+100Εμένα πάλι δεν μου άρεσε σχεδόν καθόλου . Βαρέθηκα τόσο πολύ που αν κρατούσε 10 λεπτά ακόμα θα έφευγα από την αίθουσα. Μου φάνηκε ανούσια και μια από τα ίδια . Το έχουμε ξανά δει πολλές φορές το έργο. Ο δεν Ουάσινγκτον που πάντα τον θεωρούσα μια μετριότητα κυμάνθηκε ακριβός σε αυτό το επίπεδο . Καλά για τον νταή ούτε λόγος . κ’ ύστερα μου λέν για τον Σκορσεζε και τις συμμορίες τις Ν. Υόρκης που κατ εμέ ήταν 10 φορές καλύτερες από τούτο εδώ . Δεν λέω ότι είναι κακή , βλέπετε άνετα αλλά σε δυο ώρες την ξεχνάς παντελώς .
Εμένα πάλι δεν μου άρεσε σχεδόν καθόλου . Βαρέθηκα τόσο πολύ που αν κρατούσε 10 λεπτά ακόμα θα έφευγα από την αίθουσα. Μου φάνηκε ανούσια και μια από τα ίδια . Το έχουμε ξανά δει πολλές φορές το έργο. Ο δεν Ουάσινγκτον που πάντα τον θεωρούσα μια μετριότητα κυμάνθηκε ακριβός σε αυτό το επίπεδο . Καλά για τον νταή ούτε λόγος . κ’ ύστερα μου λέν για τον Σκορσεζε και τις συμμορίες τις Ν. Υόρκης που κατ εμέ ήταν 10 φορές καλύτερες από τούτο εδώ . Δεν λέω ότι είναι κακή , βλέπετε άνετα αλλά σε δυο ώρες την ξεχνάς παντελώς .
παρα πολυ καλη. απο τις καλυτερες που εχω δει στο ειδος της. :SFGSFGSF:
παρα πολυ καλη. απο τις καλυτερες που εχω δει στο ειδος της. :SFGSFGSF:
Εξαιρετική!!
Μεταξύ Goodfellas και Scarface με την μαεστρία του Ridley Scott και ενα
πολύ καλό Denzel Washington.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.