Αμεσα - Αγορά στις 37 ή 42

sprsk

Senior Member
10 November 2007
673
Λοιπόν παιδιά , Κάηκε του Κουμπάρου η CRT . Επιτέλους :award:

τον ειχα φάει να την αλλάξει αλλά εκείνος τίποτα.

Το ποσό που θα διαθέσει είναι απο 600 μέχρι 750 euro
Κανονικά θέλουμε να είναι κάτω απο 700 αλλά εά έχετε κάτι εξαιρετικό στο μυαλό σας ίσως να πάμε στα 700+

Μέχρι τώρα κοιτάμε

Samsung 37c650
Sony 37εχ500
Lg 37LH7000 ( για να γλυτώσει κανα 100άρικο )
απο pani δεν ξέρω τι παίζει στα LCD

Θα θέλαμε να πάμε σε πλάσμα αλλά δεν ξέρουμε αν υπάρχει στα λεφτά αυτά κάποια επιλογή .

Για βοηθήστε γιατί αν τον αφήσω μόνο του θα πάρει Funai ....... :smash:

Η αλήθεια είναι ότι ήθελα να τον πάω σε plασμα 42αρι αλλά κοίταζα σε panasonic μεριά .
Βέβαια με τόσα s , v , u 10 , 20 κλπ μοντέλα που έχει έχω μπερδευτεί .

Last edited by a moderator:
Εχεις μήπως γνώση απο panasonic ?
Είναι αργά και δεν μπήκε κανείς να βοηθήσει ...

Υπάρχουν αρκετές Plasma εντός του προϋπολογισμού του κουμπάρου σου, θα βοηθούσε αν μας έδινες κάποιες πληροφορίες για την απόσταση και τις συνήθειες θέασης του κουμπάρου σου...

Παρακαλώ, οι αγγελίες να μένουν στην κατηγορία τους...

Η μέγιστη διάσταση είναι 42 λόγο επίπλου δέν πάει παραπάνω .
Η απόσταση πάντως είναι στα 2-5,με 3 μέτρα .

Βλέπει τα πάντα .
Ειδήσεις , ταινίες , αθλητικά ( nova ) , Κατεβασμένες DVDrip , BDrip , 720p , έ! και καμιά φορά 1080p Ρωσίδα (πάντα).
Θα ήθελε USB και ασύρματη σύνδεση αλλά δεν θα παιθάνει αν δεν έχει .

Δηλαδή από όλα όπως κάνει ο κάθε μέσος χρήστης .
Μόνο pc δεν έχει σκοπό να συνδέσει.

Το ερώτημα για την plasma είναι γιατί πιστεύω ότι θα την ευχαριστηθεί καλύτερα από μία 37 LCD. Αν είχε σκοπό να βάλει το PC δεν θα το συνιστούσα αλλά τώρα πιστεύω ότι αξίζει τον κόπο.

Απλά έχω μπερδευτεί όπως είπα με τις Panasonic με τις σειρές .
Επίσης κάπου διάβασα ότι κάποιες έχουν και μία μικρή θολούρα αλλά δεν θυμάμαι ποια .
Να πάει σε s20 φετινή που την έχει 749 -100 το Πλαίσιο ή να προτιμήσει κάποια άλλη ?

Ελπίζω να τα έκανα τάληρα ώστε να βοηθήσετε .

Η S20 στα 749 ευρώ από το πλαίσιο. Εάν τα 750 είναι πολλά τότε η U20 στα 599 ευρώ από το public. Σ' αυτές τις κατηγορίες τιμής δεν υπάρχει καλύτερη τηλεόραση...

Τελικά κέρδισε η πληρότητα και η διάσταση ( του επίπλου ) και αγοράστηκε η samsung 37C650 .
Άντε :SFGSFGSF: καλορίζικη και εύχομαι να την ευχαριστηθεί .!