Ηρθε επιτελους η ωρα να παρω νεα τηλεοραση! 2-3 χρονια το γυροφερνω και ολο στο τσακ εφτανα να παρω , αλλα εκανα πισω... ε τωρα τελειωσε... Λοιπον, η αγορα θα γινει σιγουρα απο το Πλαισιο.. Εχω ενα πιστωτικο 140ευρω εκει οποτε ειναι καλη ευκαιρια... Κοιταω 48αρα γιατι χωραει τσιμα τσιμα σε ενα συγκεκριμενο χωρο που θελω να την τοποθετησω.. Οι δυνατοτητες SMART δε με νοιαζουν καθολου. Θελω απλα ομορφη ποιοτικη εικονα, με ζωηρα χρωματα και καλη κινηση.. Αν και δε τρελαινομαι με το 3D , θα ηταν καλοδεχουμενο..
Εχω λοιπον καταληξει στην Samsung UE48H6400 ..ΑΛΛΑ στα ιδια λεφτα βλεπω και την LG 50LF652V , 50αρα..και οι 2 εχουν 699ε. Παραπανω δε μπορω να διαθεσω ουτε μισο ευρω..
Μεταξυ των δυο τι θα διαλεγατε?.. Βλεπω οτι εχουν και ενα εκθεσιακο κοματι UE48H6200 στα 569ε... αλλα το ψιλοφοβαμαι...
Αν στα χρηματα αυτα υπαρχεικατι αρκετα καλυτερο αλλα διχως 3D παρακαλω πειτε το μου... αν δηλαδη η ποιοτητα η συνολικη ειναι σαφως ανωτερη τοτε μπορω να θυσιασω το 3d...
Πρεπει να αποφασισω αμεσα... Λοιπον?
Εχω λοιπον καταληξει στην Samsung UE48H6400 ..ΑΛΛΑ στα ιδια λεφτα βλεπω και την LG 50LF652V , 50αρα..και οι 2 εχουν 699ε. Παραπανω δε μπορω να διαθεσω ουτε μισο ευρω..
Μεταξυ των δυο τι θα διαλεγατε?.. Βλεπω οτι εχουν και ενα εκθεσιακο κοματι UE48H6200 στα 569ε... αλλα το ψιλοφοβαμαι...
Αν στα χρηματα αυτα υπαρχεικατι αρκετα καλυτερο αλλα διχως 3D παρακαλω πειτε το μου... αν δηλαδη η ποιοτητα η συνολικη ειναι σαφως ανωτερη τοτε μπορω να θυσιασω το 3d...
Πρεπει να αποφασισω αμεσα... Λοιπον?