Αμεση Aγορα 48αρας!

Tsakalos!

Supreme Member
8 December 2009
5,351
Samos!
Ηρθε επιτελους η ωρα να παρω νεα τηλεοραση! 2-3 χρονια το γυροφερνω και ολο στο τσακ εφτανα να παρω , αλλα εκανα πισω... ε τωρα τελειωσε... Λοιπον, η αγορα θα γινει σιγουρα απο το Πλαισιο.. Εχω ενα πιστωτικο 140ευρω εκει οποτε ειναι καλη ευκαιρια... Κοιταω 48αρα γιατι χωραει τσιμα τσιμα σε ενα συγκεκριμενο χωρο που θελω να την τοποθετησω.. Οι δυνατοτητες SMART δε με νοιαζουν καθολου. Θελω απλα ομορφη ποιοτικη εικονα, με ζωηρα χρωματα και καλη κινηση.. Αν και δε τρελαινομαι με το 3D , θα ηταν καλοδεχουμενο..
Εχω λοιπον καταληξει στην Samsung UE48H6400 ..ΑΛΛΑ στα ιδια λεφτα βλεπω και την LG 50LF652V , 50αρα..και οι 2 εχουν 699ε. Παραπανω δε μπορω να διαθεσω ουτε μισο ευρω..
Μεταξυ των δυο τι θα διαλεγατε?.. Βλεπω οτι εχουν και ενα εκθεσιακο κοματι UE48H6200 στα 569ε... αλλα το ψιλοφοβαμαι...
Αν στα χρηματα αυτα υπαρχεικατι αρκετα καλυτερο αλλα διχως 3D παρακαλω πειτε το μου... αν δηλαδη η ποιοτητα η συνολικη ειναι σαφως ανωτερη τοτε μπορω να θυσιασω το 3d...

Πρεπει να αποφασισω αμεσα... Λοιπον?

Να ρωτησω, με ενοχλει πολυ οταν η εικονα κανει σπασιματα σε γρηγορες σκηνες... αυτο φαντζομαι εχει να κανει με τα hz σωστα? Η 6400 λεει 400, αλλα ποσα ειναιπραγματικα?..πιστευω να μην εχω κανα εντονο θεμα..

Καλημέρα. Συγνώμη που παρεμβαίνω, αλλά επειδή ψάχνω καιρό τώρα για τηλεόραση 50άρα.
Η προσφορά που λές ότι μόλις βγήκε, έχω κάποιες επισημάνσεις.
Λέει στο σάιτ του Κοτσόβολου 599 web προσφορά.
Πάω λοιπόν στο σάιτ του Πλαισίου και βλέπω ότι η ίδια ακριβώς τηλέοραση, δηλ. η Samsung 50" UE50J6200
εκεί έχει χωρίς να είναι σε προσφορά, την ίδια ακριβώς τιμή με τον Κοτσόβολο, δηλαδή μας κοροιδεύει ο Κοτσόβολος.
15yaut4.jpg

Η ίδια τηλεόραση παρουσιάζεται ως προσφορά από τον Κοτσόβολο χωρίς να είναι καν !!!
Προσοχή !!! Κάποιοι φίλοι έγρψαν εδώ στο φόρουμ ότι έπαιξε 529 πριν 3-4 μέρες, άρα τα 599 είναι μούφα προσφορά.
Επίσης διαβάζω σε φόρουμ ότι η συγκεκριμένη έχει άθλια εικόνα σε digea.
Δηλ. να δώσω 600 και να μην μπορώ καν να δω τηλεοπτικό; Είναι αυτό value for money ?
Δεν ξέρω, αλλά κάτι συμβαίνει εδώ !!

Last edited:
Εγω παντως παραγκειλα την 6400... :-)))

Για πειτε ρε μαστορια, τι τσεκαρω αμεσα , και πως , ωςτε αν τυχον εχει καποιο θεμα να το δω;

H σειρά j είναι σαφώς καλύτερη από την Η που ήταν περισινη
εχω και τις δύο και το ξέρω
στα 540 έπαιξε η 48 και όχι η 50.
το ότι παίζει στα 600 ευρώ είναι λογική τιμή λοιπόν στα πλαίσια του ότι στα 540 η 48αρα είναι σε τιμή χώμα..
Αν μπορείς πάρε την σειρά J και άσε τα περισινά μοντέλα..

Μιας που έχεις και τις 2 σειρές και ξέρεις από πρώτο χέρι, σε τι είναι ανώτερη η J, σε εικόνα ή λογισμικό εννοείς;

στα 540 έπαιξε η 48 και όχι η 50.
το ότι παίζει στα 600 ευρώ είναι λογική τιμή λοιπόν στα πλαίσια του ότι στα 540 η 48αρα είναι σε τιμή χώμα..
Αν μπορείς πάρε την σειρά J και άσε τα περισινά μοντέλα..

Γειά σου φίλε. Στο τηλεοπτικό η J 6200 τι εικόνα έχει;
Έχω διαβάσει ότι σε σήμα DIGEA o DVB-T δέκτης της έχει άθλια εικόνα και χρειάζεται εξωτερικό δέκτη
για να γίνει υποφερτή. Ισχύει κάτι τέτοιο; Με τα μάτια μου έχω δει την Η6200 σε Digea και η εικόνα στο MEGA-CHANEL
ήταν μη αποδεκτή έως άθλια!