απώλειες στην μετατροπή , άρα όχι τον καλύτερο δυνατό ήχο ...
Αφού έχουμε HD > PCM > αναλογικά ...
Δεν θέλω να εμβαθύνω τις γνώσεις μου σχετικά με τον ήχο , αλλά ως γνωστόν όπου έχουμε μετάβαση έχουμε και απώλειες ...
πχ όπως γίνεται με τα ports μεταξύ κονσολών και pc ... δεν γίνεται να έχουν την ίδια εικόνα xbox και pc παιχνίδι σχεδιασμένο για xbox ! στο xbox θα είναι καλύτερο από το pc ...
Δεν είπα ότι θα κάνει καλύτερο decoding ο ενισχυτής , είπα ότι μπαίνει μία ακόμα στάση ... Εαν ήταν τόσο απλό , γιατί δεν βάζουν PCM στα δισκάκια από την αρχή;
Κατά την ταπεινή μου άποψη, όποιος είναι έτοιμος να δημιουργήσει ένα HTPC για Full HD υλικό και να πάρει και νέο A/V αυτή η motherboard είναι η καλύτερη λύση στο «πρόβλημα» του ήχου και ίσως και της εικόνας.
Ούτε μετατροπές ούτε πολλά χρήματα για super κάρτα ήχου.
Δηλαδή έξοδος HDMI 1.3 δεν μας λύνει αρκετά προβληματάκια που παρουσιάζουν τα HTPCS μας ?
Αφού έχουμε HD > PCM > αναλογικά ...
Δεν θέλω να εμβαθύνω τις γνώσεις μου σχετικά με τον ήχο , αλλά ως γνωστόν όπου έχουμε μετάβαση έχουμε και απώλειες ... πχ όπως γίνεται με τα ports μεταξύ κονσολών και pc ... δεν γίνεται να έχουν την ίδια εικόνα xbox και pc παιχνίδι σχεδιασμένο για xbox ! στο xbox θα είναι καλύτερο από το pc ...
Δεν είπα ότι θα κάνει καλύτερο decoding ο ενισχυτής , είπα ότι μπαίνει μία ακόμα στάση ... Εαν ήταν τόσο απλό , γιατί δεν βάζουν PCM στα δισκάκια από την αρχή;
Μια χαρά διαβάζεις!
Κυκλοφόρησαν και δεν πήραμε πρέφα τίποτα!
Με 70 παίρνεις Motherboard με ενσωματωμένη κάρτα γραφικών βασισμένη στον πυρήνα Ati X1250 και υποστήριξη HDMI 1.3. κατασκευής Asus / Gigabyte / MSI / κτλ.!
Η ειρωνεία είναι ότι δεν υποστηρίζει HD hardware acceleration, οπότε θέλει καλούτσικη CPU.
Ποιος λοιπόν θα βρεθεί να πάρει μια να την δοκιμάσει;![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.