Αμερικάνικος Yamaha RX-Z11

SurfDrifter

Established Member
25 July 2007
159
Εν όψει του επικείμενου γάμου μου, για να καθησυχάσω τις...ανησυχίες μου, αντί να ασχολούμαι με μπουμπουνιέρες και προσκλητήρια, ψάχνω για την αναβάθμιση του Home Cinema μου! (Ε, να εχει και τα θετικά του ο γάμος!)

Η ερώτηση είναι η εξης:

Στην Αμερική, o Z11 (RX-Z11) κοστίζει στο eBay περίπου 2150 ευρώ. Στην Ελλάδα 4050 ευρώ. Μπορώ να τον πάρω και να χρησιμοποιήσω έναν μετασχηματιστή; Αν ναι, πόσο περίπου κοστίζουν για τα...1000W+ (!) που ζητάει;

Επίσης έχετε κάποιο link για να κοιτάξω για τέτοιους μετασχηματιστές αν υπάρχει;

μα γιατι να παρεις τον z11 και οχι τον νεο καλητερο και φτηνοτερο z7
εχει και το achorbay μεσα κανει τα παντα και κανει περιπου 2000ε

Οπότε γίνεται.... Για τον Z7 δεν ήξερα την ύπαρξή του. Θα τον δω, αν και το 11.2 setup μου αρέσει (μιας και θέλω να φτιάξω στο μεσοπρόθεσμο μέλλον dedicated room).

Σας ευχαριστώ για τις συμβουλές!

Και θα γεμίσεις το dedicated ηχεία ???

Θα βάλω και μερικές αφίσες από παλίες ταινίες :)
Πάντως αυτή είναι η σκέψη! Δεν ξέρω κατα πόσο είναι καλή βέβαια! Αλλά και στα σινεμά, γεμάτο ηχεία είναι!

στη θεση σου z7 ειναι υπεραρκετη η υσχη.
να φανταστεις και με εναν 3800 θα εισαι οκ.
Εν όψει του επικείμενου γάμου μου, για να καθησυχάσω τις...ανησυχίες μου, αντί να ασχολούμαι με μπουμπουνιέρες και προσκλητήρια, ψάχνω για την αναβάθμιση του Home Cinema μου! (Ε, να εχει και τα θετικά του ο γάμος!)

Η ερώτηση είναι η εξης:

Στην Αμερική, o Z11 (RX-Z11) κοστίζει στο eBay περίπου 2150 ευρώ. Στην Ελλάδα 4050 ευρώ. Μπορώ να τον πάρω και να χρησιμοποιήσω έναν μετασχηματιστή; Αν ναι, πόσο περίπου κοστίζουν για τα...1000W+ (!) που ζητάει;

Επίσης έχετε κάποιο link για να κοιτάξω για τέτοιους μετασχηματιστές αν υπάρχει;

Καταρχάς, σας ευχαριστώ για τις συμβουλές. Διάβασα για τον Z7 και τώρα μου μένει μία απορία.

Αν θεωρήσουμε ότι οι δυο ενισχυτές κοστίζουν περίπου το ίδιο, υπάρχει κάποιος λόγος να ΜΗΝ προτιμήσω τον αμερικάνικο Ζ11 από τον ευρωπαικό Ζ7;

Το μόνο που διάβασα υπέρ του Ζ7 είναι το καλύτερο video processing, αλλά πρακτικά τι σημαίνει αυτο; Πάντως φαντάζομαι ότι μόνο pass-through θα τον χρησιμοποιώ στο βίντεο, μιας και όποιοδήποτε upscaling θα το κάνει το DVD ή το PS3.

ειναι καλητερα να το κανει ο ζ7 παρα ενα φθηνο dvd η ενα ps3 ...

Αυτό το καταλαβαίνω, αν και πλέον DVD βλέπω σπάνια. Blu-ray βλέπω και παιχνίδια στο PS3 παίζω.

Πάντως αναφέρομαι στο ΠΟΣΟ καλύτερο video processing έχει ο Ζ7, σε σχέση με τον Ζ11,έτσι ώστε να δικαιολογείται η αγορά του Z7 αντί του Z11

Last edited: